Aleron Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 mislim, to, da ne gre nevemkoliko, ne vzeti dobesedno. Pravim samo, da ni to, kar sem pričakoval. Drugače motorček kar štima. Če bo bratranec zagret zanj, naj ga gre gledat, ker se mi zdi, da je res vreden ogleda. Btw. ponudil sem mu 620k, pa je bil takoj ZA. Tako da očitno se da malce pogajat. Poročaj, kaj pravi tvoj bratranec, če bo šel gledat ok?
strom Objavljeno Julij 5, 2003 Opozori Objavljeno Julij 5, 2003 ja škoda...pa tudi bratranec se je neki zanimu za ta motor....glede pripombe da ne gre nevem kako ...gpz ima 499 kubikov in 60 konjev...je dvovaljnik...za tak motor je zelo navit...ker dvovaljnika s 500 ccm in 60 konji ne dobiš nikjer....vleče pa kubikom in konjem primerno...lepo da si se peljal z njim in zdaj veš pri čem si! OK... dvovaljnik... GPZ 500R jih ma 72... konjičkov. (je pa vrstna 4 mašina) LP
strom Objavljeno Julij 6, 2003 Opozori Objavljeno Julij 6, 2003 med članki? med članki piše zelo malo o tem. Samo en članek je, ki govori nasplošno o nakupu rabljenega motorja. Nič pa ni konkretnega, kako preveriti to in ono. Hvala za odgovor. http://www.xs11.com/faq/usedbike.shtml LP
Thundercat Objavljeno Julij 6, 2003 Opozori Objavljeno Julij 6, 2003 ja škoda...pa tudi bratranec se je neki zanimu za ta motor....glede pripombe da ne gre nevem kako ...gpz ima 499 kubikov in 60 konjev...je dvovaljnik...za tak motor je zelo navit...ker dvovaljnika s 500 ccm in 60 konji ne dobiš nikjer....vleče pa kubikom in konjem primerno...lepo da si se peljal z njim in zdaj veš pri čem si! OK... dvovaljnik... GPZ 500R jih ma 72... konjičkov. (je pa vrstna 4 mašina) LP se motiš...govorimo o GPZ-ju 500S letnik 96...ta ima 499 ccm in 60 konjičev!!!!Je dvovaljnik!
strom Objavljeno Julij 6, 2003 Opozori Objavljeno Julij 6, 2003 ja škoda...pa tudi bratranec se je neki zanimu za ta motor....glede pripombe da ne gre nevem kako ...gpz ima 499 kubikov in 60 konjev...je dvovaljnik...za tak motor je zelo navit...ker dvovaljnika s 500 ccm in 60 konji ne dobiš nikjer....vleče pa kubikom in konjem primerno...lepo da si se peljal z njim in zdaj veš pri čem si! OK... dvovaljnik... GPZ 500R jih ma 72... konjičkov. (je pa vrstna 4 mašina) LP se motiš...govorimo o GPZ-ju 500S letnik 96...ta ima 499 ccm in 60 konjičev!!!!Je dvovaljnik! Nisi me razumel... ampak OK. LP
Zok Objavljeno Julij 6, 2003 Opozori Objavljeno Julij 6, 2003 GPZ 500 S ma 2 paralelna cilindra, GPZ 500 R pa 4 in-line.
