C eagle Objavljeno September 15, 2016 Deli Objavljeno September 15, 2016 Ma ima Borutt prav. Včeraj sem šel z obale v Kočevje na pogreb, sicer z avtom, pa me je med Postojno in Žlebičem prehitelo 6 snetih sekir. Ne vem, če so bili skupaj, ker je bilo med njimi preveč km. Samo to je bilo za v črno kroniko. Resno! Vozil sem po predpisih, gledam redno v špegle, ampak prva dva sta me dobesedno na smrt prestrašla. Po Boncarju dol v levi nepregledni ovinek sem vozu 80+ km/h, oba na levi pas in mimo?!?! Mislim,če hočeš nardit samomor, pa dej se s turna dol.vreč. Čisti zegn, da ni bilo nikogar nasproti... Ne pa druge ljudi spravljat v črno kroniko... Si bom resno omislu dashboard cam. ... C eagle Bmflar, Andro Asgaard, kitekatus in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 15, 2016 Deli Objavljeno September 15, 2016 pred eno uro, Borutt pravi: Samo na điro pojdi, pa jih boš veliko videl. pred 43 minutami, C eagle pravi: Ma ima Borutt prav. Včeraj sem šel z obale v Kočevje na pogreb, sicer z avtom, pa me je med Postojno in Žlebičem prehitelo 6 snetih sekir. Ne vem, če so bili skupaj, ker je bilo med njimi preveč km. Samo to je bilo za v črno kroniko. Resno! Vozil sem po predpisih, gledam redno v špegle, ampak prva dva sta me dobesedno na smrt prestrašla. Po Boncarju dol v levi nepregledni ovinek sem vozu 80+ km/h, oba na levi pas in mimo?!?! Mislim,če hočeš nardit samomor, pa dej se s turna dol.vreč. Čisti zegn, da ni bilo nikogar nasproti... Ne pa druge ljudi spravljat v črno kroniko... Si bom resno omislu dashboard cam. ... C eagle Za smetenje je druga tema C eagle, bobi1001, reno99 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno September 21, 2016 Deli Objavljeno September 21, 2016 http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/zaradi-izsiljevanja-motorist-hudo-poskodovan ...in zopet: Fotografija je simbolična. Foto: Reuters ampak motorist na sliki ni kar eden iz vasi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno September 21, 2016 Deli Objavljeno September 21, 2016 4 minutes ago, Fazer03 said: ampak motorist na sliki ni kar eden iz vasi ... Se pa zato vsi na vasi enačimo z njim Fazer03 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 25, 2016 Deli Objavljeno September 25, 2016 Kaj se je zgodilo s Pipsom?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 21, 2016 Deli Objavljeno Oktober 21, 2016 pred 21 urami, C eagle pravi: http://m.24ur.com/novice/crna-kronika/neprilagojena-hitrost-in-mokra-cesta-vzrok-za-nesreco.html Treba je bit zbran 100% in to vedno, ne le ob slabem vremenu. A na tečaju od Borutta nimate učenja varne vožnje po dežju samo varna vožnja med stožci ...... C eagle, KARMEN1 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 21, 2016 Deli Objavljeno Oktober 21, 2016 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: A na tečaju od Borutta nimate učenja varne vožnje po dežju samo varna vožnja med stožci ...... V primeru dežja, tečaj odpade DAMI34, Lunatic, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Oktober 21, 2016 Deli Objavljeno Oktober 21, 2016 pred 29 minutami, Kmet2 pravi: A na tečaju od Borutta nimate učenja varne vožnje po dežju samo varna vožnja med stožci ...... Jaz sem na mokrem odletu samo 1x in še to ne v dežju... Je pa Borutt jasno pvedal, da se v dežju pelješ bolj počasi in bolj "mehko". Če si trd, maš hitro težave...(če nisi, pa tudi...sam to je za v drugo temo) izibajker, Efendi, KARMEN1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 21, 2016 Deli Objavljeno Oktober 21, 2016 pred eno uro, Kmet2 pravi: A na tečaju od Borutta nimate učenja varne vožnje po dežju samo varna vožnja med stožci ...... Eni so še v suhem nevarni . Bmflar, Efendi, C eagle in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 21, 2016 Deli Objavljeno Oktober 21, 2016 pred 6 minutami, Borutt pravi: Eni so še v suhem nevarni . Yp, stožci znajo bit ful nevarni v suhem Kmet2, Efendi in KARMEN1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 21, 2016 Deli Objavljeno Oktober 21, 2016 Iz lastnih izkušenj: jesen + dež + listje na cesti = pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Oktober 21, 2016 Deli Objavljeno Oktober 21, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, C eagle pravi: Jaz sem na mokrem odletu samo 1x in še to ne v dežju... Jaz tudi pred 33imi leti z APNko in to točno pred PP Tabor ... iz Radvanjske sem ga polagal na C. Zmage ... Pogledal okrog in zajahal moped, pa dalje ... Popravljeno Oktober 21, 2016. Popravil DL650 C eagle in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Oktober 21, 2016 Deli Objavljeno Oktober 21, 2016 Ob 25. 