Temty Objavljeno Maj 13, 2007 Opozori Objavljeno Maj 13, 2007 evo problem, včeraj so mi odpovedali žmigavci, ugotovil sem da je ba zanič prednja leva žarnica, ki je bla čist črna :grim , po menjavi spet nič ne dela, prevero sem vse žarnice, vse so OK, prevero sem sem vse varovalke in so OK, nevem pa kater rele je pravi? Torej žmigavci mi niti ne gorijo, ne levo ne desno in tudi vsi štrirje ne??? Bi kdo vedo kaj bi lahko bilo narobe? Hvala LP
bica Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Preveri avtomat za zmigavce ali pa varovalko. zmigavci.pdf
suhi Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Jz bi tud akrapoviča mel - kolk si dal, kje bi se te dal videt, slišat zato k men štima res velik pomen pa če bi blo zakon bi nabavu - a bi šlo to za vikend mrbit kje???
matjazek Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Jaz imam GIVI original nosilec. Zaenkrat se ni zlomljen, pa je kufr stalno ful nalozen. Ce grem na siht je noter prenosnik, z vso opremo, na potovanju pa dam gor se 50l nepremocljivo vrezo za sotor in armafleks. Verjetno imaš ti v mislih plato od kovčka...vsaj po slikah sodeč imaš plato od Givija in originalen nosilec. Škoda...ker sem se že razveselil, da obstaja alternativa :(
matjazek Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 A tebi poka alu original nosilec? Aha :(
SuzyRider Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Jz bi tud akrapoviča mel - kolk si dal, kje bi se te dal videt, slišat zato k men štima res velik pomen pa če bi blo zakon bi nabavu - a bi šlo to za vikend mrbit kje??? odmontiraj zadnji dušilec pa boš imel kak decibel več :)
bica Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 odmontiraj zadnji dušilec pa boš imel kak decibel več :) Je še nov, ni bil sploh nic not.
SuzyRider Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Je še nov, ni bil sploh nic not. :OK: pa kej pomaga če jih ni not? včeraj sprobaval buell-a s sebringom (brez db-killerjev) pa je zvok dobesedno za dol past, ker ima zelo kratek in odprt izpuh. gs ima pa vmes še kat...
bica Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 :OK: pa kej pomaga če jih ni not? včeraj sprobaval buell-a s sebringom (brez db-killerjev) pa je zvok dobesedno za dol past, ker ima zelo kratek in odprt izpuh. gs ima pa vmes še kat... Pri zvoku bl malo....Moram kupit samo cevi namesto katalizatorja, pol bo bl grmelo.
bmwslo Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Filtra sta enaka. lp So mi tudi v Louis-u dali kljuc pod oznako E. Hvala Ja filter je enak za kar veliko modelov [attachmentid=97278]
bica Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Ja filter je enak za kar veliko modelov [attachmentid=97278] Kaj tako zgleda tanov ETK.
bica Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 A kdo fura na Michelin Anakee in koliko km naredite z nijimi? Jaz imam zadnjo pri 9000 km ze skoraj fertik.
ftp Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 Jaz sem dva kompleta zvozu po približno 13000km (vsak)
bica Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 Jaz sem dva kompleta zvozu po približno 13000km (vsak) Si potem po 13000 menjal obe prvo in zadnjo?
matjazek Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 A kdo fura na Michelin Anakee in koliko km naredite z nijimi? Jaz imam zadnjo pri 9000 km ze skoraj fertik. Meni zdržijo 11-12000. POnavadi majo še mal profila, ampak jih raje menjam. Vedno obe hkrati. Za tistih par € pa res ne mislim raskirat svoje glave.
bica Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 (popravljeno) Ja jaz mam zdej na ANAKEE 10.000, pa je se bl slaba, tako da se en mesec pocakam potem pa pred Sardinijo nove gor. Sam nevem katere. Eni pohvaljo TOURANCE, baje nardijo vec km pa naj bi bile tudi OK. Ce ima kdo kaksnega vulkanizerja, kateri ima dobre cene prosim na PM. Jaz sem nasel TOURANCE za 210€ in ANAKEE za 230€. Popravljeno Maj 21, 2007. Popravil bica
bambi Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 Ja jaz mam zdej na ANAKEE 10.000, pa je se bl slaba, tako da se en mesec pocakam potem pa pred Sardinijo nove gor. Sam nevem katere. Eni pohvaljo TOURANCE, baje nardijo vec km pa naj bi bile tudi OK. Ce ima kdo kaksnega vulkanizerja, kateri ima dobre cene prosim na PM. Jaz sem nasel TOURANCE za 210€ in ANAKEE za 230€. Ta cena velja pri nas? Sprašujem za Tourance, komplet.
bica Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 Ta cena velja pri nas? Sprašujem za Tourance, komplet. Ja. Se ti zdi OK?
Kawl Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 (popravljeno) Živjo! Sem pred nakupom novega oziroma možno tudi novega rabljenega motorja. Še pred kratkim sem bil prepričan da bom kupil Suzukija DL650.No mimogrede sem zašel v trgovino Stonauro, kjer sem uč vrgel na BMW R 1150 GS Advanture letnik 2002.Oglas je na avtonet Zanima me če je mogoče kdo iz foruma motor že gledal?Sam namreč nisem mehanik da bi vedel če je motor brezhiben, je bil na tleh kar se vidi iz nekaj prask, drugače v osnovi pa bi ga veliko raje vzel kot novega DL650, ker je vseeno veliko več motorja in je še bolj primeren za tisto kar potrebujem motor. Drugače pa mi vseeno lahko lastniki napišete na kaj naj pazim če se slučajno odločim zanjga. Hvala za pomoč. LP Rok Popravljeno Maj 21, 2007. Popravil Kawl
motoristek Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 naj ti dajo tri mesece garancije :yes: in, če se ne bo nič zgodilo z mašino :yea1: si zmagal... :worship:
Motorist76 Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 Ta cena velja pri nas? Sprašujem za Tourance, komplet. Evo danes nabavil pri nas gume Tourance komplet in jih dobil za 190 evrov Mislim da dobra kupčija... Podobna cena je tudi v radljah in če imaš srečo pri motor jetu v mb D.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se