Thundercat Objavljeno Julij 6, 2003 Opozori Objavljeno Julij 6, 2003 ja sej smo ugotovili...očitno je bil nesporazum.... <_<
Dave Objavljeno Julij 6, 2003 Opozori Objavljeno Julij 6, 2003 med članki? med članki piše zelo malo o tem. Samo en članek je, ki govori nasplošno o nakupu rabljenega motorja. Nič pa ni konkretnega, kako preveriti to in ono. Hvala za odgovor. http://www.xs11.com/faq/usedbike.shtml LP se precej bolj generalno, poglobljeno in natancno: used bike evaluation guide
Teya Objavljeno Julij 7, 2003 Opozori Objavljeno Julij 7, 2003 Začenjam razmišljat o prodaji mojega GPZja. Danes sem zvedla, da je šla moja motoristična sezona v k... (hudo vnetje ramenskih mišic). :( Koliko naj bi bla realna cena za motor? Aja, mam GPZ500S letnik 88. Sam tak informativno me zanima, nisem se še odločla... :(
Aleron Objavljeno Julij 7, 2003 Opozori Objavljeno Julij 7, 2003 @teya uf, to pa ni prijetno a? Kje si pa to staknila, morda posledica motorja, prepiha in vsega kar spada zraven? realna cena, okoli 300.000 sit morda. Podlej malo po malih oglasih. Novejši letniki (95, 96) se prodajajo nekje 600 - 700 ksit.
strom Objavljeno Julij 7, 2003 Opozori Objavljeno Julij 7, 2003 Odjavi iz prometa do naslednje sezone, nekej boš še dobila nazaj od registracije. Sicer boš pa drugo leto glih tolk dobila zanjga kot zdej, samo da bo še večja možnost da ne boš nabavila drugega/zagonila keš za make-up al pa kakšno podobno žensko neumnost ekvivalentno pivu :P OK, bom raj nehu zdej, da ne bom tepen. Če pa že hočeš vedet, ene 300k bi mogla dobit. Sam bi trajal. LP
Teya Objavljeno Julij 8, 2003 Opozori Objavljeno Julij 8, 2003 ... zdej, samo da bo še večja možnost da ne boš nabavila drugega/zagonila keš za make-up al pa kakšno podobno žensko neumnost ekvivalentno pivu :P :wacko: nisam ti ja tipična curica... :P dobra ideja... kaj tablce moram vrnit? :D (česebimikdajzluštalovozitpress) B)
Dave Objavljeno Julij 8, 2003 Opozori Objavljeno Julij 8, 2003 ... zdej, samo da bo še večja možnost da ne boš nabavila drugega/zagonila keš za make-up al pa kakšno podobno žensko neumnost ekvivalentno pivu :P :wacko: nisam ti ja tipična curica... :P dobra ideja... kaj tablce moram vrnit? :D (česebimikdajzluštalovozitpress) B) Ce ga odjavis, pol ja, mors vrnit tablice, mislim, da v roku 14 dni. PA lohk jih deponiras ali das unicit (ce jih deponiras, pol jih lahko naslednjo sezono dobis nazaj in jih ne placas se enkrat...)
Aleron Objavljeno Julij 8, 2003 Opozori Objavljeno Julij 8, 2003 Sicer boš pa drugo leto glih tolk dobila zanjga kot zdej, samo da bo še večja možnost da ne boš nabavila drugega/zagonila keš za make-up al pa kakšno podobno žensko neumnost ekvivalentno pivu :P v banki daš denar vezat. Ne moreš zapravit pa še obresti imaš.
