the_boss Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 zanima me kksna olja uporabljate??? men so rekli da so najboljsa full sinteticna!! kaj pravite?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 zanima me kksna olja uporabljate???men so rekli da so najboljsa full sinteticna!! kaj pravite?? jedilno...olje zvezda je zakon :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 (popravljeno) brezveze nekej posebnega, ker mas samo RR-a gor, js bi na tvojmu mestu rabu kr SCOOTER OIL 2t drugac pa lahko valda tudi castrol, motul .. ki sta bi reku najbolsa, temu je pa primerna tud cena .. Popravljeno Maj 27, 2007. Popravil replica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Drugač maš pa verjetn v papirjih od motorja napisan katero olje priporoča proizvajalec, tisto je ponavadi tudi najboljše. Za razne supermoto motorje je priporočan castrol TTS, ki je zelo dobro olje, ponavadi ga tudi v krose tankajo, kjer so obrabe zelo velike. Potem rs, tzr jih veliko motul tanka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 jedilno...olje zvezda je zakon :OK: bučno je bolš :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 bučno je bolš :whistle: mah mast od prasce je najbolša hehehehe :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ts007 Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Specijal ulje za finu mehaniku rulz :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Jest mam motula drgac pa se ti nesplača kupvt fulll sintetika ker nimas skor nc stunan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Maj 28, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 28, 2007 ja sej sm uzew motul 710!!!! ker pravijo da castrol ne izgoreva popolno in se pol masina zapacka!!! :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Zakaj si pa tega uzeu k ga tko in tko nerabs lol. Kt da mas high end predelavo da rabs ta olje. Jest mam motul scooter exper kr je glih prov za mojo predelavo samo menjan izpuh in zunaj blokade. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Maj 28, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 28, 2007 ja pa sej za zdej nimam se tega olja notri!!! pa itaq ce je boljse ne skodi!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 (popravljeno) Newem sam pomojm ni uredu da tankas za 100% spedenane motorje pa ne za skuterje olje. Ce mas motula uzemi olje za scooter ker je njemu namenjeno. Zakaj kr unga od rossija notr ne ulijs tist šele dobr maže Popravljeno Maj 28, 2007. Popravil jebac-car Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Maj 28, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 28, 2007 ja sej to motul olje mi je nek serviser priporocu ker je sinteticno in bolse izgoreva!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Castrol TTS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 (popravljeno) jst najprej pomfri spečem pol pa odlijem olje stran pa počakam da se ohladi dam v motor in grem na turco :naughty: ampak obvezno se ga da še kšn pokrovčk al pa dva v tank (samo za vonj) :naughty: Popravljeno Maj 28, 2007. Popravil _Fingi_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Newem sam pomojm ni uredu da tankas za 100% spedenane motorje pa ne za skuterje olje. Ce mas motula uzemi olje za scooter ker je njemu namenjeno. Zakaj kr unga od rossija notr ne ulijs tist šele dobr maže rossi ma 4taktno masino :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 rossi ma 4taktno masino :slap: pa kva pol? :P pa sej ta olje od pomfrija je fuul supedr duper sintetic tko da je kulj :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Ko sem sam imel 50ccm skuter sem tudi uporabljal Castrol TTS, zdej, koliko je bil skuter predelan ne vem, sem takšnega že dobil, je pa letel :naughty: Torej sem se držal pregovora, da "od viška glava ne boli" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 vedno uporabljal petrolovo olje, pakiranje mi je všeč...v flourescentno rumenih nalepkah! enkrat sm zraven olja dobiu trak za na kluče, drugič pa sončnea očala... :headbang: aja, ribnl pa tud ni nikol nč, pa sta mela cilinder in bat še pa još kilometrov, pa sam enkrat obnovljen... P.S. a kupi kdo trak za kluče in sončna očala (kvalitetna) :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 P.S. a kupi kdo trak za kluče in sončna očala (kvalitetna) :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Maj 29, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 29, 2007 ja sej sam serviser mi je prow povdaru da naj ne kupujem tistih olj na petrolu!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 ja sej sam serviser mi je prow povdaru da naj ne kupujem tistih olj na petrolu!!! a ti je dau kak razlog, js sm jih skus uporablu, pa se nimam kej za prtožvat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 moj prijatelj mi je reku ko je razru škarik in ga obrnu na robe in pustil 5 min da je bila potleh luživa (uporablja dvotaktol petrol) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Maj 29, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 29, 2007 ja reku je da ni dobro!!! sam to nc druzga!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 sigurno je neka razlika kr drgac nebi kupoval tts-a za u krosa ampak bi kupu dvotaktol sej ce masina ni predelana pol je lohk ksno olje petrolovo sam ce mas pa ksne hujse predelave (kit) pol pa nevem ce bi to delu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se