GREY WOLF Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 partnerstvo je nekaj z drugega brega tele teoretične reke v kateri se nadvse zabavno utapljate :rolleyes: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 se morva kdaj skupi vsesti in mal pokramljati, sigurno bova našla kakšno skupno temo..... :naughty: :naughty: Deal. Po praznikih enkrat se nameravam motat po Ljubljani, natančneje tam nekje okoli Dolgega mosta. Mogoče ti je lokacija znana, pa kaj uleti :) anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 Grem kampirat pod most. Morda tudi mene sreča Hattori Hanzō in tema. :trance_33_sleep: Čeprav ne vem kako gresta skupaj moder človek in tema? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 Čeprav ne vem kako gresta skupaj moder človek in tema? :unsure: ko ga spoznaš, vidiš kako pogosto brcaš v temo :) anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 bravo soncy, si me mal rešla pred našim Kecem, ki me jebe neki za slovnične napakce..... :winkiss: :winkiss: :winkiss: Ah sej te ne, nisem eden tistih, ki čaka ;) :004 Sicer pa ni blo nobene slovnične napake, sem se samo spraševal o možnostih, ki se ti ponujajo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Svaka vam čast....kaka šopska.... :) Drugače pa ja, seveda. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Svaka vam čast....kaka šopska.... :) Drugače pa ja, seveda. Veš kaj, Vapo, srce, mene pa res iskreno zanima, kaj ti misliš o tem. Res. :closedeyes: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Signor Vaporetto ne misli. On namreč vé. B) anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Če se seveda spomni. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Od seksa mam najraje jutranji "ja pizda kva sm si spet u pojslo navleku" - je pol ene pol ure ful zabavno :D anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 (popravljeno) Od seksa mam najraje jutranji "ja pizda kva sm si spet u pojslo navleku" - je pol ene pol ure ful zabavno :D točno toliko časa namreč traja, da si dostojno zverziran osebek odgrizne roko. ....in pobegne skozi okno... Popravljeno Januar 2, 2008. Popravil Nagaya anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 točno toliko časa namreč traja, da si dostojno zverziran osebek odgrizne roko. To samo pod pogojem, da na njej leži kojotka... Za druge zadostuje že žakelj čez glavo. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 mene pa res iskreno zanima, kaj ti misliš o tem. O tem kdaj drugič....ob čaju. ;) anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 To samo pod pogojem, da na njej leži kojotka... Za druge zadostuje že žakelj čez glavo. pomoje si v celoti falil bistvo štosa. :winkiss: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 To samo pod pogojem, da na njej leži kojotka... Za druge zadostuje že žakelj čez glavo. jas jih najrajši kr z njihovimi gatami pokrijem, ampak tak, da je skidmark na njihovi strani, ne na moji :) anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 pomoje si v celoti falil bistvo štosa. :winkiss: Niti ne, ampak ti bom ob drugi priliki razložil... :winkiss: anja37 in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 O tem kdaj drugič....ob čaju. ;) Hm, še letos? :whistle: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Hm, še letos? :whistle: Reciva v petek dopoldan. Kaj praviš? :D anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Niti ne, ampak ti bom ob drugi priliki razložil... :winkiss: resno dvomim :winkiss: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 jz sexam s svojo ljubeznijo in s svojim Prijateljem :worship: :worship: :naughty: misliš s svojo "Prijateljico" oz. njegovim "Prijateljem" ali pač... :blink: svobodnaptica01 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Reciva v petek dopoldan. Kaj praviš? :D :yes: ! :010 Call me! anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 resno dvomim :winkiss: saj v bistvu jaz tudi, ampak upam pa lahko..... :winkiss: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Call me! Najuspešnejši singel skupine Blondie in sicer iz leta 1980. :P Važi, se jutri slišiva. :D anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schumy Objavljeno Marec 6, 2011 Avtor Deli Objavljeno Marec 6, 2011 (popravljeno) Ja seveda je možen sex brez čustev in to še posebno govorim za dece,ker me bejbe glede tega se meni zdi,da bolj upletamo čustva..... Glede prijateljstva med moškim in žensko je pa tko.Sama osebno imam več prijatlou moškega spola kot pa ženskega in čist drgač je v moški družbi kot pa v ženski.Jaz osebno se boljš razumem z moškim spolom pa tud tko včasih me vprašajo,da kaj predlagam kot bejba za darilce al pa kakšno presenečenje za njihovo drago.... Je pa dejstvo,da ko govorimo o prijateljstvu med moškim in žensko mora imet v tem primeru dec v keglu vse pošlihtano in fajn prepucano.... Popravljeno Marec 6, 2011. Popravil Schumy anja37, Bremzer in Jure 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 6, 2011 Deli Objavljeno Marec 6, 2011 Ja seveda je možen sex brez čustev in to še posebno govorim za dece,ker me bejbe glede tega se meni zdi,da bolj upletamo čustva..... Glede prijateljstva med moškim in žensko je pa tko.Sama osebno imam več prijatlou moškega spola kot pa ženskega in čist drgač je v moški družbi kot pa v ženski.Jaz osebno se boljš razumem z moškim spolom pa tud tko včasih me vprašajo,da kaj predlagam kot bejba za darilce al pa kakšno presenečenje za njihovo drago.... Je pa dejstvo,da ko govorimo o prijateljstvu med moškim in žensko mora imet v tem primeru dec v keglu vse pošlihtano in fajn prepucano.... Lepo to! Me pa zanima koliko od teh prijateljev bi te rado položilo,in so mogoče zaradi tega prijatelji,ker pač upajo.....? Bremzer, Jure, rich in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se