Guest pmali Objavljeno November 7, 2008 Opozori Objavljeno November 7, 2008 Jaz in Vinjetka k maši v Strunjan (Pater Biker ma mašo ob 9.00) pol mal plavat, za nazaj so pa možne vse variante.
Orange Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Evo ga že šajna v Ljubljani :naughty: !Popoldne bo že suho in! bo treba mal pajčuno omest!
xva Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Jaz in Vinjetka k maši v Strunjan (Pater Biker ma mašo ob 9.00) pol mal plavat, za nazaj so pa možne vse variante. od kdaj pa ti k maši hodiš
xva Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Evo ga že šajna v Ljubljani :naughty: !Popoldne bo že suho in! bo treba mal pajčuno omest! neč ne bo pri nas gre dež
Guest pmali Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 (popravljeno) od kdaj pa ti k maši hodiš Odkar ma Niko maše, prej v Novo Štifto zdej pa v Strunjan! ma pa tale pater tud hud motor pa še kaj za spit pa pojest za zraven! http://www.mzm-slo.com/ Popravljeno November 8, 2008. Popravil pmali
Scottie Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Odkar ma Niko maše, prej v Novo Štifto zdej pa v Strunjan! ma pa tale pater tud hud motor pa še kaj za spit pa pojest za zraven! http://www.mzm-slo.com/ Lepo, lepo. Kdaj bo naslednje žegnanje? Čigava pa je ljubica na tej sliki? P.S. vreme pa kot kaže ne bo ravno za na motor :( . Upam, da mi bo le uspelo ukrasti kako urco in odrolati kakih 30 km-čkov :)
Guest pmali Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Furlanka je dvignla krilo! :whistle: Od zahoda se jasni bo lepo vreme! :naughty:
Orange Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 neč ne bo pri nas gre dež Ja si meu prou :headbang: !Sicer se je zdele naredu vreme a je malo prepozno !Bo pa jutr bolje jo bom mahnu mal dol na primorsk! :naughty:
Scottie Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 (popravljeno) Popoldne mi je uspelo (samo malo sva bila mokra) odrolati slabih 30 km in upam, da bova ju3 še kakšnega. Če bo moja za, prideva mogoče v Strunjan. Nič ne bo, šele popoldne mogoče. Popravljeno November 8, 2008. Popravil Scottie
Guest pmali Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Jest sem pa opral motor ( z rahlo pomočjo mlajših članov družine), napel ketno, zašramfov dva vijaka ke sta vn padla, se mal po vasi zapelov jutri damo pa gas na morje če bo šlo po sreč! Za nasledstvo se ni za bat!
Orange Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 (popravljeno) Danes kar lepo vreme (slabše na morju) prot primorski !Zjutraj še malo mokro nazaj že kar v redu malo prometa.Srecu eno cno Varo (pomoje pmali)ter prehitu (najbrz xva ) se eno crno varo pri Divaci :naughty: Popravljeno November 9, 2008. Popravil Orange
Guest pmali Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 (popravljeno) Danes kar lepo vreme (slabše na morju) prot primorski !Zjutraj še malo mokro nazaj že kar v redu malo prometa.Srecu eno cno Varo (pomoje pmali)ter prehitu (najbrz xva ) se eno crno varo pri Divaci :naughty: Če je bla Vinjetka zraven mene, sem bil jest, kje si me pa srečal, jez sem videl ene dve al tri vare na kupu pri Kopru in še eno skupino z Varo na Krasu!! Popravljeno November 9, 2008. Popravil pmali
raza Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 Na Gorenjskem sončno in dokaj vlažno, tako da je malo grizlo v kosti. Motoristov na cesti še kar nekaj, vendar nisem srečal nobene Vare! V mraku, ko sva se vračala so naju že kar malo čudno :blink: gledali! Pa se je obrnila verjetno zadnja stotica na števcu za letošnje leto. Nasledni teden je napovedano deževje, pa bom Varo kar malo na dež postavil, da odmoči prisušeno nesnago! Danes dodala nekaj svežega blata, kajti nekaj km terena je moglo bit vmes :headbang: !
