speed Objavljeno Februar 28, 2015 Deli Objavljeno Februar 28, 2015 Eno vprašanje glede zobnikov... Na cbr-ki 600, imam sedaj razmerje 15/45 in se mi zdi za grobnik ok. Za marof pa razmišljam, da bi imel 14/45. Zanima me, če bi bilo to v redu ali je bolje, da dam zadaj 1 do 2 zoba več in pa kako bi 14 zobnik vplival na samo verigo. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 1, 2015 Deli Objavljeno Marec 1, 2015 Si pa sedaj zelo opazen, ko imaš toliko nalepk .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Marec 1, 2015 Deli Objavljeno Marec 1, 2015 Eno vprašanje glede zobnikov... Na cbr-ki 600, imam sedaj razmerje 15/45 in se mi zdi za grobnik ok. Za marof pa razmišljam, da bi imel 14/45. Zanima me, če bi bilo to v redu ali je bolje, da dam zadaj 1 do 2 zoba več in pa kako bi 14 zobnik vplival na samo verigo. lp http://www.gearingcommander.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Marec 2, 2015 Deli Objavljeno Marec 2, 2015 Kje se bi dalo v mariboru kupit hitre sponke za poliestre? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Marec 9, 2015 Deli Objavljeno Marec 9, 2015 Kolega isce dunlop KR dimenzije 185 za 600-taka....ima kdo kaj za prodat (novo)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rok Jamnik Objavljeno Marec 10, 2015 Deli Objavljeno Marec 10, 2015 sm-moto ima sigurno sam poklič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 11, 2015 Deli Objavljeno Marec 11, 2015 sm-moto ima sigurno sam poklič Si prepričan? Menda so jih vsi prodajalci skupaj dobili le 40. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Marec 11, 2015 Deli Objavljeno Marec 11, 2015 Si prepričan? Menda so jih vsi prodajalci skupaj dobili le 40. imajo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 11, 2015 Deli Objavljeno Marec 11, 2015 Si prepričan? Menda so jih vsi prodajalci skupaj dobili le 40. Isto kot pri supermoto. Ja nič, če jih nočejo prodat oz. dobavit bomo pa kunkorenco vozili. In tako smo tudi naredili :grim . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TTeeddd Objavljeno Marec 14, 2015 Deli Objavljeno Marec 14, 2015 jaz imam eno malo smešno vprašanje , zanima me kako se reče tem gumicam , ki jih zalepiš ob strani rezervarja da ob polaganju ne zdrsiš,,, (na pisi imam včasih probleme ) potem jih bom sam na Ebay-u poizkal,, ampak pojma nimam kaj naj vpišem , ali če kdo ve kje se jih da dobit v SLO ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Marec 14, 2015 Deli Objavljeno Marec 14, 2015 Stomp grips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TTeeddd Objavljeno Marec 14, 2015 Deli Objavljeno Marec 14, 2015 @Dejanx , Hvala ti !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed Objavljeno Marec 14, 2015 Deli Objavljeno Marec 14, 2015 Pa vzemi si kitajske za par dolarjev, ker orig. so mislim da okoli 40€. Osebno imam kitajske, lepilo je 3M in držijo BP. Lp TTeeddd 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mateej1 Objavljeno Marec 14, 2015 Deli Objavljeno Marec 14, 2015 Pa vzemi si kitajske za par dolarjev, ker orig. so mislim da okoli 40€. Osebno imam kitajske, lepilo je 3M in držijo BP. Lp jaz tudi mam 3m pa so zaenkrat vredi pa še poceni so bli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Marec 14, 2015 Deli Objavljeno Marec 14, 2015 jaz imam eno malo smešno vprašanje , zanima me kako se reče tem gumicam , ki jih zalepiš ob strani rezervarja da ob polaganju ne zdrsiš,,, (na pisi imam včasih probleme ) potem jih bom sam na Ebay-u poizkal,, ampak pojma nimam kaj naj vpišem , ali če kdo ve kje se jih da dobit v SLO ? Mam jaz še en komplet. = ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TTeeddd Objavljeno Marec 15, 2015 Deli Objavljeno Marec 15, 2015 Mam jaz še en komplet. = ) prozorne ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Marec 15, 2015 Deli Objavljeno Marec 15, 2015 prozorne ? prozorne so ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno April 21, 2015 Deli Objavljeno April 21, 2015 Evo od kitajca frišno zmontirano . Brez predelav seveda ni šlo ampak vsaj zgleda dobr...recimo . Sm pa vse vijake zamenjal pa uporabil locktite, kako se obnese na pisti bom pa še vidu . Aja zdej mam GP shifting, ziher 2 sec hitrejši . MoTo G_P in NinjaRider04 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alex86 Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 Kje v Sloveniji bi lohk kupu zobnike ..... naprimer potrebujem za original ketno 530 prvi manjši zobnik. Prodaja kdo to pr nas al najbol da naročim prek Ebay-a ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pitstopservvv Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 Iščem zadnjo platišče 16.5.... (ne supermoto)..pm... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 Kje v Sloveniji bi lohk kupu zobnike ..... naprimer potrebujem za original ketno 530 prvi manjši zobnik. Prodaja kdo to pr nas al najbol da naročim prek Ebay-a ? motonetpikasi tu lahko kupiš posebej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Maj 1, 2015 Deli Objavljeno Maj 1, 2015 motonetpikasi tu lahko kupiš posebej motonetpikasi tu lahko kupiš posebej motopoint maribor!!..ima vse na zalogi ..ček it Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Maj 7, 2015 Deli Objavljeno Maj 7, 2015 Zanima me če je kdo v sloveniji ki čipira motorje ? ne rabi imet valjev če ve kaj dela in mislim na original elektroniko ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alex86 Objavljeno Maj 8, 2015 Deli Objavljeno Maj 8, 2015 Če kdo prodaja kupujem stabilizator krmila znamka mi ni tako pomembna kot to da ima nosilec, ki ga lahko pomikaš po ohišju stabilizatorja kot ta na sliki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno Maj 8, 2015 Deli Objavljeno Maj 8, 2015 Zanima me če je kdo v sloveniji ki čipira motorje ? ne rabi imet valjev če ve kaj dela in mislim na original elektroniko ? Kaj točno pa želiš oziroma rabiš? Brez valjev ti lahko vsak proda "mačka v žaklju" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se