gumby Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 Eh, sploh ni več snega gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 ne nasedajte to je pavličevo sedlo ne jezersko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gumby Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 ne nasedajte to je pavličevo sedlo ne jezersko Ja, sosednji breg je to... ampak nekako paše v tole temo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 fantje zdej pa že medo straši gor, če bom dobil slike od medveda pa stopinj jih bom nalimov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 Pa ne eden,več jih je menda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUŠČAR Objavljeno Maj 2, 2009 Deli Objavljeno Maj 2, 2009 Dons je prvič to sezono padu Jezersk, noro. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Maj 2, 2009 Deli Objavljeno Maj 2, 2009 Danes ponovno preverjanje, kakšna je situacija. Nekaj deževnih kapelj, cesta je bila drugače suha. Motoristov ne veliko, skoraj več avtomobilov :angry: . Je bilo treba 2x preveriti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUŠČAR Objavljeno Maj 2, 2009 Deli Objavljeno Maj 2, 2009 Danes ponovno preverjanje, kakšna je situacija. Nekaj deževnih kapelj, cesta je bila drugače suha. Motoristov ne veliko, skoraj več avtomobilov :angry: . Je bilo treba 2x preveriti Jaz sem bil že ob 11.30 čez mejo, preveru sem pa kar trikrat, je bilo le prvič letos. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Maj 3, 2009 Deli Objavljeno Maj 3, 2009 Dons pa prou drek gor....mrzu asfalt, na nekaterih delih mokro...probamo spet drug tedn :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUŠČAR Objavljeno Maj 3, 2009 Deli Objavljeno Maj 3, 2009 Dons pa prou drek gor....mrzu asfalt, na nekaterih delih mokro...probamo spet drug tedn :naughty: Jaz sem ti dokaz, da se da tud v mrazu, haha. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Maj 3, 2009 Deli Objavljeno Maj 3, 2009 Jaz sem ti dokaz, da se da tud v mrazu, haha. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Maj 3, 2009 Deli Objavljeno Maj 3, 2009 Dons pa prou drek gor....mrzu asfalt, na nekaterih delih mokro...probamo spet drug tedn :naughty: js mogoče že ta teden, v ponedelk ali tork :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Maj 3, 2009 Deli Objavljeno Maj 3, 2009 js mogoče že ta teden, v ponedelk ali tork :grim Mogoče pa tud mene že kej prej zanese gor....odvisno od vremena :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha7 Objavljeno Maj 3, 2009 Deli Objavljeno Maj 3, 2009 Danes bil gor samo s Avstrijske strani, ponekod so bila še vlažna mesta na asfaltu na vrhu pa veliko Avstrijskih motoristov... Nažalost se je zgodila tudi prometna nesreča, nekemu avstrijscu je guma spustla in sem videl razbit motor v ograji...in slečen kombinezion, kaj je pa bilo z njim pa nevem...upam da ne kaj hujšega :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha7 Objavljeno Maj 3, 2009 Deli Objavljeno Maj 3, 2009 :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojc84 Objavljeno Maj 4, 2009 Deli Objavljeno Maj 4, 2009 Tud jest sm letu mem v času nesreče, se mi zdi na ni blo hudga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha7 Objavljeno Maj 4, 2009 Deli Objavljeno Maj 4, 2009 Tud jest sm letu mem v času nesreče, se mi zdi na ni blo hudga. Nemorem trditi kaj je blo, slečen kombinezion sem videl tam zraven motorja...kaj več pa ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Maj 5, 2009 Deli Objavljeno Maj 5, 2009 Dons je prvič to sezono padu Jezersk, noro. :grim vrjamem da je blo noro. čist zjeban asvalt :closedeyes: Dons pa prou drek gor....mrzu asfalt, na nekaterih delih mokro...probamo spet drug tedn :naughty: se vidmo gor kj.. sam da si endurco nabavm :surrender: lanske fotke ane? odgovor je JA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Maj 6, 2009 Deli Objavljeno Maj 6, 2009 nč, grem pogledat kašna je situacija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cdploscek Objavljeno Maj 6, 2009 Deli Objavljeno Maj 6, 2009 (popravljeno) biu včer gor. fajn je blo. :naughty: Popravljeno Maj 6, 2009. Popravil cdploscek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Maj 6, 2009 Deli Objavljeno Maj 6, 2009 nč, grem pogledat kašna je situacija eh.. še zmer v kurcu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUŠČAR Objavljeno Maj 6, 2009 Deli Objavljeno Maj 6, 2009 Ena nedelska na 12°. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadeusz Objavljeno Maj 6, 2009 Deli Objavljeno Maj 6, 2009 zdej, ko bojo sveže gume gor bom šou en pogledat kolk se je ta cesta zjebala v tem času, ko nism biu gor....vem, da lani je bla kr slaba...sam po vaših pričanjih je letos katastrofa kot vidim :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUŠČAR Objavljeno Maj 6, 2009 Deli Objavljeno Maj 6, 2009 zdej, ko bojo sveže gume gor bom šou en pogledat kolk se je ta cesta zjebala v tem času, ko nism biu gor....vem, da lani je bla kr slaba...sam po vaših pričanjih je letos katastrofa kot vidim :xx: Baje bojo spet neki asvaltiral, delal nove škarfe..., oglavnem polom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Maj 6, 2009 Deli Objavljeno Maj 6, 2009 zdej, ko bojo sveže gume gor bom šou en pogledat kolk se je ta cesta zjebala v tem času, ko nism biu gor....vem, da lani je bla kr slaba...sam po vaših pričanjih je letos katastrofa kot vidim :xx: Ja itak, ne hod gor k je škoda bencina, če ne drujga :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se