simonsi Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 Kavni mlinčki morajo v prvi vozit, pravi motorji pa v tretji. :D :P
stuhec Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 Kavni mlinčki morajo v prvi vozit, pravi motorji pa v tretji. :D :P :D :lol: v nedeljo bo se dalo vozit ?
k0ci Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 Mojster Filip, zadeva sploh ni zakomplicirana ampak (IMHO) prav zanimiva in zabavna :P prav tako kot večina... khm... drugih stvari, hehe :naughty: (sorry, ne morem pomagat če mam domišljija :blush: :D ) ...hvala za pohvalo, ampak to ni airbrush ampak nalepka, kot je že bilo povedano :P padat se pa itak ne sme :whistle: a če je pa tko pa super, samo pokitaš in novo nalepko gor pa je :OK: še bolj enostavno kot barvanje Kavni mlinčki morajo v prvi vozit, pravi motorji pa v tretji. :D :P ti potem ziher v četrti voziš a :P
suzuki Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 Hola! opa, vidm da mam odlično družbo v temle klubu pussyjev... sicer sem še bolj majhen pussy, upam pa da bom kdaj tak kot je rude :worship: Milunka, Krejzi in Cupo 3
Red Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 (popravljeno) @KeC & marko55, sta za jutri najavljena - sta bila kaj v kontaktu z odgovornimi? Sva še dva kandidata za jutri, ampak nisva najavljena, niti ni znano, kakšen je spored za jutri. @PRObike bojan, ti veš verjetno? Popravljeno April 24, 2008. Popravil Red
_THUNDER_ Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 @ Suzuki. Glede tretje prestave ... ti to res uspe? Glede na to, da zelo dobro voziš na Marofu v to malce dvomim :hmm: Pa še ... kaj pa če gre za 1200ccm sportaka a potem pride v poštev 1. in 0,5 prestava? :D .....ne, za te zverine rabiš reduktor pizda... zdaj sem pa res v dilemi, če se mi sploh splača lezt na marof, ker že vidim, da bom samo ovira, ali pa bom telebnil :unsure: kaj pravite?
_THUNDER_ Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 full me namreč mika, da bi šel v kratkem malo sprobat.. aja.. lubika je zx12 :krneki:
suzuki Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 full me namreč mika, da bi šel v kratkem malo sprobat.. aja.. lubika je zx12 :krneki: Hola mojster, če te ful mika nč oklevat, čim prej gasa do gor: zabava na Marofu je neizmerna, tudi za tvojo lubiko :) pred odhodom se le pozanimaj če je pista frej (npr ta vikend ni frej, rezervirano za SM dirke) Krejzi, Cupo in Milunka 3
_THUNDER_ Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 no se v kratkem kaj vidimo.. jutri pa pridem verjetno Keca in Markota pogledat.. čim spizdim iz Lajbach-a
Aless Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 Bi bil kdo zainterisiran za med tednom it...za ker dan do cetrtka?
SeBB Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 Bi bil kdo zainterisiran za med tednom it...za ker dan do cetrtka? mogoče jst, sam v pon. al pa torek? Če bo vreme, pa kšna ekipa iz LJ ? Piš na pm.
Gixxer Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 jaz sem mislo it v ponedeljek ali torek, dokler nisem pred minuto pogledal vremenske napovedi - DEŽ oba dneva :(
stuhec Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 mogoče jst, sam v pon. al pa torek?Če bo vreme, pa kšna ekipa iz LJ ? Piš na pm. kdo ve za to ? al ni za javnost
KeC Objavljeno April 26, 2008 Opozori Objavljeno April 26, 2008 Kljub pesimističnim napovedim tukaj na forumu sva se z markom55 odločila, da naloživa prikolico in se podava na dirkališče Novi marof. Če ne drugega sva sklenila, da si privoščiva malo drage čevape in pivo :) Ko sva okoli 10:30 prispela na Marof naju je pričakalo sonce, cca 20 stopinj celzija ter čisto prazna steza. Začelo se nama je smejati okoli ušes. V nekaj minutah sva raztovorila zverine se stlačila v kombinezone podpisala tisti listič o uporabi na lastno odgovornost in se podala na stezo. Sledilo je 4 ure skoraj konstantnega naganjanja s kratkimi premori. Posledično je danes musklfiber temu primern :D V glavnem bilo je fenomenalno. Pol dneva imeti stezo čisto zase je nekaj posebnega :D Pa tudi za začetek sezone je bilo tole super, da malo preizkusiš obnašanje gum in motorja ter nabereš malo kondicije. :worship: :worship: :worship: Za slikovni material pa bo poskrbel Marko.
