lucif3rka Objavljeno Junij 13, 2017 Deli Objavljeno Junij 13, 2017 13 hours ago, Borutt said: Že en čas nisem videl Luciferko . http://www.zurnal24.si/divjala-je-ustavili-so-jo-s-stingerjem-clanek-292173 Zakaj vas je tolk strah, da me še označite, če me že po zobeh vlačite Pa nisem še 31, čeprav vas razumljivo zmede, da izgledam kot 25-letnica 5 minutes ago, Arzen said: sem isto pomislil, ko sem prebral to novico Ajd, pri tebi razumem zakaj se me ne upaš označit GoBobi, DAMI34, .... in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Junij 13, 2017 Deli Objavljeno Junij 13, 2017 (popravljeno) pred 6 minutami, Arzen pravi: Toplice? ..... ne . Za toplice morš ze bit socializiran...... Popravljeno Junij 13, 2017. Popravil dr.looney Zok, skalar36, GoBobi in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Junij 13, 2017 Deli Objavljeno Junij 13, 2017 pred 8 minutami, dr.looney pravi: ..... ne . Za toplice morš ze bit socializiran...... Še posebi za un že mal rumen bazen 35+ stopinj ane? VS800, DAMI34 in dr.looney 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Junij 13, 2017 Deli Objavljeno Junij 13, 2017 pred 3 minutami, Xebec pravi: Še posebi za un že mal rumen bazen 35+ stopinj ane? ..... se vidi da ne hodis v toplice..... Xebec in VS800 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Junij 13, 2017 Deli Objavljeno Junij 13, 2017 (popravljeno) pred 4 minutami, dr.looney pravi: ..... se vidi da ne hodis v toplice..... Še nismo vsi v penziji veš dohtarca....... Popravljeno Junij 13, 2017. Popravil VS800 dr.looney in Xebec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Junij 13, 2017 Deli Objavljeno Junij 13, 2017 pred 21 minutami, lucif3rka pravi: Zakaj vas je tolk strah, da me še označite, če me že po zobeh vlačite Pa nisem še 31, čeprav vas razumljivo zmede, da izgledam kot 25-letnica Ajd, pri tebi razumem zakaj se me ne upaš označit Bi moral iti na en điro s tabo, da vidim, kako te ustavljajo s stingerjem . C eagle, Xebec in lucif3rka 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Junij 13, 2017 Deli Objavljeno Junij 13, 2017 pred 3 minutami, VS800 pravi: Še nismo vsi v penziji veš dohtarca....... ...ko bi le bila... VS800 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Junij 13, 2017 Deli Objavljeno Junij 13, 2017 pred 10 minutami, dr.looney pravi: ...ko bi le bila... A pa te vseen not spustijo, al maš veze dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Junij 13, 2017 Deli Objavljeno Junij 13, 2017 pred 6 minutami, VS800 pravi: A pa te vseen not spustijo, al maš veze ...... ko me vidijo me brez problema spustijo not... VS800 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Junij 13, 2017 Deli Objavljeno Junij 13, 2017 pred 4 minutami, dr.looney pravi: ...... ko me vidijo me brez problema spustijo not... A kr stran pogledajo k da te ni.... (pomoje maš un naš kou sabo) Zok, sesir in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 13, 2017 Deli Objavljeno Junij 13, 2017 pred 1 uro, Xebec pravi: Še posebi za un že mal rumen bazen 35+ stopinj ane? Važno da te nihče ne prehiti in si prvi not VS800 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Junij 13, 2017 Deli Objavljeno Junij 13, 2017 pred 2 urami, lucif3rka pravi: Zakaj vas je tolk strah, da me še označite, če me že po zobeh vlačite Pa nisem še 31, čeprav vas razumljivo zmede, da izgledam kot 25-letnica Ajd, pri tebi razumem zakaj se me ne upaš označit Tako je lepše, vseen imaš občutek, da lahko na skrivaj nekaj časa takole pred 2 urami, dr.looney pravi: ..... ne . Za toplice morš ze bit socializiran...... To je pri meni res velik problem, priznam. pred 1 uro, dr.looney pravi: ..... se vidi da ne hodis v toplice..... Iskreno povedano, odkar vem(o) da ti hodiš tja, me (nas) je minilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Junij 13, 2017 Deli Objavljeno Junij 13, 2017 pred 4 minutami, Arzen pravi: .... Iskreno povedano, odkar vem(o) da ti hodiš tja, me (nas) je minilo Super. Custvo je obojestransko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Junij 13, 2017 Deli Objavljeno Junij 13, 2017 pred 4 urami, dr.looney pravi: Super. Custvo je obojestransko. Mladec