Grilzz Objavljeno April 1, 2004 Opozori Objavljeno April 1, 2004 Čez dober mesec (EU) bom verjetno kupil GPZ 500 l.95 ali 96. (XJ 600 je odpadla zaradi registracije) Zanima me če mi je kakšen lastnik takega GPZ-ja iz Ljubljane ali okolice pripravljen malo razkazati ta motor, če ne drugega, vsaj da se usedem (imam 190cm) in vidim če mi ni premajhen in da izvem iz prve roke na kaj je potrebno paziti pri nakupu. LP Mare
Skubaduba Objavljeno April 1, 2004 Opozori Objavljeno April 1, 2004 Čez dober mesec (EU) bom verjetno kupil GPZ 500 l.95 ali 96. (XJ 600 je odpadla zaradi registracije) Zanima me če mi je kakšen lastnik takega GPZ-ja iz Ljubljane ali okolice pripravljen malo razkazati ta motor, če ne drugega, vsaj da se usedem (imam 190cm) in vidim če mi ni premajhen in da izvem iz prve roke na kaj je potrebno paziti pri nakupu. LP Mare Hmm pri tvoji vsisni bi jaz raje kokr gpz ali er-5 kupil kaksni vecji stroj .) (da ti naujo noge pol odpadle) :) :)
Zok Objavljeno April 1, 2004 Opozori Objavljeno April 1, 2004 Hmm pri tvoji vsisni bi jaz raje kokr gpz ali er-5 kupil kaksni vecji stroj .) (da ti naujo noge pol odpadle) :) :) ni panike, js mam 189 cm, pa mi je 125 cc cestak dost velik... .) :)
Twity Objavljeno April 2, 2004 Opozori Objavljeno April 2, 2004 Hmm pri tvoji vsisni bi jaz raje kokr gpz ali er-5 kupil kaksni vecji stroj .) (da ti naujo noge pol odpadle) :) :) Oba izbrana motorčka sta dejansko manjša, sploh pa če si visok 190..sam imam zaenkrat še ER-a in ga ravno zato, ker me bolijo kolena pri daljši vožnji tudi prodajam. Če si že odločil za ta motor in ne večjega (verjetno zaradi financ) ti svetujem predelavo sedeža. Jaz sem sedež dal predelat v IUV-Vrhnika. Moram rečt, da sem zelo zadovoljen, prestavlji so 'grbino' , ki loči voznikov in sovoznikov del za 5 cm nazaj in je ugobje veliko večjo, kolena so veliko manj pokrčena, tako je dalša vožnja bolj prijetna oz. možna..če se boš za predelavo odločil se oglasi PM, ti dam kontakt ali ti pošljem sliko, kako predelan sedež zgleda. LP,T :kva2: Aja, sam sem visok 185...z ER-om pa sem zelo zadovoljen..nobenih problemov, pa zelo lahko vodljiv in okreten motorček je..je pa naked in je mal več vetra..
.T. Objavljeno April 2, 2004 Opozori Objavljeno April 2, 2004 Tole je mogoče malo :topic: ampak: ČE BO KDO PRODAJAL ALI PA IZVEDEL, DA SE PRODAJA KAK GPZ 500 S, GA LEPO PROSIM, DA MI JAVI NA PM. Tadej
ICE_MAN Objavljeno April 29, 2004 Opozori Objavljeno April 29, 2004 Kupujem gpz ja tm letnik do 1993 dam maksimalno tm 380 tisocakov. Kako je kj s takimi letniki ce predvidevamo da ima motor realnih 80,000km po stevcu pa skor 2x manj. Letos bo teska z dnarjem a mislte da bi tak motor npr brez generalne se zdrzu 1 sezono. Itak da bi servis naredu. Pa kako se slis ce je pr tem motorju v masini kj narobe?
urbi Objavljeno April 29, 2004 Opozori Objavljeno April 29, 2004 A kdo ve, zakaj na trgu rabljenih motorjev ni za dobit GPZ-jev mlajših od približno letnika 1994/95? A je folk tak zadovoljen z njimi ali pa jih takrat niso prodajali pri nas? Urbi
Dr. _MAXXI_ Objavljeno April 29, 2004 Opozori Objavljeno April 29, 2004 Preglejte oglase ... na koprškem se prodaja en l.95 v dokaj dobrem stanju ....
bubamara Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 ...ja, ampak je to tudi edini GPZ v zadnjem casu, kise sploh prodaja... :cry: ....bi tudi mene zanimalo...zakaj tako malo GPZjev na slovenskem trgu oz. ali jih sploh ne prodajajo, potem ko jih enkrat imajo.... :? ....yst ga tudi kupujem, ampak :cry:
misty Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 ....zato k nekateri nočmo prodat :P :ph34r: lih danes vidu enga letnik 96 na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.). check it out
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se