Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 10 urami, sayo pravi:

a vidiš, da se da za malo denarja neki skup spravit....ker je industrijska...če bi bla namensko za motorje, bi pa dodali najmanj 30% za luksuz....pa še zmeraj bi bla cena ugodna...

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 4 urami, Zivnorc pravi:

:yawn:

..... kolk ste dolgočasni s temi ketensprayi ....   :yawn:

...pa čiščnenjem verige...   :yawn:

.... u... jebenti..  :eek:   .. dobr, da ste me spomnili.... letos enkrat moram preverit nivo olja v oilerju....   :slap:

:P

Kdo je zdej dolgocajtn?

S pucanjem smira s pokrova in spricanjem po ketni/gumi je zmer deu :P

Objavljeno (popravljeno)

kdaj pa motorist ni biu šmirast :O  ... al si kupte kardanarja al pa pejte plesat balet  :jezik:

balerine :ras: 

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno
pred 33 minutami, hajoktejn pravi:

Kdo je zdej dolgocajtn?

S pucanjem smira s pokrova in spricanjem po ketni/gumi je zmer deu :P

...jest mažem z bučnim oljem....in ko se na furi po dveh urah ustavim, si naredim sendvič. Vzamem ven kruh.... šalam.... s solato obrišem feltno, dam v senvič...

....in jest sit... čista Suza...  :P

Objavljeno

... ja res je. Zmešaj cvetni prah s propolisom in si kapni v vsako oko po 3 kapljice. Uspeh zagotovljen..  :D

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Imam eno težavo in vas tukaj sprašujem. 

• Danes sem želel očistiti verigo. Čistilo sem nabavil v Lidlu prav za čisščenje verig. Vse lepo posprejal, malo podrgnil s ščetko in veriga je bila kot nova, nakar pogledam feltno in skoraj padem v nezavest saj mi je feltno popolnoma zmatiralo in ostale so lise saj je barva začela bledeti in puščati lise. Zdaj je feltna mat in nima več sjaja, kar pomeni da je lak uničen. Lušči se pa ne nič.

Ali ima kdo podobne izkušnje? A je možno da je čistilo preagresivno ali pa je feltna bila slabo pobarvana? Probal sem z šamponom da zdrsam feltno, da očistim to, pa ni bilo učinka. Lise ostajajo in mat je vse. :(

Ali ima smisla pisati pritožbo Lidlu ali pa enostavno novo barvanje platišč?

Hvala

Popravljeno . Popravil bojevnik88
Objavljeno (popravljeno)

Nekaj časa sem tudi sam uporabljal ta sprej iz lidla, pa nisem mel nobenih problemov z njim ..... razen tega, da eden ni bil več kot za švoh 2x :D. Sklepam, da sprej vsekakor ne more bit krivda, prej bi reku, da slab lak. Probaj z kako polir pasto.

Popravljeno . Popravil Danilo D
Objavljeno (popravljeno)

Odlična ideja. Bom jutri skočil do ličarja pa da se proba spolirat.

Hvala Danilo D ;)

Mogoče samo za informacijo. Ko sem samo z vodo pa papirnatim robčkom želel obrisati feltno, je bila na robčku barva. 

Objavljeno

Reklamiraj pri ličarju ki ti je pihnu feltno :D

Objavljeno

Zgleda je z vodenimi barvicami barval feltno. :)

Objavljeno
pred 54 minutami, bojevnik88 pravi:

Imam eno težavo in vas tukaj sprašujem. 

• Danes sem želel očistiti verigo. Čistilo sem nabavil v Lidlu prav za čisščenje verig. Vse lepo posprejal, malo podrgnil s ščetko in veriga je bila kot nova, nakar pogledam feltno in skoraj padem v nezavest saj mi je feltno popolnoma zmatiralo in ostale so lise saj je barva začela bledeti in puščati lise. Zdaj je feltna mat in nima več sjaja, kar pomeni da je lak uničen. Lušči se pa ne nič.

Ali ima kdo podobne izkušnje? A je možno da je čistilo preagresivno ali pa je feltna bila slabo pobarvana? Probal sem z šamponom da zdrsam feltno, da očistim to, pa ni bilo učinka. Lise ostajajo in mat je vse. :(

Ali ima smisla pisati pritožbo Lidlu ali pa enostavno novo barvanje platišč?

Hvala

Jaz imam enak sprej iz Lidla in ga večkrat uporabljam, predvsem za čiščenje felten, vilic,..., ki so usrane od kettenspraya, pa nisem opazil nobenega matiranja barve.

Objavljeno

Očitno je res nekaj narobe z barvo feltn. ;)

Objavljeno

Za čišščenje verige ga ni čez svetilni petrolej, pa še đabe je :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 27 minutami, DAMI34 pravi:

Kje kupuješ to? :)

Objavljeno

... Dolga vas... čisto na meji z Mađarsko..  :P

...ma to imajo v vsaki zadrugi, SBS, Mavrica, BauBaui...Obiji... pomoje samo v pekarnah nimajo...  :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 37 minutami, DAMI34 pravi:

a pol se ti sveti :?

js uporablam čistilo od Motula ... 

Objavljeno (popravljeno)

Glede na to, da sem uspel spolirati feltne in so zdaj ok, ampak glede na to da so zelo slabo pobarvane vas sprašujem ali obstaja kakšna varjanta da se feltno in gumo zaščiti z nečim da ko čistiš verigo, da ne leti vsa tista tekočina in umazanija po feltni in gumi oz. kako vi to rešujete?

Hvala. :)

Do sedaj se nisem o tem sekiral, ker nisem imel težav z barvo felten. Zdaj pa očitno moram biti pazljiv. :)

Objavljeno

lakirat jih dj .. al pa šprici s suhim sprejem od Wutha, kateremu js mau ne zaupam, čeprav ima Wurth odlične izdelke

štekaš :P

Objavljeno
pred 5 minutami, bojevnik88 pravi:

Glede na to, da sem uspel spolirati feltne in so zdaj ok, ampak glede na to da so zelo slabo pobarvane vas sprašujem ali obstaja kakšna varjanta da se feltno in gumo zaščiti z nečim da ko čistiš verigo, da ne leti vsa tista tekočina in umazanija po feltni in gumi oz. kako vi to rešujete?

Hvala. :)

Do sedaj se nisem o tem sekiral, ker nisem imel težav z barvo felten. Zdaj pa očitno moram biti pazljiv. :)

Najcenejša varianta:

Ko menjaš gumo, narediš naslednji postopek:

1.  najceneje: Pobarvaš z bazo in nato z avtolakom, daš nekam v peč na cca 60C

2. malo dražje (ampak res samo malo, zato opusti prvo točko): neseš feltno ličarju, ti jo pobarva z bazo, nato še z lakom, da v peč in je stvar ocvrta.

3. najdražja (in najboljša, zato opusti prvo in drugo točko): Odstraniš še ležajno tehniko, daš speskat in prašno barvat. ...ene 60€ pride ta hec na eno feltno.

Razlika med 1. in 3. točko je 30€....   :D

Objavljeno

:) Hvala za odgovore.

Objavljeno
pred 2 urami, bojevnik88 pravi:

Kje kupuješ to? :)

petrol

Objavljeno
pred 5 urami, DAMI34 pravi:

petrol

;)

Objavljeno
pred 7 urami, DAMI34 pravi:

petrol

Koliko pa košta liter petroleja na Petrolu? Resno vprašam.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!