gregorius Objavljeno September 11, 2009 Opozori Objavljeno September 11, 2009 počasi in z užitkom do 8,8km. super;)
maratonac Objavljeno September 12, 2009 Opozori Objavljeno September 12, 2009 danes popoldne tek v Povirju, dežja ne bo gremo- akcija:yes::yes::yes:
lenci Objavljeno September 13, 2009 Opozori Objavljeno September 13, 2009 danes popoldne tek v Povirju, dežja ne bo gremo- akcija:yes::yes: Kako se vse poklopi Danes polovička v Wildonu, je sonček pripekal, da bi bila raje na motorju
cb1300 Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 bemtiš, vnete vezi.......mel 14 dni pavzice, pa še kar ni ok....po 4km me zaseka.....bo treba sam kolo gont, tek zgleda še nekaj časa ne bo šlo
CPU Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 bemtiš, vnete vezi.......mel 14 dni pavzice, pa še kar ni ok....po 4km me zaseka.....bo treba sam kolo gont, tek zgleda še nekaj časa ne bo šlo Verjetno te vseka na zunanji strani kolena, kaj...
gregorius Objavljeno September 19, 2009 Opozori Objavljeno September 19, 2009 10ka včeraj, za dober občutek zabušavanja čez vikend..
cb1300 Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 Verjetno te vseka na zunanji strani kolena, kaj... Jap....jeba......očitno ne bo letos lj.maratona ......bom pa več na izi v hribe hodu
CPU Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 Jap....jeba......očitno ne bo letos lj.maratona ......bom pa več na izi v hribe hodu Ne vem, če si bil že pri dohtarju al pa si kej po netu pobrskal, ampka to je vneta iliotibialna vez. Se najdejo neke vaje na netu, čeprav najboljše je počivat, vsaj jaz sem moral lani....
cb1300 Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 Ne vem, če si bil že pri dohtarju al pa si kej po netu pobrskal, ampka to je vneta iliotibialna vez. Se najdejo neke vaje na netu, čeprav najboljše je počivat, vsaj jaz sem moral lani.... In, koliko časa je trajalo to počivanje? Na kolesu me ne matra nič.....glih v nedeljo odpeljal 26km klubski kronometer na polno.....pr laufanju pa....uč........bomo pa še bicikliral, pol bo pa itak že smučarija......to tud ni tek Grem brskat za vaje,hvala
CPU Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 In, koliko časa je trajalo to počivanje? Na kolesu me ne matra nič.....glih v nedeljo odpeljal 26km klubski kronometer na polno.....pr laufanju pa....uč........bomo pa še bicikliral, pol bo pa itak že smučarija......to tud ni tek Grem brskat za vaje,hvala Jaz sem imel težave lansko leto takle čas in sem kar opustil tek čez zimo do spomladi, ker vezi rabijo zelo dolgo časa da se obnovijo. Vaje je potrebno izvajat kar nekaj časa, da pride do efekta, mene je skoz vsekalo okrog 4. km. Ta vez poteka od kolka po zunanji strani stegna do pod kolena. Bolečina nastopi ker se vez drgne ob zunanjo kost kolenčnega sklepa, najhuje je ob teku navzdol. Vez se vname zaradi pretiravanja oz. prešibke vezi, vzrok so lahko tudi obrabljeni ali neustrezni športni copati. Pri kolesarjenju ta vez ne trpi (sicer mi ni logično), tako da kar se kolesa tiče mirno nabijaj km...
rude Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 In, koliko časa je trajalo to počivanje? Na kolesu me ne matra nič.....glih v nedeljo odpeljal 26km klubski kronometer na polno.....pr laufanju pa....uč........bomo pa še bicikliral, pol bo pa itak že smučarija......to tud ni tek Grem brskat za vaje,hvala Vzrok za poškodbe kolen, kolkov, ... je lahko tudi nepravilen tek. Priporočam obisk tekaškega tečaja.
