_THUNDER_ Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 (popravljeno) končno našel ugoden verižni set za mojo lubiko.... (DID) 35k z montažo.... :yea1: :yea1: :yea1: ... Popravljeno April 11, 2006. Popravil pizdek 69
X-biker Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 končno našel ugoden verižni set za mojo lubiko.... (DID) 35k z montažo.... :yea1: :yea1: :yea1: ... :eek: ej to se mei res zdi ugodno. Kje pa ???? tud jst bom kmal moral si umislit kaj novga. Kolk pa stane montaža. :?
_THUNDER_ Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 nitro vzel še sprej za odstranjevanje bug-brain, pa gumice za ploščo od kufra in seveda DID komplet... 35k montaža seveda zastonj.... (dobil čaj in popust) :topic: takega odnosa do stranke si deležen samo še strani Kompija :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :worship: :worship:
X-biker Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 :OK: aha. Poznam trgovino bil že tam in trošil :closedeyes: Priznam, da imajo zakon odnos do stranke. Sj tud lastnik se mi zdi, da je nek biker. Bom takoj poklical, če je tudi zame tam najugodnejše. Pa se enkrat THX.
SiR Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 dejmo vsi k njemu navalit pol ne bo več cajta za čajčke in za spremljanje in kazanje bližnjic :P
Dolenc™ Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 A je treba ketno ko je nova prec namazat, k je z neko mastjo premazana? Gre za did-ov primerek.
simonsi Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 Meni je tista mast prov živce kraužlala, ker se vse živo gor prime in jo je prav težko spucat.
Driverman Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 Mene pa zanima, če je veriga mogoče lahko glasnejša ko jo spucaš in prvič namažeš? Prej sem naredil 4000km samo z mazanjem sedaj pa sem jo spucal in namazal ali je lahko zaradi tega glasnejša :?
Ice Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 mozno. mast in umazanija se lepo "zlepita" v eno abrazivno zmes.......... in to _lahko_ "brusi".
Zdrawc Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 (popravljeno) Motorexa je kr težko dobit. Jaz imam srečo, da ga prodaja en glih v našem kraju, čeprav se drgač ukvarja s kolesarstvom :D A ga še prodaja :hmm: zadnjič sem klical gor, se je njegova mat uglasila, pa ni vedla al ga kej na zalogi, al ga ni :slap: grem jutri lasto®očno preverit :eek: Popravljeno Maj 2, 2006. Popravil Zdrawc
ceso Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 kje pri nam(v slo) najceneje dobit keten kit? :?
ICE_MAN Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 (popravljeno) kje pri nam(v slo) najceneje dobit keten kit? :? Merkur pa se na metre prodajajo. :lol1: Popravljeno Maj 5, 2006. Popravil ICE_MAN
Erik Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 A ga še prodaja :hmm: zadnjič sem klical gor, se je njegova mat uglasila, pa ni vedla al ga kej na zalogi, al ga ni :slap: grem jutri lasto®očno preverit :eek: kokr vem ga še prodaja :D Sej mati bolj malo ve tak da najbolje da se kr gor oglasiš in preveriš :)
theone5 Objavljeno Maj 7, 2006 Opozori Objavljeno Maj 7, 2006 Prosim za nasvet! Kje naj dobim za hondo cbr 600f en komplet, kateri bo imel na sprednjem zobniku en zob manj kot original. Baje se to pri DIDovih verigah ne da dobit. Lp, Uroš!
Stric Burek Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 Rabil bi verižnika in ketno za GSX-R 600, letnik 97-00 velikosti 14-47 To je najmanj-največ kar sem še videl na internetu... A kdo ve kje se dobi? V Louisu imajo le original torej 16-46
simonsi Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 14 je veeeeeliko premajhen sprednji zobnik. Rajši daj večjega zadnjega. 1 sprednji zob je za 2-3 zadnje zobe.
Stric Burek Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 Rabim čim bolj acceleration razmerje zobnikov ker bom imel sam 25KW in se mi 6 ne bo zvrtela, plus to da ne rabim da mi gre 200km/h, ampak da bom lahko mal lažje prehitu .)
simonsi Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 14 je premajhen zato, ker se ti bo veriga veliko hitreje izrabila in pa tud bolj glasna je. Zato sem pa rekel, da daj zadaj večji zobnik :trance_33_sleep:
Stric Burek Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Hmmm, kolk prej se izrabi? Ne verjamem da se bo verižnik oz. ketna ki je narjena za 110KM zrabila na 35KM tolk prej ker bo 2 zoba manjša...
X-biker Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Mater si pa malo lesen, brez zamere. Sj maš tam blizu trgovino. Pejdi mal povprašat, če drugi forumaši tam kupujejo stvari morda najdeš kaj tudi ti. Baje imajo dobro ponudbo verig in dodatkov. Pa srečno seveda.
tomaz6 Objavljeno Maj 28, 2006 Opozori Objavljeno Maj 28, 2006 kdo ve kje bi lahko kupil verižni spray SCHELL TEFLON.. ?? v naprej hvala za odgovore lahko mi sporočite tudi na e-pošto.. tomazlog@yahoo.com
premza Objavljeno Maj 28, 2006 Opozori Objavljeno Maj 28, 2006 Jaz mam nekaj od SCHELLa, če je TEFLON pa ne vem. Je pa nekaj super oprijemljivega. Ja, prime se vsega, samo verige ne. Še najraje ma pa svinjarijo. Od jutri naprej ga najdeš v smetnjaku pred mojim blokom! B)
premza Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 Tale zadeva od SHELLa je sicer romala v smeti (na zbirališče), pa me vseeno zanima, če imate vsi tako slabe izkušnje z njo. Motili sta me dve stvari... 1. nase navleče nenormalno mnogo svinjarije, 2. v tankih nitkah, ki se delajo, ko veriga zapusti verižnik (podobno kot pri raztegovanju žvečilnega) frči povsod in potem tam nadaljuje z nabiranjem svinjarije.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se