Gixxer Objavljeno April 26, 2008 Opozori Objavljeno April 26, 2008 mi lahko nekdo lepo prosim napise tel. stevilko, da bi jaz poklical, ce normalno obratujejo v ponedeljek...
marko55 Objavljeno April 26, 2008 Opozori Objavljeno April 26, 2008 Kljub pesimističnim napovedim tukaj na forumu sva se z markom55 odločila, da naloživa prikolico in se podava na dirkališče Novi marof. Če ne drugega sva sklenila, da si privoščiva malo drage čevape in pivo :) Ko sva okoli 10:30 prispela na Marof naju je pričakalo sonce, cca 20 stopinj celzija ter čisto prazna steza. Začelo se nama je smejati okoli ušes. V nekaj minutah sva raztovorila zverine se stlačila v kombinezone podpisala tisti listič o uporabi na lastno odgovornost in se podala na stezo. Sledilo je 4 ure skoraj konstantnega naganjanja s kratkimi premori. Posledično je danes musklfiber temu primern :D V glavnem bilo je fenomenalno. Pol dneva imeti stezo čisto zase je nekaj posebnega :D Pa tudi za začetek sezone je bilo tole super, da malo preizkusiš obnašanje gum in motorja ter nabereš malo kondicije. :worship: :worship: :worship: Za slikovni material pa bo poskrbel Marko. :yea2: :yea2: :yea2: Petek na Marofu; čista zmaga... ŠE ena fotka...
lejcek Objavljeno April 27, 2008 Opozori Objavljeno April 27, 2008 Čist huda fotka, sam še jaz manjkam zadi :whistle: :lol:
gvucko Objavljeno April 27, 2008 Opozori Objavljeno April 27, 2008 Če namerava kdo it med tednom iz Lj, se priporočam za družbo. lp,
simonsi Objavljeno April 27, 2008 Opozori Objavljeno April 27, 2008 Če namerava kdo it med tednom iz Lj, se priporočam za družbo. lp, Jaz bi šel. :hmm:
Gamma Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 (popravljeno) Jaz bi šel. :hmm: Tudi jaz :rolleyes: ;najlaže v sredo. Popravljeno April 28, 2008. Popravil Gamma
Red Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Kar vroče je danes.....gremo podrajsat malo v miru :yea1: .
Tamau Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Tudi jaz :rolleyes: ;najlaže v sredo. Ojla, a boš šu z motorjem gor al ga boš na/v čem pelu tja? Kakšen je pa kej ureme?
jure11 Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 ima kdo za prodat desno sprednje steklo za luč in spodnji spojler za YAMAHO YZF R1 l.98,99,hvala 041 924 076
Frips Objavljeno April 28, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 28, 2008 Eko z Laro sva danes dopoldan malo drajsala tam do ene 14 ure. Je bilo :OK: , sama na pisti :whistle: Pozneje se nama je pridružil še Robi, naredili nekaj fotošutinga (slikce jutri) :) Skratka.......fenomenalno,sončno in toplo dopoldne :evilgrin:
Mutika Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 mi lahko nekdo lepo prosim napise tel. stevilko, da bi jaz poklical, ce normalno obratujejo v ponedeljek... Nihče se ni zganil, kakšni so, ha? :whistle: Hec, saj ti je mogoče kdo na PM poslal kakršnokoli informacijo. Jaz pa žal ne morem nič rečt, lahko le slikice občudujem (KeC, zakon! :worship: :winkiss: :winkiss: :worship: ) Če še potrebuješ to informacijo, piši Danciju1973 na PM, on je prijazen in ti bo vse povedal. Pa varno se vozi! :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se