Einherjar Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Sweet Sorrow Studio report - predvsem dost zajebancije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Sweet Sorrow Studio report - predvsem dost zajebancije. Obljubim, da ti pridem v KUDa (saj imate tam koncert?) medvedka vrečt :evilgrin: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Sweet Sorrow Studio report - predvsem dost zajebancije. ajajaj, kaj je enega preklinjanja not. Ah, ta današnja mladina... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 27, 2008 Deli Objavljeno Marec 27, 2008 Mene zanima, kje je v Ljubljani mediapark? k bi šu na en koncert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LucifugeRofocale Objavljeno Marec 27, 2008 Deli Objavljeno Marec 27, 2008 Mene zanima, kje je v Ljubljani mediapark? k bi šu na en koncert Media park, Cvetličarna, VPK, POP TV, Big Brother, vse ti je to isto.... Vtipkaj v Google Earth, ti bo ruknilo ven. B) Periferija, v glavnem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 Periferija, v glavnem. Jep. Kot ostala Ljubljana, pač. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno April 1, 2008 Deli Objavljeno April 1, 2008 Zadnje čase mi je postal všeč melodic black / death metal. Mi kdo svetuje kakšne dobre skupine s tem v zvezi, ker še ne poznam toliko ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vilnef Objavljeno April 1, 2008 Deli Objavljeno April 1, 2008 Končno neki zanimivga :yea2: Guns2Roses, Prospect 05.04.2008 - Cvetličarna - Ljubljana (20:00), ali pa v petek na Uncu (Rakek, Postojna) Edini pravi GUNS N ROSES tribute bend, ki sta jih potrdila za originalne in najboljše imitatorje celo sama Axl Rose in Slash. Guns 2 Roses igrajo skupaj že od leta 2002 in so zagotovo No.1 GNR tribute zasedba na svetu. G2R redno prijateljujejo s Slashom in originalnimi člani GNR, pohajkujejo po svetovnih Rock n Roll prizoriščih, moč pa jih je ujeti v živo tudi z originalnimi člani Guns N Roses. G2R bodo igrali vse hite iz Appetite for destruction, GNR lies, Use your illusion 1 in 2, ter celo pesmi ki so jih GNR izvajali samo v živo.G2R prihajajo iz Londona in njihovi nastopi so se začeli prav po istih stopinjah, kot so jih ubrali Guns N Roses v osemdesetih letih, saj igrajo v prav tistih klubih, ki so Guns N Roses naredili največji Rock N roll band vseh časov. Preverjeno noro, za vse rokerje; Welcome to the jungle :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Zadnje čase mi je postal všeč melodic black / death metal. Mi kdo svetuje kakšne dobre skupine s tem v zvezi, ker še ne poznam toliko ??? Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Vesania, Dragonlord, Naglfar. Dost mas zaenkrat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Incubation Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Sčekirej Amon Amarth, God dethroned, Old mans child, Wintersun... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno April 4, 2008 Deli Objavljeno April 4, 2008 Končno neki zanimivga :yea2: Guns2Roses, Prospect 05.04.2008 - Cvetličarna - Ljubljana (20:00), ali pa v petek na Uncu (Rakek, Postojna) Welcome to the jungle :worship: Jaz in moja soseda greva danes na Gunse v Unc. Na tak koncert čakava že dobrih 15 let. ŽE KOMAJ ČAAAAAAKAM :yea1: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno April 8, 2008 Deli Objavljeno April 8, 2008 In kako je bilo, žal ni bila časa, večni problem? So upravičili "medijski pomp"? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 v nedeljo smo bli v Grazu na PAGANFEST-u Ensiferum, Korpiklani, Moonsorow, Tyr in Eluvitie :worship: :worship: :worship: blo je carsko!! :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 24, 2008 Deli Objavljeno April 24, 2008 (popravljeno) v nedeljo smo bli v Grazu na PAGANFEST-u Ensiferum, Korpiklani, Moonsorow, Tyr in Eluvitie :worship: :worship: :worship: blo je carsko!! :yea2: :yea2: :yea2: Čeprav me ni bilo tam, ti kar verjamem. P.s.: Bastard. :) Popravljeno April 24, 2008. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno April 24, 2008 Deli Objavljeno April 24, 2008 12.06.2008 Cavalera Conspiracy Maribor, Štuk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Maj 8, 2008 Deli Objavljeno Maj 8, 2008 Imam 2 karti za Iron Maiden somewhere back in time tour, split, 10.avgust 2008. Ena zame, druga za sestro. Če ne bo šla, vabim s sabo koga od motosvetovcev. Karti sta kupljeni za direkt pod oder ;) Up the Irons `m´`m´ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 8, 2008 Deli Objavljeno Maj 8, 2008 12.06.2008 Cavalera Conspiracy Maribor, Štuk JEEEEEEEEEEEEEEEE EVO MENE!!!!!!!!!!! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Maj 8, 2008 Deli Objavljeno Maj 8, 2008 A gre kdo mogoce na NOVA ROCK 2008 ? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Maj 8, 2008 Deli Objavljeno Maj 8, 2008 Žal ne. A gre kdo na Prieste v Zagreb ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Incubation Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 gre kdo na gods of metal ? z motorjem po moznosti ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 Jest, ampak sam na maidne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 Imam 2 karti za Iron Maiden somewhere back in time tour, split, 10.avgust 2008. Ena zame, druga za sestro. Če ne bo šla, vabim s sabo koga od motosvetovcev. Karti sta kupljeni za direkt pod oder ;) Up the Irons `m´`m´ če sestra ne bo šla kar povej, pa ne zarad kart...bom se oglaso med tem časom pri njej, ko boš ti na koncertu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjero Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 evo enga metalca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 če sestra ne bo šla kar povej, pa ne zarad kart...bom se oglaso med tem časom pri njej, ko boš ti na koncertu :D Ej ni problema nima nobenga tipa, pa tud kšn metal si včas zavrti :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se