Hellenca Objavljeno December 10, 2007 Deli Objavljeno December 10, 2007 Čeprav slišim pa še zdaj nič :wacko: Sva že dve :wacko: Bilo je nepozabno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno December 10, 2007 Deli Objavljeno December 10, 2007 Malo pomoci bi tudi prosil: Na strani http://www.summer-nights.at/en/index2.htm lahko pod rubriko "VOTE" glasujete za Sweet Sorrow in nam s tem pomagate do nastopa v Avstriji. Upam, da vam bo tudi moj glas kaj pomagal .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 10, 2007 Deli Objavljeno December 10, 2007 FENOMENALNO!!!! Videl sem jih 4-5ic, pa vsakic bolje... To vceraj me je cisto odneslo... @Hellenca: seveda bo pomagalo, vsak glas steje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno December 19, 2007 Deli Objavljeno December 19, 2007 Malo hitro ampak, gre kdo na Megadeth :naughty: , marca bojo v evropi? Italija, nemčija.. Bo treba Mustaina pogledat, v kakšni formi je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Januar 10, 2008 Deli Objavljeno Januar 10, 2008 Malo hitro ampak, gre kdo na Megadeth :naughty: , marca bojo v evropi? Italija, nemčija.. Bo treba Mustaina pogledat, v kakšni formi je. Ja bi blo dobr jih vidt v živo.Pordenone http://www.koncerti.net/k_concerts/viewConcert/479 Me kr ma,da bi pogledu. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 10, 2008 Deli Objavljeno Januar 10, 2008 Malo hitro ampak, gre kdo na Megadeth :naughty: , marca bojo v evropi? Italija, nemčija.. Bo treba Mustaina pogledat, v kakšni formi je. Njah, men so dolgocasni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 HA HA HA HA HA HA!!!!!!!!! :evilgrin: The 10 most ridiculous Black Metal videos of all time http://www.youtube.com/watch?v=IfTFTTzn85c...feature=related Top 10 Most Ridiculous Black Metal Pics of all time Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metallc Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Bil na Therionih full dobr. Bil tut na Within temptation tut hudo. Je dobr daj tamala tut zacela Metal poslusat mam saj razlog po koncertih hodt. Pa na Nightwish gremo tut. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Incubation Objavljeno Januar 28, 2008 Deli Objavljeno Januar 28, 2008 petek, 15. februar 2008 22.00 Dekadent koncert & release party Ljubljana / Gala hala DEKADENT (black metal/SLO) Demonic Chorals (black/death metal/SK) Grimoir (black metal/SLO) DJ Žid Ob prvi obletnici premiernega koncerta skupine Dekadent se ljubljanski atmosferični black metalci pripravljajo na proslavitev izida njihove druge plošče. "The Deliverance of The Fall" je album in film, oziroma izdelek, ki uglajeno združuje najboljše iz obeh svetov. Že pred samim izidom je buril duhove recenzistov pri nas in v tujini, po januarski premieri v Kinodvoru pa obljublja reinkarnacijo avantgardnega duha na odru Gala Hale. Podporo na odru jim bodo nudili njihovi bratje iz švicarske založbe Pentacle, slovaški ultra brutalni black/death metalci Demonic Chorals, ter primorska black metal supergrupa Grimoir, ki se ponosno dviga iz ruševin bendov Skorbut in Torka. Po koncertu bo ekskluzivni gost DJ Žid, ki kot najbolj aktiven ljubljanski metal DJ obljublja peklenski zabavni program z nagradami za obiskovalce vse do zgodnih jutranjih ur. Vstopnina: 7€, (s flyerjem 5€) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 bi se kar znalo zgoditi, ceprav mam feeling, da bo preklet prevec folka za moj obcutek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Sweet Sorrow v zivo iz KUD-a Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Februar 5, 2008 Deli Objavljeno Februar 5, 2008 Sweet Sorrow v zivo iz KUD-a Dobr sam malo too much for me. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Februar 5, 2008 Deli Objavljeno Februar 5, 2008 Svetovna turneja 2008 Somewhere Back in Time bo 10.8 pripeljela Iron Maiden na Hrvaško ! S to turnejo bo skupina tako po izboru pesmi kot po izgledu scene na stadionu Poljud v Splitu ponovno obudila svojo zgodovino, posebej 80.let. Bo najbolj spektakularen nastop v zgodovini skupine, zajel pa bo ključne elemente turneje Somewhere in Time (1986-87) ! Jest najverjetneje grem, up the Irons ! `m´ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 Vabilo na headbanging Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 Vabilo na headbanging eh kurc, če je headbanging, pa ne pridem (ni še čupa zrasla). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Incubation Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blackrider46 Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 kdo gre na metalcamp???????????????? :? :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Kurc k bo spet treba delat takrat (tko kot vsako leto :glare: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 (popravljeno) kdo gre na metalcamp???????????????? :? :? :? :? Najverjetneje samo na Arch Enemy, ker so ostali zanimivi bendi, kot trenutno kaže, raztreščeni po vseh jebenih sedmih dneh po eden, največ dva. Je pa sobota na Gods of Metal zelo mikavna. Popravljeno Februar 13, 2008. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 Kurc k bo spet treba delat takrat (tko kot vsako leto :glare: ) Se strinjam. Čeprav jaz mislim, da se letos ne bom šla več tega in bom šla raje za kakšen dan uživat tja :whistle: Kaj pa delaš, če smem zvedet? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 Metalcamp, here I come again on my own :whistle: Vse dni ziher ne, zadnje tri pa for sure. BTW, koga zanima letošnja turnega Kissov po Evropi? Najbliže nam so v Munchnu in Beogradu. Jest jih še nisem videl, bi pa šel na stare prdce samo da vidim ta kao hud šov, ker dolgo po mojem ne bodo več. Baje pripeljejo s sabo stage iz turneje Psycho cirkus. Aha, prodaja kart za minken se začne v petek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Vse dni ziher ne, zadnje tri pa for sure. Sem sam isto varianto motril, ampak kolikor gledam vstopnice, je trodnevna od petka do nedelje (3.7.-6. 7.), kar pomeni, da za zadnje tri dni (nedelja-torek), ko bi tudi jaz uletel, ne velja :glare: :fredy: Potemtakem bi bilo treba kupiti celotedensko, kar pa mi nekako ne diši najbolj (pravzaprav celo smrdi). Skratka, to, da ne prodajajo trodnevne vstopnice za poljubno trodnevje, se mi zdi popolna bedarija. Tako da glede na zgoraj omenjeno soboto na Gods of Metal (SLAYER, CARCASS, MESHUGGAH, TESTAMENT, AT THE GATES itd. :yea2: ) in glede na to, da bo letos Metal Mania Open Air v Komnu 3 dni z zelo kvalitetnimi bendi, ne vem ne vem :hmm: Eden od teh treh bo moral skoz pasti, and it just might be MC. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blackrider46 Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 lpo to jst mogoče zadne 3 dni :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Slayerji na Gods of metal :worship: :kva2: Impaled nazarene na Metal manii :worship: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 žal so letos premaknil datum in se pokriva z eurorunom.Je pa Češka zanimiva takoj po metalcampu.Vizovice pa še pocen je.http://www.mastersofrock.cz/www/index.php?view=82 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se