Eno Objavljeno Avgust 13, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2006 No sorry pjebi za tisto elktroniko mal sem ga preveč. Sam gdo pa neverjame da gre 50ccm-110km/h. Naj pride v Celje. Ni vam se treba kregat za tisto kar nista vidl. Pa ne kej grdga govorit mogoč sem dost starejši od vas. LEP DAN!!!! Enostavno na tehničnem gre 110.
k0ci Objavljeno Avgust 13, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2006 nism vedu da valjčki na tehničnem lažejo tok ko števci od skuterjev :lol1:
pernek Objavljeno Avgust 13, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2006 No sorry pjebi za tisto elktroniko mal sem ga preveč. Sam gdo pa neverjame da gre 50ccm-110km/h. Naj pride v Celje. Ni vam se treba kregat za tisto kar nista vidl. Pa ne kej grdga govorit mogoč sem dost starejši od vas. LEP DAN!!!! Enostavno na tehničnem gre 110. kolko vm kazejo valcki na tehnicnem do 70km/h tak da ne s5 nekaj na pamet haha je reko da so mu na tehnicnem zmerli 110km/h :lol1: :lol1: :lol1: @longboy se orpavicujem :D
HaRkO Objavljeno Avgust 13, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2006 alo pernek, oni so mal moderni aveš in imajo digitalnega ki ker lahko tut do 200 :lol1: čuj ne....daj kak posnetek kak ti leti tvoj...pa ti bom mogoče verjel .)
longboy Objavljeno Avgust 13, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2006 (popravljeno) alo pernek, oni so mal moderni aveš in imajo digitalnega ki ker lahko tut do 200 :lol1: čuj ne....daj kak posnetek kak ti leti tvoj...pa ti bom mogoče verjel .) Kak bomo pa vedo da je njegov??? :? pa da nima 70cc not :? :D ker ni težko eniga frenda napizdit ki ma 70-ko not, da ga posnameš :BUA: al pa kaki posnetek na netu najt @pernek ni blema...si pač malo bol hitro prebral pa si spregledal :D l.p Popravljeno Avgust 13, 2006. Popravil longboy
Cilindr Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 mene neki zanima .......ZAKAJ dajete vecje frgazarje na motor recmo 17,5- 19-21-24....ce lahk sam vecjo dizo not daste????vem po cem se to mer...to 19-21 ...zakaj???sej fora je u dizi kok pretece benza čez :?
ticmantl Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 bencin+ pretok zraka! skozi 24mm lukno bo šlo skozi več benza pa zraka kot pa skozi 12mm lukno! Večji fergiji se dajejo gor zarad notranjega hlajenja celindra ter večje odzivnosti motorja
Cilindr Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 Jst mam na aprili PHBN 12 zdej gor(original)...kako vem ker frgazar mi bo pasal gor...PHBA,PHBO;PHBG....?pa z 12 nebi mogu met kita gor ne??? :?
ticmantl Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 pašejo vsi toti našteti gor! am..lahko maš kit gor ja..samo ni pametno met šp filtra! papriporočljiv je org izpuh! Vse kar je pa bol odprto pa je že priporočljivo menjat fergl...s tem se podalša življenska doba kita
crom Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 Zanima me, če moram za 70 kit takoj menjat frgazer, al lahko nekaj časa vozm z originalnim, ne da bi se kj uničlo. Pa kje nj jest dobim večjo dizo za speedfighta?
SiMoN` Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 Če boš imel sport kit te lahko, če pa kaj več pa je skoraj nujna menjava vplinjača :) . Lp
longboy Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 še na sport cyl. nebi blo dobro org. met...rajši kupi 17,5...če pa maš midrace pa daj 19-ko gor
StArII Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 še na sport cyl. nebi blo dobro org. met...rajši kupi 17,5...če pa maš midrace pa daj 19-ko gor valda da lahko mas orginal na sport.. sao ni vreji met kakega mocnega rora gor pa sp. filtra.. drugace majo pa nove hiper2 masine 17.5 fergi ze v osnovi
longboy Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 če ma speedfighta...ziher nima 17,5 fergazera gor, to majo novi nrg-ji, pa mislim da runnerce, če še majo keri drugi pa newem. SF ziher nima
StArII Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 sej sn napiso hiper2 masine kaj ti tu ni jasno?
Cilindr Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 sam menite se koleno zravn.....k jst sm ucer dou dol frgazar pa zamenu cok pa use skp pol pa ugotovim da mi PHBG 18 AS ne gre no k je premejhn kolen in zdej ga bom mogu kupt u pondelk pa spet mau sraufat( :D ) tko da kolena tut morte menat ne sam frgazar
StArII Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 mam dellorto 21 in pase v orginal koleno bp..samo vtaknem lepo gladko gre not :D
Cilindr Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 mam 18 delorto racing in mi ni pasal :BUA: .....sam kaj ma zdej to veze k mi je rezgnal glavno gred z sport kitom.... :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA:
k0ci Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 :lol1: in ti bi dal gor dueka :OK: no comment..... :kva2:
Cilindr Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 ja kr smejte se PRASCi sm dou gor sport od top performanca pa je slo use u P..... Usaj due + bi dou gor pa bi ga zdej meu pa je ..ne pa da mam usran kit pa se brez glavne :BUA:
k0ci Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 kokr te jst razumem si mislu povedat, da bi gred z due+ zdržala, zdej ko si dal pa sport not ti jo je pa vtrgalo :?
Cilindr Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 neeee hotu sm rect da bi se usaj 2 dni bvozu okol z 16 konji :) pa da bi zdej meu doma zariban due + pa bi dou popraut ne pa ta trophy:) k due + nism kupu prou zarad gredi PS: longboy a si zbrusu original? :?
k0ci Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 vidš k si prej tok šparu, raj bi še za gred nabral, pa bi se brez skrbi vozu, zdej boš mogu pa še gred nabavt+ cilinder brust, tak da te bo to pršlo tok ko da bi kupu gred pa dueka :D aja pa upam da si predn si dal trophya gor vsaj SKF C4 ležaje na gred dal, ker če nisi mi je jasno zakaj ti jo je razbilo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se