siks Objavljeno April 25, 2016 Opozori Objavljeno April 25, 2016 pred 10 urami, sayo pravi: A je ta sprej že kdo probal, full je ugodna cena: https://www.mm-intercom.si/shop/add-kettenhaft-spray-400ml-sprej-mast-za-hitro-vrtece-verige a vidiš, da se da za malo denarja neki skup spravit....ker je industrijska...če bi bla namensko za motorje, bi pa dodali najmanj 30% za luksuz....pa še zmeraj bi bla cena ugodna... DAMI34 in Zivnorc 2
hajoktejn Objavljeno April 25, 2016 Opozori Objavljeno April 25, 2016 pred 4 urami, Zivnorc pravi: ..... kolk ste dolgočasni s temi ketensprayi .... ...pa čiščnenjem verige... .... u... jebenti.. .. dobr, da ste me spomnili.... letos enkrat moram preverit nivo olja v oilerju.... Kdo je zdej dolgocajtn? S pucanjem smira s pokrova in spricanjem po ketni/gumi je zmer deu TakeALookAround, Zivnorc, maus in 1 other 4
maus Objavljeno April 25, 2016 Opozori Objavljeno April 25, 2016 (popravljeno) kdaj pa motorist ni biu šmirast ... al si kupte kardanarja al pa pejte plesat balet balerine Popravljeno April 25, 2016. Popravil maus Zivnorc, siks, trebor in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno April 25, 2016 Opozori Objavljeno April 25, 2016 pred 33 minutami, hajoktejn pravi: Kdo je zdej dolgocajtn? S pucanjem smira s pokrova in spricanjem po ketni/gumi je zmer deu ...jest mažem z bučnim oljem....in ko se na furi po dveh urah ustavim, si naredim sendvič. Vzamem ven kruh.... šalam.... s solato obrišem feltno, dam v senvič... ....in jest sit... čista Suza... maus, DAMI34, trebor in 1 other 4
Hytech Objavljeno April 26, 2016 Opozori Objavljeno April 26, 2016 pa ne pozab na cvetni prah, no razen če si na dijeti hahahah
Zivnorc Objavljeno April 26, 2016 Opozori Objavljeno April 26, 2016 ... ja res je. Zmešaj cvetni prah s propolisom in si kapni v vsako oko po 3 kapljice. Uspeh zagotovljen.. DAMI34 1
bojevnik88 Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 (popravljeno) Imam eno težavo in vas tukaj sprašujem. Danes sem želel očistiti verigo. Čistilo sem nabavil v Lidlu prav za čisščenje verig. Vse lepo posprejal, malo podrgnil s ščetko in veriga je bila kot nova, nakar pogledam feltno in skoraj padem v nezavest saj mi je feltno popolnoma zmatiralo in ostale so lise saj je barva začela bledeti in puščati lise. Zdaj je feltna mat in nima več sjaja, kar pomeni da je lak uničen. Lušči se pa ne nič. Ali ima kdo podobne izkušnje? A je možno da je čistilo preagresivno ali pa je feltna bila slabo pobarvana? Probal sem z šamponom da zdrsam feltno, da očistim to, pa ni bilo učinka. Lise ostajajo in mat je vse. Ali ima smisla pisati pritožbo Lidlu ali pa enostavno novo barvanje platišč? Hvala Popravljeno Maj 8, 2016. Popravil bojevnik88
Danilo D Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 (popravljeno) Nekaj časa sem tudi sam uporabljal ta sprej iz lidla, pa nisem mel nobenih problemov z njim ..... razen tega, da eden ni bil več kot za švoh 2x . Sklepam, da sprej vsekakor ne more bit krivda, prej bi reku, da slab lak. Probaj z kako polir pasto. Popravljeno Maj 8, 2016. Popravil Danilo D
bojevnik88 Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 (popravljeno) Odlična ideja. Bom jutri skočil do ličarja pa da se proba spolirat. Hvala Danilo D Mogoče samo za informacijo. Ko sem samo z vodo pa papirnatim robčkom želel obrisati feltno, je bila na robčku barva. Popravljeno Maj 8, 2016. Popravil bojevnik88
Danilo D Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 Reklamiraj pri ličarju ki ti je pihnu feltno
bojevnik88 Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 Zgleda je z vodenimi barvicami barval feltno. DAMI34 1
gretzky Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 pred 54 minutami, bojevnik88 pravi: Imam eno težavo in vas tukaj sprašujem. Danes sem želel očistiti verigo. Čistilo sem nabavil v Lidlu prav za čisščenje verig. Vse lepo posprejal, malo podrgnil s ščetko in veriga je bila kot nova, nakar pogledam feltno in skoraj padem v nezavest saj mi je feltno popolnoma zmatiralo in ostale so lise saj je barva začela bledeti in puščati lise. Zdaj je feltna mat in nima več sjaja, kar pomeni da je lak uničen. Lušči se pa ne nič. Ali ima kdo podobne izkušnje? A je možno da je čistilo preagresivno ali pa je feltna bila slabo pobarvana? Probal sem z šamponom da zdrsam feltno, da očistim to, pa ni bilo učinka. Lise ostajajo in mat je vse. Ali ima smisla pisati pritožbo Lidlu ali pa enostavno novo barvanje platišč? Hvala Jaz imam enak sprej iz Lidla in ga večkrat uporabljam, predvsem za čiščenje felten, vilic,..., ki so usrane od kettenspraya, pa nisem opazil nobenega matiranja barve.