Orange Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 Če je bla Vinjetka zraven mene, sem bil jest, kje si me pa srečal, jez sem videl ene dve al tri vare na kupu pri Kopru in še eno skupino z Varo na Krasu!! Ma mislim da pri Kozini !Nism porajtu Vinjetke je pa bil en naked zravn! Jah pol je bil pa kšn drug :naughty:
Orange Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 Na Gorenjskem sončno in dokaj vlažno, tako da je malo grizlo v kosti. Motoristov na cesti še kar nekaj, vendar nisem srečal nobene Vare! V mraku, ko sva se vračala so naju že kar malo čudno :blink: gledali! Pa se je obrnila verjetno zadnja stotica na števcu za letošnje leto. Nasledni teden je napovedano deževje, pa bom Varo kar malo na dež postavil, da odmoči prisušeno nesnago! Danes dodala nekaj svežega blata, kajti nekaj km terena je moglo bit vmes :headbang: ! Nč bat bo še kšna nedela ker kukr zgleda bo spet ena k..... zima :headbang:
xva Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 Danes kar lepo vreme (slabše na morju) prot primorski !Zjutraj še malo mokro nazaj že kar v redu malo prometa.Srecu eno cno Varo (pomoje pmali)ter prehitu (najbrz xva ) se eno crno varo pri Divaci :naughty: mene ni blo danes nikjer videt bom pa jutr probov kakšen km nardit
Orange Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 mene ni blo danes nikjer videt bom pa jutr probov kakšen km nardit Ups!Ja pol se pa opravičujem!Ne vem bla je ena črna vara z KR registracijo :rolleyes:
majster Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 jaz sem pa dans zadnje km nardil...jo fino spucal in jo dal na zimsko spanje...narejenih je blo prijetnih cca 11.800 km... See you next year!!!!!!!!! :naughty: :naughty: :naughty:
Guest pmali Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 Včeraj lepa furca: Komen Gorjansko, Italijanski Kras, Koper, Strunjan (praznik Kakijev)v Žusterno mal v bazen pa Črni kal, Podgorje, po makadamčku do Kozine, Divača, Lipica, po Krasu domov ( pred Štanjelem sreču skupino z dvema Varama, nisem vidu registracij). Jaz sem optimis, pa zanalašč nisem opral motorja da vidmo če bo še kkšn dan za zapelat.
Scottie Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 Včeraj lepa furca: Komen Gorjansko, Italijanski Kras, Koper, Strunjan (praznik Kakijev)v Žusterno mal v bazen pa Črni kal, Podgorje, po makadamčku do Kozine, Divača, Lipica, po Krasu domov ( pred Štanjelem sreču skupino z dvema Varama, nisem vidu registracij). Jaz sem optimis, pa zanalašč nisem opral motorja da vidmo če bo še kkšn dan za zapelat. Jaz sem tudi včeraj nad Senožečami srečal dve Vari eno Oranžno in eno črno sivo z še enim drugim motorjem, kdo je bil? Namreč za sedaj imam z seboj in z mojo Varo še preveč dela da bi folk prepoznal alpa registerske videl :) bo bolje. Aja pa v okolici sv. Antona sem tudi srečal enega z Varo ko smo stali, da se je žena na telefon oglsil a spet nisem uspel dovolj dobro pogledati da bi sploh barvo videl :)
Guest pmali Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 Če je bla oranžna bol je bil orange :naughty:
Scottie Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 Če je bla oranžna bol je bil orange :naughty: Ampak zgledalo je kot bi bili vsi trije v skupini.
Guest pmali Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 Ampak zgledalo je kot bi bili vsi trije v skupini. Najbrž gre tko hiter da zgleda kot da vidiš tri!
Scottie Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 Najbrž gre tko hiter da zgleda kot da vidiš tri! :D to bo to :D
raza Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 Najbrž gre tko hiter da zgleda kot da vidiš tri! Glede na to , da je bila Martinova........ :beer2: Previdi in podobno O:-) niso izuzeti.... Sam pol se ne vozt, je nevarn! :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se