Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Motorex 622 super sprej. Drži 20 kkm, minimalno šprica. Je pa treba čez noč ketno pustit našpricano.

Objavljeno

Kje pa se dobi ta Motorex ali pa Castrol - lahko na PM ???

tnx

Objavljeno

Motorexa je kr težko dobit. Jaz imam srečo, da ga prodaja en glih v našem kraju, čeprav se drgač ukvarja s kolesarstvom :D

Objavljeno

Mislim da ima motorexa Habat

Objavljeno

A mogoče kdo ve, kje se v Sloveniji (če sploh) da dobit suhi spray za verigo Profi Dry Lube. Če ne se bom spet moral zapeljati do Louisa v Graz. .)

Objavljeno

In kako zgleda ta suhi sprej

Objavljeno

sprobal tudi ta sprej in nisem bil zadovoljen z rezultati. platisce vseeno mastno in umazano - sicer manj, kot npr. z castrol ali shell - in cena previsoka za kar nudi.

sem variiral interval mazanja (ca. 500 - 1500 km) in kolicino nanesenega in ni bilo nekih vidnih razlik, razen pri kolicini umazanije na zadnjem platiscu.

tudi veriga ni zdrzala vec (ali manj) kot z ostalimi proizvodi.

Objavljeno

mene pa zanima s čem očistite verigo predem jo na novo namažete jaz sem jo očistil z bencinom in čopičem pa mi je potem nekdo rekel da bencin ni vredu ker škoduje 0 rinkom

Objavljeno

v temi ze vse obdelano.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

spray za verigo ... kaj pa je to ? ... :hmm: .)

(scotoiler rulz) :fredy: B)

Objavljeno

pozna kdo verižnike supersprox oziroma zastopnika pri nas?

Objavljeno
mene pa zanima s čem očistite verigo predem jo na novo namažete jaz sem jo očistil z bencinom in čopičem pa mi je potem nekdo rekel da bencin ni vredu ker škoduje 0 rinkom

petrolej in se to zelo redko, ker oringom skodi vsaka stvar. sicer pa preberi temo o tem.

Objavljeno

Glede spreja, sem dobil zastonj eno dozo Castrola in zadeva je res :yea2: :yea2:

Predvsem mi je všeč da se po nanosu ne naredi pocasta lepljiva masa kot da bi namazal z neostikom ampak je zadeva na otip kot mast, začuda pa ne paca povsod okoli.

Ne vem kakšna je cena ker sem zadevo dobil zastonj ampak efekt je odličen.

Objavljeno

Ej mene pa zanima, če vm tud kej od ketne dol kapla(sory če je že napisan sam se mi res ne da usega brat), jest uporabljam od Motula lepljiv sprej pa mi vsak dan kšna nova kaplca zapaca ploščice da morm pol pucat. A am to preveč namazan a kva?

Objavljeno

meni tudi kapla DID nova verzija...ful kaplja...v garaži je prov grdo..... :BUA:

Objavljeno

Pozdravljeni

Mene pa zanima če kdo ve kje na gorenskem nalijejo petrolej v kanto, ki jo prineseš seboj. Sem že klical na nekaj petrolov vendar brez uspeha.

Lp

Objavljeno

Ma preveč ste našpricala če vam kapla oz slabo stresla spraj pred uporabo. Je treba kar konkretno trest zdej poleti k se nabere malo kondeza v vsakem spraju. Al pa bo počasi ketna za menjavo :hmm:

Objavljeno (popravljeno)
Ej mene pa zanima, če vm tud kej od ketne dol kapla(sory če je že napisan sam se mi res ne da usega brat), jest uporabljam od Motula lepljiv sprej pa mi vsak dan kšna nova kaplca zapaca ploščice da morm pol pucat. A am to preveč namazan a kva?

Že 10let uporabljam Motul spray pa nikol ni kapljal.

Ne pretiravaj z mazanjem in pretresi preden sprejaš, najboljš po vožnji.Potem se pa ne vozit kakšne dve urci.

Jaz ponavadi zvečer po vožnji namažem ketno, do zjurti je OK.

Popravljeno . Popravil MK-R1
Objavljeno

Prej sem mazal z Castrolovim sprejem, zdej mam Motula. Prvi vtis Motula je, da je veriga spet bela :D, prsti se pa limajo. Kako se bo obnesu pa ob koncu dneva :)

Še to, za koliko nanašanj naj bi zdržal en sprej(400ml), pa kako to vi špricate. Ker jst še zdej mislim, da ne znam pravilno :). Jst spodnji del verige špricam iz zgornje strani in samo iz une strani na kateri je veriga. Iz druge strani zelo teško tko da ne :). S tem da cevko umaknem 1cm od verige in špricam tko, da upam, da gre povsod po členih :)

Vem da sem zelo čudno tole napisov sam upam, da si boste znal predstavljat pa mi mogoče kej svetovat :).

Objavljeno

Ok motul testeran, obnese se podobno ko kastrol, jst ne opazem razlike, kaplal ni nč, namazal je pa lepo.

Kako se prov maže sem pa tud po pogovoru s kolegom razčistu :)

Objavljeno

danes kupil motula road plus...poročam kako se obnese...bom temeljito spucal vse okoli ker je sedaj od DIDa vse usrano :wacko:

Objavljeno (popravljeno)

Zadnjih 5000 km uporabljam s100 kettenspray.. zelo zadovoljen, "ne kaplja in ne curlja", kot bi rekli v eni stari reklami za barve :P

Z njim sem tudi brez problemov očistil ketno.. zgleda ko nova :yes:

Počas gre pa proti koncu.. bo treba še motula sprobat :hmm:

kettenspray%20weiss.jpg

Popravljeno . Popravil maXXXimum

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!