bojevnik88 Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 Očitno je res nekaj narobe z barvo feltn.
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 Za čišščenje verige ga ni čez svetilni petrolej, pa še đabe je Rocky, TOMCAT in maus 3
bojevnik88 Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pred 27 minutami, DAMI34 pravi: Za čišščenje verige ga ni čez svetilni petrolej, pa še đabe je Kje kupuješ to?
Zivnorc Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 ... Dolga vas... čisto na meji z Mađarsko.. ...ma to imajo v vsaki zadrugi, SBS, Mavrica, BauBaui...Obiji... pomoje samo v pekarnah nimajo... trebor, maus in Rocky 3
maus Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pred 37 minutami, DAMI34 pravi: Za čišščenje verige ga ni čez svetilni petrolej, pa še đabe je a pol se ti sveti js uporablam čistilo od Motula ... Zivnorc 1
bojevnik88 Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 (popravljeno) Glede na to, da sem uspel spolirati feltne in so zdaj ok, ampak glede na to da so zelo slabo pobarvane vas sprašujem ali obstaja kakšna varjanta da se feltno in gumo zaščiti z nečim da ko čistiš verigo, da ne leti vsa tista tekočina in umazanija po feltni in gumi oz. kako vi to rešujete? Hvala. Do sedaj se nisem o tem sekiral, ker nisem imel težav z barvo felten. Zdaj pa očitno moram biti pazljiv. Popravljeno Maj 9, 2016. Popravil bojevnik88
maus Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 lakirat jih dj .. al pa šprici s suhim sprejem od Wutha, kateremu js mau ne zaupam, čeprav ima Wurth odlične izdelke štekaš Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pred 5 minutami, bojevnik88 pravi: Glede na to, da sem uspel spolirati feltne in so zdaj ok, ampak glede na to da so zelo slabo pobarvane vas sprašujem ali obstaja kakšna varjanta da se feltno in gumo zaščiti z nečim da ko čistiš verigo, da ne leti vsa tista tekočina in umazanija po feltni in gumi oz. kako vi to rešujete? Hvala. Do sedaj se nisem o tem sekiral, ker nisem imel težav z barvo felten. Zdaj pa očitno moram biti pazljiv. Najcenejša varianta: Ko menjaš gumo, narediš naslednji postopek: 1. najceneje: Pobarvaš z bazo in nato z avtolakom, daš nekam v peč na cca 60C 2. malo dražje (ampak res samo malo, zato opusti prvo točko): neseš feltno ličarju, ti jo pobarva z bazo, nato še z lakom, da v peč in je stvar ocvrta. 3. najdražja (in najboljša, zato opusti prvo in drugo točko): Odstraniš še ležajno tehniko, daš speskat in prašno barvat. ...ene 60€ pride ta hec na eno feltno. Razlika med 1. in 3. točko je 30€.... maus, trebor, siks in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pred 2 urami, bojevnik88 pravi: Kje kupuješ to? petrol
gretzky Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pred 7 urami, DAMI34 pravi: petrol Koliko pa košta liter petroleja na Petrolu? Resno vprašam.
Danilo D Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 (popravljeno) Jaz tegale uporabljam .... http://www.merkur.si/gradnja/barve-in-premazi/ostale-barve-in-premazi/snov-pripravek-mq-petrolej-za-razsvetljavo-1-l pa kak pondelek ga greš iskat ko majo žrebanje popustov Popravljeno Maj 9, 2016. Popravil Danilo D Zivnorc, TOMCAT in gretzky 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se