Bela81 Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 OK hvala za odgovore bella ;) *Je še kje za videti 09 collection? Ni za kaj, ce le lahko...z veseljem... Kako sem jz srecna da imamo Antaresa... :winkiss:
SharpNinja Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 še en moški kombinezon:Tatto. Inspiracijo naj bi pobrali pri Maorih in samurajih. Kok je pa tole lepo :yes: :wub: ...čist slinasta...(pa sm misla d lepšga kt je moj že ne morjo nardit :whistle: )....sm kaj k babe zmer takratko potegnemo, tistole belo k nj bi bil ženski kombinezon je čist mim :slap:
INFINITI Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 (popravljeno) mimi ti je? - Jaz bi jo z veseljem rad srečal :naughty: Popravljeno September 13, 2008. Popravil INFINITI
SharpNinja Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 mimi ti je? - Jaz bi jo z veseljem rad srečal :naughty: V vsebino omenjenga usnja se nism nit spuščala, k jz če kupujem kupujem praznga :whistle: ....sm pa dons zvedla, d ma uno bitje not kačje oči :krneki: :naughty:
suzuki Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 ....sm pa dons zvedla, d ma uno bitje not kačje oči :krneki: :naughty: Hola, ja, menda te čist hipnotizirajo, sploh ne moreš umaknit pogleda :whistle: no jst nič ne verjamem dokler jih ne vidim :naughty:
Lara! Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 Kok je pa tole lepo :yes: :wub: ...čist slinasta...(pa sm misla d lepšga kt je moj že ne morjo nardit :whistle: )....sm kaj k babe zmer takratko potegnemo, tistole belo k nj bi bil ženski kombinezon je čist mim :slap: To maš pa čist prav, žal, :angry:. Sicer pa..je tudi tvoj zelo leeep .) :D
soncek9 Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 kombinacija belo črna je čist lepa,...samo kaj ko je bela barva prehitro umazana,...pa tud očistiš jo težko,tko,da se moraš kar sprijazniti,da je bela,potem umazano bela :naughty:
INFINITI Objavljeno September 15, 2008 Opozori Objavljeno September 15, 2008 Ta zlata je pa res malo :wacko: Drugače pa ne štekam zakaj so pri mission delal tak trikotnik ala boratove tangice: :blink:
RenoRaines Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Faak, pa ne morš no :lol: What has been seen cannot be unseen :) Zdej bom vsakič to vidu. :slap:
ROBČEK Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Sem pa že videl novo DAINESE čelado PERFORMANCE GRYFON za sezono 2009. To je pa noro lepa grafika.
INFINITI Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Faak, pa ne morš no :lol: What has been seen cannot be unseen :) Zdej bom vsakič to vidu. :slap: HEHE sorry :whistle:
roadbuster Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 A kdo tu ve kdo popravlja oz.zamenjuje uničene zadrge izven garancije na Dainesejevih cordura-goretex jaknah? Ej,že druga zadrga,pa na isti način strgana,,,spodaj,ko se spojijo in kjer pride zadrga prešana v neko plastiko..prva na usnjeni...zamenjal mi jo je Borko....zdaj še na goretex...pa mi še zdaleč ni jakna ozka ali tesna.Poleg tega pa niti profi šivilja noče tikat,ker so lepljeni šivi...a kdo sploh to popravlja? Jakna je že skoraj 1 mesec na popravilu,pa niso naredili nič.Hvala za pomoč.
