MARJA Objavljeno December 15, 2007 Opozori Objavljeno December 15, 2007 ja se zgodi. saj ga lahko pri meni vidiš, aja pa še pir dobis. :naughty: Bomo spomlad mal na sprehod triumphe peljal pa bomo pir spil.
Vanga Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 ja se zgodi. saj ga lahko pri meni vidiš, aja pa še pir dobis. :naughty: Ja, stari čestitke za novo pridobitev. :beer2: Zdaj pa pridi počasi malo trenirat k Sebeju, da te nebo ta mrcina metala spomladi. :P ;)
hilton Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 danes je črnega streeta dobil, tako da navalite narode. da vamm ga kdo ne odpelje..... aja je lep. samo beli je lepši :closedeyes: bmw M3, Izek in SCORPIONS 1 2
T-boy Objavljeno December 24, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 24, 2007 ...samo beli je lepši :closedeyes: Itak. :grim
Zdrawc Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Itak. :grim sm mislil, da boš napisal, da si ga lahko ogledamo, dokler ga ne odpeleš B)
hilton Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 sm mislil, da boš napisal, da si ga lahko ogledamo, dokler ga ne odpeleš B) kaj ves mogoče si se črnega umislim. premišljujem o tem :naughty: aja skoraj sem pozabil speeda mam v mislih, čez 2 leti SCORPIONS, bmw M3 in Izek 1 2
Rocky Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 Ave Triumphator! Vse lepo, dobro in neomejeno št. varnih km. Za ostalo ne rabiš skrbet, saj imaš ob sebi najboljše od najboljšega. Kot veš je to lahko samo Triumph. :worship: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
T-boy Objavljeno December 27, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 27, 2007 sm mislil, da boš napisal, da si ga lahko ogledamo, dokler ga ne odpeleš B) ...bi blo fajn, a ne? :grim Še čakam na dokončno finančno stanje, pol pa spomladanski na juriš na Streeta ali Speeda. Ampak definitivno ne črnega... :grrr :whistle:
Killroy Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 A dejte fantje mal več domišlije no...jest sm pa tko mislu kolk bo moj bel Street unikatn..... :P
Rocky Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 A dejte fantje mal več domišlije no...jest sm pa tko mislu kolk bo moj bel Street unikatn..... :P Killroy, če imaš kaj domišlije, hitro popravi napako in vstavi pod tvoje ime pravi stroj. :naughty: Tam se namreč nahaja nekaj na s. :whistle: :P Pozdrav izpod vinogradov! Rocky
Killroy Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Killroy, če imaš kaj domišlije, hitro popravi napako in vstavi pod tvoje ime pravi stroj. :naughty: Tam se namreč nahaja nekaj na s. :whistle: :P Pozdrav izpod vinogradov! Rocky Hehe...mejčkn bo še za počakat - pol bo pa tud ta malenkost popravljena :)
Rocky Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Hehe...mejčkn bo še za počakat - pol bo pa tud ta malenkost popravljena :) Le glej, da ne pozabiš. Pa čimprej dobrodošel v naše vrste, bodoči Triumphator! Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
hilton Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 A dejte fantje mal več domišlije no...jest sm pa tko mislu kolk bo moj bel Street unikatn..... :P haha. tvoj da bo unikaten. moj je res kr je prvi v sloveniji... pst bi se ti nekaj druga tudi glede izpuha povedal pa ti ne smem. ti bo dedek mraz povedal :naughty: aja črn je lep in to zelo. ampak če bi zdaj se odločal bi ostal na belemu :worship: bmw M3, SCORPIONS in Izek 1 2
Killroy Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Hehe. Vem vem, sem se sam mal pošalil na račun tega da bi vsi mel/bomo mel/imamo belga Street-a :) Mam pa že dolg časa določene modifikacije & styling v mislih, tko da bo vseen mal izstopal od ostalih :)
Vanga Objavljeno Januar 19, 2008 Opozori Objavljeno Januar 19, 2008 Danes pri meni na obisku. :naughty: Zelo lepo zgleda ta igračka v živo, pa sound je tudi tapravi. :evilgrin:
INFINITI Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 Res me pali tale triple. Žal je slovenski uvoznik antipatičen in nepripravljen potruditi se za stranko. Od kod bi bilo najpametneje uvoziti zadevo oz. kje bi ga lahko naročil, pa da bom imel najmanj drkancije in po možnosti kakšno boljšo ponudbo v roki?
hilton Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 stvar je sledeča. jaz sem ga gnjavil vsak dan pa je moral neaj naredit. če pa stvar spremljaš malce po nemških in angleških forumih je podobna situacija. tako da motorov ni :headbang: pač triumph se je odločil narediti določeno količino, ta se je pa izkazala za zelo premajno, glede na povpraševanje. aja mimogrede črnega lahko odpelješ iz salona samo $$$ moras met. belega pa naj ne bi bilo pred julijem. :naughty: no drugace pa motoradklinik/ avstrija alternativa bmw M3, Izek in SCORPIONS 1 2
Killroy Objavljeno Januar 22, 2008 Opozori Objavljeno Januar 22, 2008 (popravljeno) @hilton: a loh kšno fotko prostora pod zicem škljocneš ? k na netu ni ene dobre fotografije kr se tega tiče...me zanima kolk je kej placa :photo: Hvala že vnaprej :yea1: Popravljeno Januar 22, 2008. Popravil Killroy
hilton Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 bom kliknil tisti veliki prtljažni prostor pod zicem :whistle: Izek, bmw M3 in SCORPIONS 1 2
MARJA Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 Res me pali tale triple. Žal je slovenski uvoznik antipatičen in nepripravljen potruditi se za stranko. Od kod bi bilo najpametneje uvoziti zadevo oz. kje bi ga lahko naročil, pa da bom imel najmanj drkancije in po možnosti kakšno boljšo ponudbo v roki? Prejšni teden je mel črnega v trgovini. Poklič, če ni že rezerviran pa ga uzam.
hilton Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 Prejšni teden je mel črnega v trgovini. Poklič, če ni že rezerviran pa ga uzam. se ga ima. tako da. rezerviran tudi ni. belega pa nima nobeden več v evropi tako da žal ne vedo kdaj bodo :headbang: kupi črnega bmw M3, SCORPIONS in Izek 1 2
Vanga Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 @hilton: a loh kšno fotko prostora pod zicem škljocneš ? k na netu ni ene dobre fotografije kr se tega tiče...me zanima kolk je kej placa :photo: Hvala že vnaprej :yea1: Ja, kaj zaj boš slikal kuferam al ne? :blink: :P
hilton Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Ja, kaj zaj boš slikal kuferam al ne? :blink: :P nijam cajta guzva v sluzbi :whistle: Izek, bmw M3 in SCORPIONS 1 2
hilton Objavljeno Februar 1, 2008 Opozori Objavljeno Februar 1, 2008 no malo slikic se SCORPIONS, bmw M3 in Izek 1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se