Toncek Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Ni to tako, kot sem mislil - samo vijak odviješ na črpalki..... pa tako naprej. TONČEK hvala za FJR Manuals, res koristna zadeva! Ni problema, :D če še kdo rabi lahko pošljem, sicer je file velik 14 Mb, malo počasneje bo šlo a vendar se bo dalo, še posebej če imate ADSL ali drugo hitro internet povezavo. Srečno Tonček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 drm kwa je z auaspuhi :hmm: a si že zamenjal topovski cevi :hmm: :P :grrr V teh dneh zaključujem projekt šola, diploma pa to! Topovi imajo prioriteto v naslednjih tednih - po pravici rečeno, še nič! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Ni problema, :D če še kdo rabi lahko pošljem, sicer je file velik 14 Mb, malo počasneje bo šlo a vendar se bo dalo, še posebej če imate ADSL ali drugo hitro internet povezavo. Srečno Tonček Daj, še meni pošlji Tonček, prosim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Daj, še meni pošlji Tonček, prosim :grim Lahko tudi jaz - pošlji E - mail! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Mail, dobiš na PM. Pri Fjr-aših bomo pa kar preveč pametni :hmm: Kaj je zdaj s tvojo. kobilico? Ventili, hladilna tekočina. Jaz sem ventile dal pregledati, pa je vse v tolerancah. Podrli so mi pol motorja, nastavitev ni bila potrebna(59000). Ni mi pa jasno zakaj te skrbi hladilna tekočina :? Kaj pri tebi v garaži zmrzuje :? LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Posla sem PM ICE - u, da bo zbrisal zgornji post, ker link ne dela! Se opravičujem, če kdo rabi navodila naj mi posreduje e - mail pa bomo uredili! Ni problema... Mail, dobiš na PM. Pri Fjr-aših bomo pa kar preveč pametni :hmm: Kaj je zdaj s tvojo. kobilico? Ventili, hladilna tekočina. Jaz sem ventile dal pregledati, pa je vse v tolerancah. Podrli so mi pol motorja, nastavitev ni bila potrebna(59000). Ni mi pa jasno zakaj te skrbi hladilna tekočina :? Kaj pri tebi v garaži zmrzuje :? LP Cvetoo. Hladilno bom menjal - na 3 leta naj bi se menjala! V navodilih je vse detaljno razloženo. Ventili še pridejo na vrsto - imam šele 31000 km V parih minutah dobiš pošto - že pošiljam! LP Mare Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Marec 26, 2006 Deli Objavljeno Marec 26, 2006 Takole - zadeva je zmodelirana! Takole bo izgledal vložek za izpuh! Kupljena zadeva je relativno draga..... Sledi nabava materiala..... :OK:, ma da poje, kot se šika! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Marec 26, 2006 Deli Objavljeno Marec 26, 2006 Takole - zadeva je zmodelirana! Takole bo izgledal vložek za izpuh! Kupljena zadeva je relativno draga..... Sledi nabava materiala..... :OK:, ma da poje, kot se šika! Kaj ti je pretih :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Marec 26, 2006 Deli Objavljeno Marec 26, 2006 Kaj ti je pretih :? Tako je- samo prednost tega bo da ga bom odpiral in zapiral po potrebi! Novi izphi so pa samo 800 eur! Matematika je - volja tudi! Za pozirat na zborih - 105 db, na furah 90 db :naughty: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Upam, da bo tokrat uspešno! Klikni, klikni spodaj! :OK: FJR - 1300 Navodila za vzdrževanje! Ma da dela! Tonček, izvoli zgoraj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Tole pa je DOKUMENT :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Upam, da bo tokrat uspešno! Tonček, izvoli zgoraj! Jeba spet sem ga pihnil - Pero :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 :? meni link dela....(597 strani v pdf formatu) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Upam, da bo tokrat uspešno! Klikni, klikni spodaj! :OK: FJR - 1300 Navodila za vzdrževanje! Ma da dela! Tonček, izvoli zgoraj! TONČEK :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 Pozdravljeni FJR-aši,zaupajte mi kje ste kupili zaščito za noge :? Sem klical v Delta team,ampak so občuto predragi :BUA: Za vse info.zahvaljujem :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 Pozdravljeni FJR-aši,zaupajte mi kje ste kupili zaščito za noge :? Sem klical v Delta team,ampak so občuto predragi :BUA: Za vse info.zahvaljujem :grim Jaz jih nimam in jih ne bom imel..... se mi zdi! Jih ne rabim.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 Pozdravljeni FJR-aši,zaupajte mi kje ste kupili zaščito za noge :? Sem klical v Delta team,ampak so občuto predragi :BUA: Za vse info.zahvaljujem :grim Dodajam sliko :eek: [attachmentid=68164] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 je to samo proti vetru in/ali dezju ali ima se kaksne dodatne zascitne funkcionalnosti ?! BTW osebno mi relativno brez veze deluje, but what do I know. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dry Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 Vročina od motorja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 je to samo proti vetru in/ali dezju ali ima se kaksne dodatne zascitne funkcionalnosti ?! BTW osebno mi relativno brez veze deluje, but what do I know. Samo proti vetru in dežju,imajo pa tudi v barvi motorja ampak je drago :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 pero, nabavi kake "oreng" skornje; gore-tex ali podobno. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 (popravljeno) Samo proti vetru in dežju,imajo pa tudi v barvi motorja ampak je drago :grim kje pa ste bili takrat ko sem moje dal na razpolago da se mal sklonirajo pr kakem majstru ki se s plastiko in kevlarjem ukvarja :eek: pa bi vsi profitirali tako pa sem pušnu 200eur :grim se pa obnese odlično pod vsemi pogoji vožnje( tud po snegu :lol1: ) Popravljeno April 19, 2006. Popravil advokat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toncek Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 Pero, škornje sem kupil v Moto Shop Pignolo ( :kva2: ). Dosti uporabnih zadev najdeš na fjr1300 club italija, http://www.fjr1300.it/ seveda, če si italijansko govoreč. Naslednji link je www.fjrtech.com, na njihovi strani imaš tudi montažo. Če jih ne pobarvaš v barvo motorja izgledajo črne kot flika Tip Top-a. :blink: Tonček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno April 20, 2006 Deli Objavljeno April 20, 2006 Pero, škornje sem kupil v Moto Shop Pignolo ( :kva2: ). Dosti uporabnih zadev najdeš na fjr1300 club italija, http://www.fjr1300.it/ seveda, če si italijansko govoreč. Naslednji link je www.fjrtech.com, na njihovi strani imaš tudi montažo. Če jih ne pobarvaš v barvo motorja izgledajo črne kot flika Tip Top-a. :blink: Tonček Jaz bi kar črne imel,ki bi naj stali okrog 80 eur :OK: V barvi motorja stanejo v Nemčiji 228EUR. :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Osama Objavljeno April 20, 2006 Deli Objavljeno April 20, 2006 pero, nabavi kake "oreng" skornje; gore-tex ali podobno. :) Agree, ampak kaj mi najkedaši vemo, ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se