9. 2016 at 22:48, moto rider pravi: Kaj se je zgodilo s Pipsom?? ????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Oktober 21, 2016 Deli Objavljeno Oktober 21, 2016 (popravljeno) pred eno uro, DL650 pravi: Jaz tudi pred 33imi leti z APNko in to točno pred PP Tabor ... iz Radvanjske sem ga polagal na C. Zmage ... Pogledal okrog in zajahal moped, pa dalje ... Jaz sem položu pod Metropolom v Portorožu. Je bila že tema in je bilo vklopljeno zalivanje vrtnic na razločevalnem otoku... Bogi Elektronik se je drsal po tački in ročki še 60m....Jaz pa odrgnjeno koleno in strgane kavbojke... Pisalo se je leto 1985... Popravljeno Oktober 21, 2016. Popravil C eagle sayo, Bmflar, izibajker in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Oktober 21, 2016 Deli Objavljeno Oktober 21, 2016 pred 1 uro, C eagle pravi: Jaz sem položu pod Metropolom v Portorožu. Je bila že tema in je bilo vklopljeno zalivanje vrtnic na razločevalnem otoku... Bogi Elektronik se je drsal po tački in ročki še 60m....Jaz pa odrgnjeno koleno in strgane kavbojke... Pisalo se je leto 1985... Pol te pa je doma še fotr nabil po možnosti Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Oktober 21, 2016 Deli Objavljeno Oktober 21, 2016 pred 57 minutami, sayo pravi: Pol te pa je doma še fotr nabil po možnosti Ne, ni... Sicer sem bil pa že polnoleten, pa najblpameten... Ja, pa pa tut svoj dnar sem že služu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Oktober 21, 2016 Deli Objavljeno Oktober 21, 2016 Ceste so zdaj kr fino zahrbtne. Sem se v sredo z avtom kr malo počez skoz en ovinek pripeljal... pri neverjetnih 50 km/h. Tema, mokro, hladno, ovinek prej b.p., v naslednjem pa je kr malo počez potegnilo. Sploh ponoči je težko ocenit kak je asfalt, ko je ves ~ isto temen. sunnygirl, Bmflar, C eagle in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Oktober 21, 2016 Deli Objavljeno Oktober 21, 2016 pred 5 urami, jskrablin pravi: Ceste so zdaj kr fino zahrbtne. Sem se v sredo z avtom kr malo počez skoz en ovinek pripeljal... pri neverjetnih 50 km/h. Tema, mokro, hladno, ovinek prej b.p., v naslednjem pa je kr malo počez potegnilo. Sploh ponoči je težko ocenit kak je asfalt, ko je ves ~ isto temen. Pa listje tudi že lepo odpada in nanaša na ceste... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 21, 2016 Deli Objavljeno Oktober 21, 2016 Tečaju se udeležujte , tam boste vse rešli pa stožce ne pozabit Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Oktober 22, 2016 Deli Objavljeno Oktober 22, 2016 Nea rabš stožce se da med luknjami lepo pelat Frenk 67, C eagle in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 22, 2016 Deli Objavljeno Oktober 22, 2016 pred 10 urami, Kmet2 pravi: Tečaju se udeležujte , tam boste vse rešli pa stožce ne pozabit Raje, kot na operacijski mizi . motolover, C eagle, Andrejcer in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 22, 2016 Deli Objavljeno Oktober 22, 2016 pred 2 urami, Borutt pravi: Raje, kot na operacijski mizi . Vi tečajniki vidim ,da se bolj kavčev držite ko so razmere malo bolj zahtevne .......... C eagle, solorider in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 22, 2016 Deli Objavljeno Oktober 22, 2016 pred 3 urami, Kmet2 pravi: Vi tečajniki vidim ,da se bolj kavčev držite ko so razmere malo bolj zahtevne .......... Ne bi vedel. V Istri in v Dalmaciji je sončno in toplo. Saj bi moral tvoj ljubimec iti z nami. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 22, 2016 Deli Objavljeno Oktober 22, 2016 pred 2 urami, Borutt pravi: Ne bi vedel. V Istri in v Dalmaciji je sončno in toplo. Saj bi moral tvoj ljubimec iti z nami. Ne bit ljubosumen Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 22, 2016 Deli Objavljeno Oktober 22, 2016 pred eno uro, Kmet2 pravi: Ne bit ljubosumen Če ni foušarije, je za vse dovolj . C eagle in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se