cb1300 Objavljeno September 23, 2009 Opozori Objavljeno September 23, 2009 Vzrok za poškodbe kolen, kolkov, ... je lahko tudi nepravilen tek. Priporočam obisk tekaškega tečaja. Pri meni ni bil vzrok nepravilen tek......dvodnevno zahtevno hribarjenje v visokogorju, težek ruzak (klinc, k sm skoz lačn pa morem velik sabo met )........ah ja, 21ka letos zgleda odpade ......ta teden bom še mal počival(beri kolesaril), drug teden pa spet mal probam tečt na izi
gregorius Objavljeno September 23, 2009 Opozori Objavljeno September 23, 2009 jaz pa letos prvič na ljubljanski Polet, sploh prvič karkoli kjerkoli...
gregorius Objavljeno September 24, 2009 Opozori Objavljeno September 24, 2009 po večerni 10ki uspešna prijava. bravo jaz.
T Objavljeno September 24, 2009 Opozori Objavljeno September 24, 2009 (popravljeno) No jest tud letos za začetek raje na 10ko... Kako bo naprej bomo pa se vidl Popravljeno September 24, 2009. Popravil T
lenci Objavljeno September 29, 2009 Opozori Objavljeno September 29, 2009 Oddala prijavo za LM, v nedeljo še en dolgi trening po PST, potem pa še malo pomigati in zadnji teden počivati. Upam, da ne bom preveč osamljena v drugem krogu Nagaya 1
gregorius Objavljeno September 29, 2009 Opozori Objavljeno September 29, 2009 (popravljeno) Oddala prijavo za LM, v nedeljo še en dolgi trening po PST, potem pa še malo pomigati in zadnji teden počivati. Upam, da ne bom preveč osamljena v drugem krogu prilagodi hitrost?.. Popravljeno September 29, 2009. Popravil gregorius Nagaya 1
lenci Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 prilagodi hitrost?.. Hm, saj bi , če bi imela drugačno pogonsko moč . Samo pri teku sem pa polžka , čeprav se tudi počasi daleč pride .
maratonac Objavljeno Oktober 3, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2009 Hm, saj bi , če bi imela drugačno pogonsko moč . Samo pri teku sem pa polžka , čeprav se tudi počasi daleč pride . Bravo ,vztrajnost pot do uspeha ,pridem samo en krog
lenci Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Danes sem spoznala PST - Pot spominov in tovarištva v Ljubljani. Zelo lep dolgi trening, teh 33 km je hitro minilo v odlični družbi . Golovec pa trga . Bravo ,vztrajnost pot do uspeha ,pridem samo en krog Bo pa tisti krog hiter
maratonac Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 Včeraj v Nabrežini pri Trstu preiskus 21km pred LM skoraj zadovoljen:worship:
lenci Objavljeno Oktober 23, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2009 Bom navijala na LM za vse, ki boste tekli, lahek korak in veliko uspeha
lenci Objavljeno November 10, 2009 Opozori Objavljeno November 10, 2009 V soboto je bilo prav luštno na Sladkem vrhu :naughty:. Čeprav sem tekala, sem pozdravila tri motoriste in eden je prijazno odzdravil nazaj . No, dva sta se samo mimo peljala, tretjega (ki pa ni odzravljal) pa sem v šestih urah teka srečala tudi večkrat, ko je krožil po Sladkem vrhu. Vreme je bilo pa idealno:OK:
oks Objavljeno November 10, 2009 Opozori Objavljeno November 10, 2009 Še malo pa bo tudi moja doga pripravljena, da se mi pridruži priteku,da mi ne bo dolgčas.
maratonac Objavljeno November 23, 2009 Opozori Objavljeno November 23, 2009 včeraj Palmanova 21 km vreme idealno za tek :OK: vzdušje in udeležba kot tudi rezultat super Lenči videl sem te samo ni bilo prilike za pozdravček, pa drudgič:naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se