TOMOMAJSTER Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 Poiskusi pri Avto Triglavu v Mariboru. Pokliči Boštjana! Brezhibna postrežba, dobre cene, popusti in prijazen prodajalec! Res je v MB na APRILIJI se tudi jaz že kr neki DAINESA kupil. Popust so mi dali dober in je bila cena boljša kot v ITALIJI. Pa prodajalec je tud faca - vidi se da uživa v tem kaj dela.
tom Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 Res je v MB na APRILIJI se tudi jaz že kr neki DAINESA kupil. Popust so mi dali dober in je bila cena boljša kot v ITALIJI. Pa prodajalec je tud faca - vidi se da uživa v tem kaj dela. jap se tudi jaz strinjam s tem. boštjan je faca, vzame si čas za vsako stranko in zna tudi svetovati. drugač pa mislim, da imajo zdaj 20% popust na vse izdelke dainese, pa tudi na čelade in ostalo opremo.
Lowrenc Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 če že kdo lih gre gor v Louisa(ki nima Daineseja) v Beljak in, če ima lih namen kupit Dainesa in, če so cene slučajn nižje naj se pa ustavi v Hein-Gericke(če kdo ve če so cene bolše/slabše ko pr nas naj pove!) ...
skuterist Objavljeno Januar 5, 2007 Opozori Objavljeno Januar 5, 2007 A kdo pozna jakno Dainese T-Age Gore tex? Kvaliteta, itd.. Je dokaj "draga" zato me zanima kvalteta in vse ostalo. Pravzaprav razmišljam med Dainese T-age Goretex in Dainese Stratojet D-dry. Jakni nista cenovno primerljivi, bolj me zanima razlika v kvaliteti. Hvala za odgovore in LP
TOMOMAJSTER Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 A kdo pozna jakno Dainese T-Age Gore tex? Kvaliteta, itd.. Je dokaj "draga" zato me zanima kvalteta in vse ostalo. Pravzaprav razmišljam med Dainese T-age Goretex in Dainese Stratojet D-dry. Jakni nista cenovno primerljivi, bolj me zanima razlika v kvaliteti. Hvala za odgovore in LP Razlika je v materialu. G-TEX je kvalitetnejši in seveda precej dražji. D-dry je podoben material, ki ga proizvaja Dainese. Obe jakni sta izredno kvalitetni.
Balistični Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 Sam imam jakno Stratojet D-Dry. Moram rečt da je jakna prva liga. Fajn se oprime telesa, ma dost ščitnikov, s podlogo not pa poskrbi, da te res ne bo nikol zebl. Vsakakor vredna nakupa.
Balistični Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 Piše da je waterproof. Sam še nekega močnega deža nisem doživel, tak da ne vem kak hiter premoč, če sploh.
Tadeusz Objavljeno Januar 15, 2007 Opozori Objavljeno Januar 15, 2007 jst si tudi ogledujem da bi nabavil od dainese jakno pa hlače....zanima me kateri modeli majo ščitnike za rame, komolce in hrbet?...vem da se lahko dokupi tudi želvo...ampak bi rad da ma to že sama jakna notr in da lahko po možnosti vzmaeš ven? .) :?
Čamac Objavljeno Januar 15, 2007 Opozori Objavljeno Januar 15, 2007 A mogoče kdo ve koliko stane dainese K model oz. koliko je stal v primeru če ga več ne delajo in od kdaj se proizvaja? Aja pa še to; a ima morda ščitnik po hrbtenici ki ga lahko vzameš ven po potrebi? Hvala vnaprej LP
ROBČEK Objavljeno Januar 15, 2007 Opozori Objavljeno Januar 15, 2007 jst si tudi ogledujem da bi nabavil od dainese jakno pa hlače....zanima me kateri modeli majo ščitnike za rame, komolce in hrbet?...vem da se lahko dokupi tudi želvo...ampak bi rad da ma to že sama jakna notr in da lahko po možnosti vzmaeš ven? .) :? Da lahko vzameš želvo ven ima 90% Dainese jaken.
