denZ Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 Mene pa nekaj zanima: je sploh kaka razlika med fergazerjem 17,5 in 12ko?(razen v porabi seveda)? ← se pozna na pospeških Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox_16 Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Kaj paše uplinjač dellorto PHVA 17,5(avtomatski čok) na yamaho aeroxa(ročni čok)?Ali če se ga da mogoče kak nastavit da bi pasal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scooter_17 Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Zanima me tudi kaka je kaj poraba z fergazerjem 19ko? in če se ga lahko da na navadni gus(malossi)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lenc Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Zanima me tudi kaka je kaj poraba z fergazerjem 19ko? in če se ga lahko da na navadni gus(malossi)? ← Nevem zakja bi dajal 19 na gusa :) sam poraba se ti bo povečala... No, pridobil boš tudi na končni in pospeških sam se vseeno ne splača, mislim da je 17,5 čist dovol.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scooter_17 Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Nevem zakja bi dajal 19 na gusa :) sam poraba se ti bo povečala... No, pridobil boš tudi na končni in pospeških sam se vseeno ne splača, mislim da je 17,5 čist dovol.. ← Samo jaz bi dal delorto 17,5 phva pa nevem če paše to na aeroxa! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lenc Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Samo jaz bi dal delorto 17,5 phva pa nevem če paše to na aeroxa! ← Za skutrje z ročnim zagom je druga serija uplinjačov ... PHBN, če se ne motim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scooter_17 Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Za skutrje z ročnim zagom je druga serija uplinjačov ... PHBN, če se ne motim? ← Ja je phbn ja! Samo mene zanima če lahko menjaš uplinjač phbn z phva pa pol pač ročni čok izgubiš al kak je to :eek: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 pol ti nebo vzigal ko bo mrzlo itd.. raje kupi fergi z rocnim cokom :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
socked Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Mene zanima ce gdo ve na 12ki fergazeru bi menjal dizo,kaksna je sploh not in kako naj kupim? mam pa samo ZXa in brez blokad skuterja! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Samo jaz bi dal delorto 17,5 phva pa nevem če paše to na aeroxa! ← Paše..kot ata na mamo..... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno Februar 3, 2005 Deli Objavljeno Februar 3, 2005 paše že, sam kam boš pa avtomatski zauh priklopu? če pa ma aerox ročnega... :BUA: paše ampak ni za ta motor.. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scooter_17 Objavljeno Februar 3, 2005 Deli Objavljeno Februar 3, 2005 Mene zanima ce gdo ve na 12ki fergazeru bi menjal dizo,kaksna je sploh not in kako naj kupim? mam pa samo ZXa in brez blokad skuterja! :SS ← Ja povej še kerega skuterja maš! Jaz mam na aeroxu orginal dizo 86! pa mislim da tebi sploh ni potrebno dize menjat saj bi mogo tudi z orginal vredu delat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Februar 5, 2005 Deli Objavljeno Februar 5, 2005 Eh, vi samo menjujte dize. To je najboljse! Ko ti skuter normalno dela pa vredu leti pa to, pol le zamenjat, da ga bo fajn trokiralo al pa zaribalo. Carji ste Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno Februar 5, 2005 Deli Objavljeno Februar 5, 2005 Eh, vi samo menjujte dize. To je najboljse! Ko ti skuter normalno dela pa vredu leti pa to, pol le zamenjat, da ga bo fajn trokiralo al pa zaribalo. Carji ste ← :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno Februar 5, 2005 Deli Objavljeno Februar 5, 2005 pamet si naj menjajo... bo najvec haska. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
socked Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 pamet si naj menjajo... bo najvec haska. ← Hvala zdaj vsaj vem da ni haska ce menjam,prej zal nisem vedo tega,nekateri pac se nimamo tok pojma o vsem tem! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 Hvala zdaj vsaj vem da ni haska ce menjam,prej zal nisem vedo tega,nekateri pac se nimamo tok pojma o vsem tem! :unsure: ← potem pa se najprej vprasa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lenc Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 potem pa se najprej vprasa... ← LOL.. Kaj pa je ona druga nardil kot vprašal??? .. :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 LOL.. Kaj pa je ona druga nardil kot vprašal??? .. :topic: ← ja pa ne kero dizo naj da not, ampak zakaj sploh je diza. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 ja pa ne kero dizo naj da not, ampak zakaj sploh je diza. :grim ← No in kaj je diza?Kolk jih je?Zakaj vse so?Pac nevem pa me zanima... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
socked Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 Diza vem kaj je in zakaj je, nvm pa ce vecja pripomere kaj k pospeskom itd.. ali ne, pardon za narobe postavljeno vpr... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Diza vem kaj je in zakaj je, nvm pa ce vecja pripomere kaj k pospeskom itd.. ali ne, pardon za narobe postavljeno vpr... :huh: ← jah te ze ne ves zakaj je, al pa nimas osnovnih pojmov izgorevanja razjasnjenih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
socked Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 Ja sori no sem mislo da vec goriva pripomore kaj k pospeskom! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 Več goriva je takrat kadar je več zraka ( ko menjaš filter, priporočajo malo večjo dizo) Folk vi samo sprašujte saj nekje morte zvedet, eni so pa tak pametni pa vse vejo pa samo ostale podcenjujejo taki so bebci. LP , Matej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 djezo zakaj se pametnega delas? nena se raje pac clovek nima vse jasno glede diz pa kaj zdaj ti tudi marsikaj neves pa te nena zafrkavamo. :topic: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se