womlan Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 mah drgač je pomoje tud husqvarna xp dobr ker ima se nekaj dodatnega in zato čist izgoreva, pa se full cnej je k pa motul pa tts Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 mah drgač je pomoje tud husqvarna xp dobr ker ima se nekaj dodatnega in zato čist izgoreva, pa se full cnej je k pa motul pa tts no danes se miw na servisu ud aprilie ker sm šow pu motor in mi je reku majstr nej tankam motul olje in da naj se izogibam petrolovega dvotaktola Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 ja tankaj motul ampak scoot, izogibaj pa se 710, 810,...ker ne izgorijo v celoti in mašijo izpuh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 ja tankaj motul ampak scoot, izogibaj pa se 710, 810,...ker ne izgorijo v celoti in mašijo izpuh to pa ja,ker itakn nimam kakih hi predelav in se mi mašina ne vrti na velikih obratih-->pa še brezveze zadajt tok več keša(ker ni potrebe) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KillingSpree Objavljeno Julij 28, 2007 Deli Objavljeno Julij 28, 2007 Ma jest tankam u svojga skuterja olje TTS, že kšne pov leta, pa sm naredu ene 10000km, pa mi sploh nč ni še zabasal, pa mam na vivacityju sam zx gor, stwarca leti 80 po števcu, sam pa nardim z 5 litram bencima slabi 100km :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
X ray Objavljeno Julij 28, 2007 Deli Objavljeno Julij 28, 2007 jest sm isto tankou TTS-a na skuterju k sm meu kit 70 stage6 mid race gor, pa sm biu full zadovolen z njem...pa tut po štacunah pravjo d je najbol olje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Julij 28, 2007 Deli Objavljeno Julij 28, 2007 hahaha sej tts se meni zdi bolši od motula 710 pa še drag ni (ka ne kupim v štacuni) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 hahaha sej tts se meni zdi bolši od motula 710 pa še drag ni (ka ne kupim v štacuni) Kwa a ti u tiste TOMOS-ove jajca tts tankas, dej no pa sej ga ni vredn, jest sm skoz dvotaktola tankov :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
X ray Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 TOMOS pa ni jajc lepo prosm :cry: :angry: TOMOS uber alles Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 TOMOS pa ni jajc lepo prosm :cry: :angry: TOMOS uber alles Ma sej so kr dobri tomosovi mopedki sam jest sm se jih navelicov, zdej mam 125ko, drgac pa un SM tomos je pa kr fajn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Avgust 2, 2007 Deli Objavljeno Avgust 2, 2007 kaj je s temi olji (tts) ki jih dobis za 12 € ....kdo ve kuk je prodajna cena ttsa u avstriji ker baje gat tej ko ga prodajajo za 12€ tam dobijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cesko Objavljeno Avgust 2, 2007 Deli Objavljeno Avgust 2, 2007 Prej sm uporablju motorex olje za skuterje zdj pa uporabljam motul expert scooter. Kaj a je ta motul dobro olje za skuter? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Avgust 3, 2007 Deli Objavljeno Avgust 3, 2007 Prej sm uporablju motorex olje za skuterje zdj pa uporabljam motul expert scooter. Kaj a je ta motul dobro olje za skuter? če nimaš nobenih kitow notr je ODLIČNO....če boš pa kdaj dajaw kak kit notr pa raje MOTUL 710....ampak za zadaj nerabš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Avgust 3, 2007 Deli Objavljeno Avgust 3, 2007 kaj je s temi olji (tts) ki jih dobis za 12 € ....kdo ve kuk je prodajna cena ttsa u avstriji ker baje gat tej ko ga prodajajo za 12€ tam dobijo TTS za 11€ če rabi kdo :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Avgust 3, 2007 Deli Objavljeno Avgust 3, 2007 Ja fingi kok si ga pa ti narocu, da ga zdej kr naokol ponujas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno Avgust 3, 2007 Deli Objavljeno Avgust 3, 2007 Ja fingi kok si ga pa ti narocu, da ga zdej kr naokol ponujas. Sam res a boš trgovino odpru? :P :lol: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Avgust 3, 2007 Deli Objavljeno Avgust 3, 2007 Sam res a boš trgovino odpru? :P :lol: :blink: Ah...pač, ponudm če kdo iz okolice kranja rab, za nižjo ceno kot pri serviserjih... meni je čist vseeno, jest ga zase mam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno Avgust 4, 2007 Deli Objavljeno Avgust 4, 2007 Ah...pač, ponudm če kdo iz okolice kranja rab, za nižjo ceno kot pri serviserjih... meni je čist vseeno, jest ga zase mam... sm bliz kranja ampak zaenkrat ne rabm :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gmx Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 (popravljeno) Zanima me katero olje mi priporočate za gilera dna 70kit pa zx gor? Pa kje bi se dalo dobit? Hvala :trance_33_sleep: Popravljeno September 21, 2008. Popravil gmx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 KAJ PA MOTUL SCOOTER EXPERT ZA MOJO APRILIO.Kaj mislite ma kake veze hitrost z oljem ki ga točiš ki mi je en enkrat reku da gre hitreje z boljšim oljem :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 ja najraj mam bučno pa olivno :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Markko Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 Zanima me katero olje mi priporočate za gilera dna 70kit pa zx gor?Pa kje bi se dalo dobit? Hvala :trance_33_sleep: Motual 710,800 al pa castrol tts se mi zdi je najbojlša izbira. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gmx Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 Markko hvala za odgovor. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gmx Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 Motual 710,800 al pa castrol tts se mi zdi je najbojlša izbira. Pa je to olje za mešanico, ker za mešanico mislim ne za mašino. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Markko Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 (popravljeno) Za mešanico je ja. Popravljeno September 21, 2008. Popravil Markko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se