gattolina Objavljeno Januar 15, 2007 Opozori Objavljeno Januar 15, 2007 A mogoče kdo ve koliko stane dainese K model oz. koliko je stal v primeru če ga več ne delajo in od kdaj se proizvaja? Aja pa še to; a ima morda ščitnik po hrbtenici ki ga lahko vzameš ven po potrebi? Hvala vnaprej LP Kupi "želvo". Najpreprosteje. :yea1:
vapotek Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 vem da se lahko dokupi tudi želvo...ampak bi rad da ma to že sama jakna notr in da lahko po možnosti vzmaeš ven? .) :? Bo pametneje, če nabaviš kar klasično želvo. :grim
TOMOMAJSTER Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Pač enkrat sem bil v Ljubljani pri Avto Triglavu, pa so bili zelo nestrokovni. Nič mi niso znali svetovat, al pa se mi vsaj niso hoteli posvetit in me niso resno jemali, ker sem se pripeljal pred njihovo trgovino z razpadajočim biciklom (pony-ijem). :P Hja, bo treba v Gorico enkrat skočit... Upam, da boš šel tudi tja z tem razpadajočim biciklom (pony-ijem)
rebel Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 A mogoče kdo ve koliko stane dainese K model oz. koliko je stal v primeru če ga več ne delajo in od kdaj se proizvaja? Aja pa še to; a ima morda ščitnik po hrbtenici ki ga lahko vzameš ven po potrebi? Hvala vnaprej LP K modela ni več .. mogoče kakšna stara zaloga .. cena je bila pa EUR 1,019.90 s popustom EUR 749.90 http://www.wheelup.it/?gclid=CJPSwcDJ54kCFT4GQgod31dwKA http://www.dainese.it/ita/coll_mtb.asp
gattolina Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Bo pametneje, če nabaviš kar klasično želvo. :grim :grim :grim :grim
_ZaZy_ Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Zdravo ! Če koga zanima jaz prodajam NOV 2-DENI KOMBINEZON DAINESE K št.48 !! Kombinezon je lepega videza, je rdeče-belo-črne barve, slike lahko pošljem po mailu !!! Cena je 460€ Za dodatne info. na p.m. ali na : br3zovs3k@gmail.com ali pa pokličite na : 031/374-631 LP
gattolina Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 Zdravo ! Če koga zanima jaz prodajam NOV 2-DENI KOMBINEZON DAINESE K št.48 !! Kombinezon je lepega videza, je rdeče-belo-črne barve, slike lahko pošljem po mailu !!! Cena je 460€ Za dodatne info. na p.m. ali na : br3zovs3k@gmail.com ali pa pokličite na : 031/374-631 LP Dodaj sliko, da bodo ljudje videli, kako izgleda in novo nabavno ceno, da vidijo kakšna je razlika. Če je tako kot praviš, ni razloga, da ga ne bi prodal.
_ZaZy_ Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 Dodaj sliko, da bodo ljudje videli, kako izgleda in novo nabavno ceno, da vidijo kakšna je razlika. Če je tako kot praviš, ni razloga, da ga ne bi prodal. Prodal ga bom sigurno tudi cena je zelo nizka ;) glede na to da je v trgovini 920€ jaz pa ga dam za 460€ !! V prilogi tudi slike ... LP
Vojč Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Danes sem po radiju (zdi se mi da na Hit-u) slišal reklamo za eno štacuno, kjer prodajajo program od DAINESE. Slišal sem tudi, da je štacuna za Bežigradom, ampak, ker sem bil ravno v avtomobilu si nisem zapomnil ime trgovine O:-) Mogoče ve, katera trgovina bi lahko bila??? :hmm: Avtotriglav 100% ni :nono:
SiR Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Danes sem po radiju (zdi se mi da na Hit-u) slišal reklamo za eno štacuno, kjer prodajajo program od DAINESE. Slišal sem tudi, da je štacuna za Bežigradom, ampak, ker sem bil ravno v avtomobilu si nisem zapomnil ime trgovine O:-) Mogoče ve, katera trgovina bi lahko bila??? :hmm: Avtotriglav 100% ni :nono: ARcom tudi ne. http://www.dainese.si/
ton1 Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Danes sem po radiju (zdi se mi da na Hit-u) slišal reklamo za eno štacuno, kjer prodajajo program od DAINESE. Slišal sem tudi, da je štacuna za Bežigradom, ampak, ker sem bil ravno v avtomobilu si nisem zapomnil ime trgovine O:-) Mogoče ve, katera trgovina bi lahko bila??? :hmm: Avtotriglav 100% ni :nono: Eurosport Trade Mašera Spasičeva 8(lj)
Gionni Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Mislim, da v Eurosport Trade ne prodajajo motoristične opreme. Kolikor sem na njihovi spletni strani zasledil, prodajajo od Daineseta samo smučarsko opremo. http://www.eurosport-trade.si/
Port Folio Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Mislim, da v Eurosport Trade ne prodajajo motoristične opreme. Kolikor sem na njihovi spletni strani zasledil, prodajajo od Daineseta samo smučarsko opremo. http://www.eurosport-trade.si/ in kolesarstvo (downhill, itd....) :topic: smetim :BUA:
krava Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Dajnis... :OK: :OK: :OK: men je ušeč, drgač ga neb mel... :OK: :OK: :OK: :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se