ne ve kaj govori. Ga ni se nikol nobena...izkusenejsa...k je usa fajhtna na dopustu v toplicah pohendlala thumper, Kor13, dr.looney in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Junij 14, 2017 Deli Objavljeno Junij 14, 2017 Kaj se zgodi, če odstranim bunkice na nožnikih? Kakšno funkcijo sploh imajo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Junij 14, 2017 Deli Objavljeno Junij 14, 2017 A to jih nameravaš med vožnjo odstranit (avtomatsko)? KARMEN1 in C eagle 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 14, 2017 Deli Objavljeno Junij 14, 2017 Manj cvikas, da bos v tla zabijal tiste bunkice Drgac pa scitijo skornje ce mene vprasas.... GoBobi in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Junij 14, 2017 Deli Objavljeno Junij 14, 2017 pred 13 minutami, KARMEN1 pravi: Kaj se zgodi, če odstranim bunkice na nožnikih? Kakšno funkcijo sploh imajo? To govoriš o tistih nipplih ki so spodaj? Ob nagibu ta del prvo zadane ob tla in ti pove da si pač blizu max. nagiba. Malo še lahko ker se tačke upogibajo, ampak ne pretiravat. Bonus jebačke točke, če maš dobr pobrušene nipple, moje so še factory fresh KARMEN1, sesir, schwantz in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Junij 14, 2017 Deli Objavljeno Junij 14, 2017 pred eno uro, vandrovec pravi: A to jih nameravaš med vožnjo odstranit (avtomatsko)? Raje bi jih polavtomatsko, ko je motor parkiran ....... Ok, hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 15, 2017 Deli Objavljeno Junij 15, 2017 Ce mas hlace cez skornje, se ti zna zgodit, da hlace natrgas na tistih napol pobrusenih bunkicah, ker rata oster rob. Lunatic 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Junij 16, 2017 Deli Objavljeno Junij 16, 2017 Ob 14. 6. 2017 ob 19:18, KARMEN1 pravi: Kaj se zgodi, če odstranim bunkice na nožnikih? Kakšno funkcijo sploh imajo? Kot je že Xebec povedal ti dajejo bunke feedback o nagibu. So potrošni materjal. Imajo navoj in ko jih zdrsaš, jih enostavno zamenjaš z novimi. (Če jih odlomiš, to ni več tako enostavno ) Služijo temu, da privzdignejo nožnike, da ti' ne zaružijo v asfalt (saj bi te to destabiliziralo). Služijo tudi temu, da v prevelikem nagibu s pritiskom na nožnike ponovno stabiliziraš motor. V tvojem primeru, ko imaš (?) stalno montirano centralno stojalo, ti bo v nagibu prej zaružil centralc kot pa bunke, tako da so izgubile svoj namen. Zakaj pa bi jih odmontirala? Je morda palčka do bunke dolga in se zato zatikaš vanje? V tem primeru lahko kupiš krajše... Wiki - curb feeler Aja, sem pozabila omeniti, da bunkice znajo metati tudi ful lepe iskrice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Junij 16, 2017 Deli Objavljeno Junij 16, 2017 Ne vem, če bo centralno stojalo tako hitro podrsalo, ker sem že večkrat podrsala s stopalom, pa sem ga imela čisto notri. Saj nimam tako velike noge..... to pomeni, da sem bila tik pred tem, da podrsam tudi z bunkico, pa palčka ni glih tako dolga...., Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gonca Objavljeno Junij 16, 2017 Deli Objavljeno Junij 16, 2017 Drsnike na stopalkah kar odšraufaj in jih nadomesti z vijakom z polokroglo glavico (glava za križni izvijač). Honda NC kar hitro podrsa z drsniki in je brez, precej bolje. Centralno stojalo je kar lepo pospravljeno in znjim še nisem podrsal . Tudi motor sam z lahkoto prenaša večje nagibe in je v ovinkih nevtralen in stabilen. Ne paše mu hitro in agresivno prelaganje, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Junij 16, 2017 Deli Objavljeno Junij 16, 2017 To z vijaki je kar dobra ideja. Original bunkica pa tako izgleda: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gonca Objavljeno Junij 16, 2017 Deli Objavljeno Junij 16, 2017 Mirne duše odvij. Nadomesti z križnim krajšim vijakom. Nadomestni vijak vstavi zato, da ne bi eventuelno drsala po stopalki. Glavica križnega vijaka je precej tanjša in dovolj okrogla, kot pa zaprta matica , ki je tudi daljša. Vmes imaš še pušo. Pridobiš kar nekaj na nagibu, kot rećeno pa motor prenese še precej večje popolnoma varne nagibe. Če si zaiteresirana za torbe, bi se jih znebil. KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se