ROBČEK Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 A kdo tu ve kdo popravlja oz.zamenjuje uničene zadrge izven garancije na Dainesejevih cordura-goretex jaknah? Ej,že druga zadrga,pa na isti način strgana,,,spodaj,ko se spojijo in kjer pride zadrga prešana v neko plastiko..prva na usnjeni...zamenjal mi jo je Borko....zdaj še na goretex...pa mi še zdaleč ni jakna ozka ali tesna.Poleg tega pa niti profi šivilja noče tikat,ker so lepljeni šivi...a kdo sploh to popravlja? Jakna je že skoraj 1 mesec na popravilu,pa niso naredili nič.Hvala za pomoč. Če imaš račun pa vseeno probi pri Dainese. Sm slišal, da vseeno popravijo. Nes tja kjer si jo kupil.
pjero Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 A kdo tu ve kdo popravlja oz.zamenjuje uničene zadrge izven garancije na Dainesejevih cordura-goretex jaknah? Ej,že druga zadrga,pa na isti način strgana,,,spodaj,ko se spojijo in kjer pride zadrga prešana v neko plastiko..prva na usnjeni...zamenjal mi jo je Borko....zdaj še na goretex...pa mi še zdaleč ni jakna ozka ali tesna.Poleg tega pa niti profi šivilja noče tikat,ker so lepljeni šivi...a kdo sploh to popravlja? Jakna je že skoraj 1 mesec na popravilu,pa niso naredili nič.Hvala za pomoč. zakaj kupuješ smeti od daineseja???
roadbuster Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 (popravljeno) zakaj kupuješ smeti od daineseja??? sej jakna ok,ma nad zadrgami pravo razočaranje...na prejšnji kombinezon mi je potem Borko prišil novo zadrgo...sam videt moraš kakšna razlika(mi je dal še tastaro zraven),on pravi,da šiva na svoje kombinezone najmočnejše zadrge,ki se dobijo na tržišču, na Dainese šivajo pa Made in China..... Popravljeno September 25, 2008. Popravil roadbuster
pjero Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 sej jakna ok,ma nad zadrgami pravo razočaranje...na prejšnji kombinezon mi je potem Borko prišil novo zadrgo...sam videt moraš kakšna razlika(mi je dal še tastaro zraven),on pravi,da šiva na svoje kombinezone najmočnejše zadrge,ki se dobijo na tržišču, na Dainese šivajo pa Made in China..... Sej v tem je problem,vse kr izvira od tarmenih je fuk :headbang: :headbang:
ROBČEK Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 zakaj kupuješ smeti od daineseja??? PAMETNJAKOVIČ! :headbang:
INFINITI Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 PAMETNJAKOVIČ! :headbang: Ne, ne čak mal - da vidimo kaj bo rekel da je boljše :whistle: LOL
roadbuster Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 naslednjič si bom kupu SPX.... :naughty: in že ko bom spustu sapo,ga bo na riti odprlo... :yea1: mal :topic: ,ma čakamo,čakamo....
Sanda7 Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 dainese je bil zakon kaj pa je sedaj pa ne vem moja jakna je stara skor 10let in zadrga je ku šus sicer zgleda že kr sterana in mam namen nabavit novo vendar ko sem zadnjič nekaj probavala sem bila full razočarana nad zadrgami,jih je pol manj skup kot na moji stari jakni na novih se mi zdijo full švoh im sem sedaj kr v delemi oz nisem več tako odločena za dainese kot sem bila :rolleyes:
INFINITI Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 No voprašanje za naša eksperta Bello in Antaresa :) Danes sem imel zjutraj lepo prezeble konice prstov, tako da je skrajni čas da kupim kaj bolj toplega za roke. Potrebujem nekaj kar drži nekje od nule do cca 15 stopinj + veter, meglo (da ne premoči) seveda, motor je pa superšportak, tako da bi rad imel dober feeling in oprijem (da ni preveč "špeha" vmes) Tako da me zanima sledeče. Kaj je boljše D-Dry anli Goretex? (+ in - obeh zadev) Kaj je razlika med Dexfil® thermal padding in Microloft® thermal padding Katere bi se najbolj obnesle glede na vse navedeno http://www.dainese.com/eng/articolo.asp?ca...rticolo=1815528 http://www.dainese.com/eng/articolo.asp?ca...rticolo=1815498 http://www.dainese.com/eng/articolo.asp?ca...rticolo=1815495 -Katere druge?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se