Jure Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Aftermarket, original so preveč konjski :) Pa še bolje svetijo kot original se mi zdi :)
axilon Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 original...trenutno sowde ki niso nujno potrebni za motor še v kak drug šport vlagam ;)
Tomozuki Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Ja, smerokaze sem moral zamenjat, ker so bili prejšnji obupno dotrajani (jaz ne vem, kaj je prešnji lastnik delal z njimi). Sem želel kupiti LED, ampak sem kasneje ugotovil, da bi najverjetneje potem moral zamenjat še "swich box", pa se mi ne da. Torej, kupil sem ene poceni, glih toliko da so in da so VIDNI (da niso neki ultra-mini-micro-blinkerji).
biker77 Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 original za po cesti..na pisti pa nogo vn porinem..(pa še to sam zato k me kolen boli) :whistle:
_N3jC_ Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 so originalni lepi k hudič, tko da mam kr original gor :D
ton Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Spredaj itak originalni, zadaj mini karbon.
T Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Original, spredaj prozorni, zadaj mal pobarvani :whistle:
no_name Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Original žmigavci+žarnice+vijaki :naughty:
Port Folio Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Zelo grde rumene oriđiđiđy, za čuda zelo lepo opravljajo svojo funkcijo .) .
jetman Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 So original čist vredu. Škoda € za druge smernike pa potem še za poličnike, ko se zdaj v vsako stvar vtaknejo.
sonda Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 original samo namesto rumenih plastik mam bele not pa rumene žarnice :rolleyes: je lepše kot pa tiste rumene
Drejči Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Oriđinale, pa so čist lepi. Nimam nobenega namena jih menjat :)
GRUNF Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Desna in leva roka......pri zavijanju......ja kaj ste pa mislili drugega............ :trance_33_sleep:
Salieri Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 oriđiđi...išćem pa samo za nijanso zatemnjeno plastiko žmigavca :hmm: kupi zatemnjevalni sprej, odmontiraj steklo žmigavlca, pa pošpricaj....Sam sem jih tudi za malenkost zatemnil (original). Lp Boštjan
Axis Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Zaenkrat original, pa verjetno bodo kar taki ostali :closedeyes: bo sla prej prednja luc v menjavo :whistle:
pero27 Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 itak, da aftermarket in to karbonski LED mislm, fantki, je treba težo zmanjšat :naughty:
Guest Brumer Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 (popravljeno) Imam na vseh 4-tirh motorjih originalne.Tole garnituro pa bi imel za prodat so pa karbon 12V 21 W z halogen žarnico cena za par 30 EU (kompl. 60 EU)+porto pošljem po povzetju. Popravljeno April 9, 2008. Popravil Brumer
NejcZ Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Original zaenkrat,.. počasi bom zamenjal za kake lepše :whistle:
Robertos664 Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 kupi zatemnjevalni sprej, odmontiraj steklo žmigavlca, pa pošpricaj....Sam sem jih tudi za malenkost zatemnil (original). Lp Boštjan komu si pa vkradel idejo, pa neboš napisal ne :whistle:
Salieri Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 komu si pa vkradel idejo, pa neboš napisal ne :whistle: :naughty:
Guest Brumer Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 komu si pa vkradel idejo, pa neboš napisal ne :whistle: Jaz sem prvič pošprical žmigavce s takim speyem leta 1997 -na tehničnem me je nagnal domov in sem moral kupit vsa 4 stekla nova potem,pa sem jih vsako leto menjal za teh.pregled.
PURPLE Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Uporabljam original kar je dal proizvajalec gor. :topic: , kar se tiče pa ogledal, zagovarjam tovarniška, peljal par motorjev z drugimi bolj "cool" ogledali, vedil za en k.... kaj.
fossil Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Uporabljam original kar je dal proizvajalec gor. :topic: , kar se tiče pa ogledal, zagovarjam tovarniška, peljal par motorjev z drugimi bolj "cool" ogledali, vedil za en k.... kaj. jaz razmišljam da bi si naredil podalške za ogledala, ker sem malo večji v original ogledalih ob mirni vožnji vidim svoja komolca :slap:
Gizmo_ Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Imam na vseh 4-tirh motorjih originalne.Tole garnituro pa bi imel za prodat so pa karbon 12V 21 W z halogen žarnico cena za par 30 EU (kompl. 60 EU)+porto pošljem po povzetju. Dvomim, da jih boš za takole ceno pradal, saj jih dobiš v Tc-ju za 20E :whistle: :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se