-pero- Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 ...se niti jst niti kolega nisva mogla načudit kako lep zvok ima. Pa mislim, da je imel kar lepo originalne avspuhe gor. Kako bi šele bilo z Akrapotom. ...mislm pa da jest nebi menal teh auspuhov za akrapota...tud če majo mičkn bolši zvok...
marem Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 men je pa s temi "pokalicami" GRD, sm ga pa že vidu z akrapovičem (se mi zdi da je biu),....zvok poezija pa še zgleda full hudo !
-pero- Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 ...majo vsake oči svojga malarja... ...mene je mal razočaru edin pr tem da sm mislu da ma lit okvir, pol sm pa ugutovu da so tist sam plastike čez cevni okvir kar je tud kul sam nebi blo pa treba glumit ...če ni ni... ...drgač mi je pa še zmer HUD in če bi mel $$$ bi ga mel :rolleyes: ...ampak nimam, tko da sm fouš unim k ga majo....jeba :)
Sanda7 Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Bilanca oz krmilo me ni nič motilo oziroma se mi zdelo kaj posebnega edin problem so bili špegli ki so bili čudno postavljeni tako da nisem nič kaj dosti videla kaj se dogaja za mojo ritjo nekaj sem sicer med vožnjo štimala,pa sem obupala in sem se rajši prepustila užitkom.Morem ponoviti zadevo saj me je bilo za prvič kar malo strah zadevo nažgati visoko v vrtljaje.
-pero- Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 ...če se boš spomnla v drugo mal bl podrobn poglej kako je balanca prtrjena, pa eni pravjo da zadeva dost trese v rit in noge ker je pr temu kawasakiju mašina neposredno na okvir prtrjena in zato naj bi bila tudi balanca tako prtrjena ...pa mal poročej ...v rožicah...
Blame Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Kako je kaj udoben sopotnikov sedež ? :? Videt ni ravno najbolj udoben, kaj šele na dolge ture
Sanda7 Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Men se ni zdelo da bi kaj treslo vsaj opazila nisem,res pa je da v tako kratki vožnji tega verjetno ne opaziš. :naughty:
SiR Objavljeno Junij 26, 2004 Opozori Objavljeno Junij 26, 2004 Kawa Z 1000 z BSD Unixom za zajem videa iz kamere, montirane v čelado :-)
HAWKey Objavljeno Junij 26, 2004 Opozori Objavljeno Junij 26, 2004 (popravljeno) Kawa Z 1000 z BSD Unixom za zajem videa iz kamere, montirane v čelado :-) :kva2: :kva2: :kva2: Shuttle SV24 Flex-ATX motherboard 256MB RAM 1Ghz P3 Coppermine CPU PW-200 DC PSU ITPS voltage regulator/ignition integrator 40GB HD ATX extender cable Brooktree based capture card(I believe this one was made by AverMedia, didn't come with docs) Sun Camera The Capture card and Camera came from the best surplus store known to man WeirdStuff. If you live in the Bay Area, they are a great place to visit. Extra Bright LEDs for checking HD and Power status, in the sun. Jumper connectors to plug cat5 cable into reset button/hddled/pwled on motherboard I buy all my electronics parts from the coolest parts store in the world HSC Cables: Long RCA for camera Long cat5, runs LED and reset button leads up to dash Cat5 for ethernet to download video Garmin GPS V cable, to log GPS routes on the PC ATX extender cable, needed to put the DC PSU somewhere other than directly attached to the board sam to je ži ornk čudaško tole je pa dobra ideja: :wub: :grim :music4: :lol1: B) Popravljeno Junij 26, 2004. Popravil HAWKey
123 Objavljeno April 16, 2005 Opozori Objavljeno April 16, 2005 evo fantje kaj se da naredit iz Z-1000 sicer je slika bolj slaba,bom se potrudil za nove, če bo koga zanimalo, drugače sem iz MB, dodatna oprema pa iz cele EU............. :eek: :eek:
urqlle Objavljeno April 16, 2005 Opozori Objavljeno April 16, 2005 evo fantje kaj se da naredit iz Z-1000 sicer je slika bolj slaba,bom se potrudil za nove, če bo koga zanimalo, drugače sem iz MB, dodatna oprema pa iz cele EU............. :eek: :eek: ← Zanimiv motor, se da kje dobit da kakšno rečemo in ogledamo tvoj motor v živo???
#46# Objavljeno April 16, 2005 Opozori Objavljeno April 16, 2005 Res to je ful dober motor na izgled pa tud za vozit je fajn <_< :P :OK:
SiR Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 evo fantje kaj se da naredit iz Z-1000 a je t ozarad slabga fotoaparata, al je motor dejansko bil nekoč lep črn, zdaj pa je vs šekast?
DESMOSEIDICI Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 Maska se mi zdi mau cudna,nevem dej lepso sliko,kaj je to fotoaparat iz mobija al kaj
peco Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 Maska se mi zdi mau cudna ← Ma ti si mau čudn ne pa maska. Men kr fino zgleda vse skup, kolkor se ga pač vid. :OK:
RSV Mille Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 Dokler ni dobre slike, se ne da komentirat...! :slap:
123 Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 JA, SLIKA JE RES IZ TELEFONA, SE OPRAVIČUJEM, POŠILJAM ŠE DVE IN UPAM DA BODO KAJ BOLJŠE, ČE NE NASLEDNJI TEDEN SLIKAM Z DIGITALCEM ČE OBSTAJA ZANIMANJE...... MOTOR JE VIDEN NA VSEH ZBORIH V SEVEROVZHODNI SLO......
Thundercat Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 ni slab....ti ga samo pofotkaj bolj natančno in lepše, da se vidi detajle..... cena predelave??
123 Objavljeno April 23, 2005 Opozori Objavljeno April 23, 2005 VSEM KI VAS ZANIMA.........KVALITETNEJŠE SLIKE.................. pošljite komentarje lep pozdrav,,,,DAMJAN
APAČI Objavljeno April 23, 2005 Opozori Objavljeno April 23, 2005 Ful strupenozgleda, res si ga fajn poštimu. :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se