apriliabiker Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 A a kdo tu ve ali se ta motocikel sploh dobi v Sloveniji in kakšna je cena.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 Se dobi kruder116 s foruma ga ma. Cena neki čez 4000eur. Originalen gre dobrih 90km/h. Drugače pa super motor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 ojejej kakšna neumna tema... vsaj malo bi lahko preiskal po internetu pa tut po motosvetu... seveda se dobi: 1.) kontaktiraj uporabnika na forumu z nickom jest (vsaj mislim da je nekaj takega) 2.) KLIK tukaj imaš oglas nove SM 125 (pomišljaj med avto in net spremeni v piko) 3.) v SLO se ukvarja s husqvarnami Zupin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 mel ga je od stafuca brat pa sem se lahko malo popeljal BOMBA :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 (popravljeno) priporočam raje nakup 125 WR + supermoto rabljene ali ce imas prevec dnarja kar nove feltne. men je SM/WRE presvoh :) Popravljeno April 7, 2008. Popravil Maniak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 mel ga je od stafuca brat pa sem se lahko malo popeljalBOMBA :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Ne reesko motor ne bomba :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 priporočam raje nakup 125 WR + supermoto rabljene ali ce imas prevec dnarja kar nove feltne. men je SM/WRE presvoh :) kup husaberga fe650 bo za neki casa mir z zeljo po vec moci :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 Večkrat si Husaberga že omenil.. koliko konj ima dejansko to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 Večkrat si Husaberga že omenil.. koliko konj ima dejansko to? ja to je kr jest vem najmocnejsi hardenduro/suprmoto... tko da ma se precej mal kil (pod 120) pa precej moci... mislm da okol 70km... sam to sm zej napamet reku tko da me ne za besedo drzat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 Gledam tule motosvetov katalog.. pa ma glede na tiste podatke komaj dobrih 100 kil.. in če ma res okoli 70 konj mora pošteno trgat hehe.. bo treba sprobat enkrat.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 ja to je kr jest vem najmocnejsi hardenduro/suprmoto... tko da ma se precej mal kil (pod 120) pa precej moci... mislm da okol 70km... sam to sm zej napamet reku tko da me ne za besedo drzat. u ti matr ... to pa je brutala :D :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sky_21 Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 ja to je kr jest vem najmocnejsi hardenduro/suprmoto... tko da ma se precej mal kil (pod 120) pa precej moci... mislm da okol 70km... sam to sm zej napamet reku tko da me ne za besedo drzat. Do zdej je imela mašino od KTM-a. Od naslednjega leta imajo svojo mašino pod kotom °70. Tko da km ima tam nekje kot KTM-i! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 Do zdej je imela mašino od KTM-a. Od naslednjega leta imajo svojo mašino pod kotom °70. Tko da km ima tam nekje kot KTM-i! ta 650 ka ma ene svoje fore za masino se mi zdi... je osnova ktm sam poj je pa neki brusen pa navit al koko ze... pa 109kg ma suho tezo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno April 10, 2008 Deli Objavljeno April 10, 2008 2takter je bols :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 10, 2008 Deli Objavljeno April 10, 2008 2takter je bols :P poj pa ATK 700 uvoz iz amerike... k je 700cc 2T :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno April 10, 2008 Deli Objavljeno April 10, 2008 js mislm tist od 125 do 250 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno April 10, 2008 Deli Objavljeno April 10, 2008 125 je premal, pa magari je 2 al pa 4t. Motor se pomoje začne pri 250cc 2t, oz 450cc 4t :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno April 10, 2008 Deli Objavljeno April 10, 2008 Ampak maš tud 125cc 2t čist dost za naše ceste. Seveda, ob predpostavki da bi ga lahko skoz tišal na obrate, pa da bi vedel da nebi ribnl. Če se greš tko, je tud 500cc 4t premal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anzevovk Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 Pozdravljeni Zanima me kateri bencin naj točim v mojo husqvarno. Tankam na OMW-ju pa sm slišal da če 100-tko tankam da to ni dobr pa mi vi povejte kaj je bolje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 Pozdravljeni Zanima me kateri bencin naj točim v mojo husqvarno. Tankam na OMW-ju pa sm slišal da če 100-tko tankam da to ni dobr pa mi vi povejte kaj je bolje. Ravn 100-tka naj bi bila boljša, samo ni neke velke razlike razen v ceni. Je pa pomojm čisto vseno kateri bencin tankaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 to so vecinoma govorice... poj pa varjem komur hocs... baje da je dokazano da malenkot mn pokur ce tankas 100ko (ne me prasat zakaj) ... eni pravjo da je bolj agresivna in nacena ventile... jest jo vseen tankam ker se mi zdi da motor lepš lavfa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 (popravljeno) Pozdravljeni Zanima me kateri bencin naj točim v mojo husqvarno. Tankam na OMW-ju pa sm slišal da če 100-tko tankam da to ni dobr pa mi vi povejte kaj je bolje. Če tankaš višjeoktanski(98, 100), to za mašino ni slabše, prej obratno boljše je, ker bolj čisto izgoreva, bencin to... :evilgrin: pa malenkost boljš gre, probaj pa boš vidu.... Popravljeno April 11, 2008. Popravil Gizmo_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 Če tankaš višjeoktanski(98, 100), to za mašino ni slabše, prej obratno boljše je, ker bolj čisto izgoreva, bencin to... :evilgrin: pa malenkost boljš gre, probaj pa boš vidu.... zdej boš pa reku da si toču 100tko notr in da je šlo bl? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anzevovk Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 ja se mi je zdel da če 100 noter tankam da ni nč narobe in jo bom še kr naprej. Hvala za odgovore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 (popravljeno) zdej boš pa reku da si toču 100tko notr in da je šlo bl? nevem ker sm skos tanku 100tko.. :P drgač pa ja na avtomobilih se malenkost pozna..., sej so bli nekje neki testi ko je kazal,.. nebo ti šou clio 300, sam za malenkost se pozna... najbolj se, ko greš v avsrtijo in majo mislm da čez 100 oktanov, pa vidiš.. Popravljeno April 11, 2008. Popravil Gizmo_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave