pik1 Objavljeno Februar 13, 2014 Opozori Objavljeno Februar 13, 2014 ... jest sem pa enkrat eni lušni policajki rekel, ko me je "masirala" ene pol ure, da ne bo nič, da sem vezan...in če me lahko spusti... .... pol se je šele vžgala.... ... dej ne laž ... ... res je bla luštna :yes: , sam masirala je pa mene .... in vžgala se je glih tolk, da mi je dala pet pik ... .... ti si pa spau takat u avtu ... SLVR, DAMI34 in Kmet2 3
DAMI34 Objavljeno Februar 14, 2014 Opozori Objavljeno Februar 14, 2014 ... dej ne laž ... ... res je bla luštna :yes: , sam masirala je pa mene .... in vžgala se je glih tolk, da mi je dala pet pik ... .... ti si pa spau takat u avtu ... v bistvu si ga ti v tem primeru "popušil" ne pa ona thumper 1
Borutt Objavljeno Februar 18, 2014 Opozori Objavljeno Februar 18, 2014 Avto je vozen, saj je "model" z njim pobegnil s kraja prometne nesreče. pik1, thumper in trebor 3
urkoman Objavljeno Februar 18, 2014 Opozori Objavljeno Februar 18, 2014 ko bi le sestra in njena hcerka imeli vceraj tako sreco
Borutt Objavljeno Februar 18, 2014 Opozori Objavljeno Februar 18, 2014 Če je to iz ceste Videm - Zdenska vas, potem ni dobro.
urkoman Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 Zdenska vas, ja, zaenkrat najslabse mozno, necakinji ne gre dobro vseeno pa zelimo in molmo, da bi okrevala DAMI34, kp-kp, Zivnorc in 4 others 7
Kmet2 Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 Urke držim pesti urkoman, gregorjanc in igorkr 3
Cartman Objavljeno Marec 3, 2014 Opozori Objavljeno Marec 3, 2014 (popravljeno) ne vem ce lih pase sm. Je pa povezano s cesto in motorji. Jeseniski itelektualec z nozem je obsojen. http://www.rtvslo.si/crna-kronika/11-let-zapora-za-umor-na-motoristicnem-shodu/331187 ubil je cloveka in osirotil otroka. Normalnim pa fental prijeten obmorski motozbor. Dobil je 11 let. Naj se mu vleeecejo. Popravljeno Marec 3, 2014. Popravil Cartman
znj Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 Na spin.sos112.si sem zasledl tole: Nesreče v cestnem prometu - prometne nesreče 9.3.2014 10:57 KANAL Ob 10.57 sta pri kraju Morsko v občini Kanal, trčili voznik motornega kolesa in voznik osebnega vozila. Poškodovani voznik motornega kolesa je bil po nudenju prve pomoči prepeljan v bolnišnico Šempeter. Gasilci JZ GRD Nova Gorica so nudili pomoč ekipi NMP Nova Gorica in opravili požarno varovanje mesta nesreče. Cesta je bila zaradi nesreče nekaj časa zaprta. Upam, da ni hujšega
znj Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 Pa še tole... Nesreče v cestnem prometu - prometne nesreče 9.3.2014 11:03 POSTOJNA Ob 11.03 je ekipa Helikopterske nujne medicinske pomoči s policijskim helikopterjem prepeljala poškodovanega motorista, ki se je ponesrečil v prometni nesreči na Raubarkomandi v občini Postojna, v ljubljanski klinični center. Fantje ne precenjujte svojih sposobnosti...spet upam, da bo vse uredu in želim čimprejšnje okrevanje.. thumper, Zivnorc in maxxim 3
Whiskey Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 (popravljeno) jest pr postojni. avto mi je pred nosom pr manjši brzini zapelal v bok. sopotnica huje, jest pa z zlomljeno klucnico ze doma. Popravljeno Marec 9, 2014. Popravil Whiskey
gsxf750 Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 jest pr postojni. avto mi je pred nosom pr manjši brzini zapelal v bok. sopotnica huje, jest pa z zlomljeno klucnico ze doma. Ni mi všeč Čimprej se "zliži/te" vsi trije GSA-jem vred. Sem že iskal varianto se ti pridružit v torek na Jadranki , zdej pa to . Kako pa jo je GSA odnesu?
Matej207 Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 Whiskey - čimprejšno okrevanje za vaju oba. Po vsakem poročilu o nesreči motor avto, vsi nemotoristi takoj pomislijo da je motorist divjal. To pa morem priznat da z tega vidika ker se je samo mimo nas danes peljalo kakšnih 15 motorjev, od tega 10 normalno, 5 pa škoda besed....
Whiskey Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 (popravljeno) ne vem. to sploh ni pomembno. bil skoz pr sopotnici. brzina je bila manjsa od omejitve. Popravljeno Marec 9, 2014. Popravil Whiskey
gsxf750 Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 ne vem. to sploh ni pomembno. bil skoz pr sopotnici. brzina je bila manjsa od omejitve. Očitno je hudo, čim boljše in kar najhitrejše okrevanje!
DAMI34 Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 jest pr postojni. avto mi je pred nosom pr manjši brzini zapelal v bok. sopotnica huje, jest pa z zlomljeno klucnico ze doma. držim pesti za vaju, da se čimprej pocajtata!! Pips 1
maus Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 jest pr postojni. avto mi je pred nosom pr manjši brzini zapelal v bok. sopotnica huje, jest pa z zlomljeno klucnico ze doma.
Hudoba Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 Drzim pesti, da se vse skupaj cim bolje iztece.
Snečer Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 ne vem. to sploh ni pomembno. bil skoz pr sopotnici. brzina je bila manjsa od omejitve. Kje vsi si se vozil, pol pa verjetno lokalec v nedeljo ... tak je to ... želim uspešno okrevanje.
corser Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 Nikoli ni to fajn slišat/brat. Upam, da sta čimmanj poškodovana in da jo odneseta brez posledic!
Bear Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 Vsem želim čimprejše okrevanje brez posledic.
jakATV Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 Predvsem pa čim manj negativnega "nabijanja", kajti vsi smo ranljivi, mogoče tudi "na spisku" Kmet2, pik1, Robson in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se