Xebec Objavljeno November 9, 2018 Opozori Objavljeno November 9, 2018 pred eno uro, Kmet2 pravi: Da sem jaz tam kot ti , tud odprem ne ta portal nabijačev brez nas ti živeti ni, priznaj sesir in Kmet2 1 1
Kmet2 Objavljeno November 9, 2018 Opozori Objavljeno November 9, 2018 Če ne bi pisal potopisa o Iranu , ga tudi odprl nebi , vrjemi , tako pa si ustvarjam trajen spomin , ker na FB se ne da to tako lepo zložit. Xebec in gusar 1 1
bosa Objavljeno November 9, 2018 Opozori Objavljeno November 9, 2018 Ob 8. 11. 2018 ob 16:24, Snecer pravi: Odkar so me pridržali, ne pijem več alkohola Je bila soba za pridržanje krvava?
Snečer Objavljeno November 9, 2018 Opozori Objavljeno November 9, 2018 pred 20 minutami, xtzs pravi: Je bila soba za pridržanje krvava? ni bilo luči sesir 1
Tex Objavljeno November 9, 2018 Opozori Objavljeno November 9, 2018 On 11/8/2018 at 4:10 PM, Miha1985 said: Vsi smo se ga,pa se še ga napijemo da smo taki kot opice..meni se zdi da normalno v dobri družbi pac spiješ tud kaksen hektoliter.Da bi pa v avto silil po fešti mi pa ne gre v glavo.Če imaš 200e da jih spičiš za šankom pa ni vrag da neboš 20e imel da te taxi pelje.In tudi podpiram to da se nažgejo kazni do stropa za take osebke ki so pijani sedli za volan.uvest zakonsko 0.0.če voziš. eeee, od Dinka do MB pa je malo več kot 20€ taksi .. no, vsaj meni so več hotli računat ... gusar 1
Borutt Objavljeno November 10, 2018 Opozori Objavljeno November 10, 2018 Ob 10. 11. 2018 ob 0:35, Tex pravi: eeee, od Dinka do MB pa je malo več kot 20€ taksi .. no, vsaj meni so več hotli računat ... Je pa toliko spanje. C eagle 1
DAMI34 Objavljeno November 19, 2018 Opozori Objavljeno November 19, 2018 yu3 bo sneg spet presenetil DARS. YU mej kol mi: baba Vanga sesir 1
krucymucy Objavljeno November 19, 2018 Opozori Objavljeno November 19, 2018 Niti najstarejsi prebivalci ne pomnijo snega v drugem delu novembra. DAMI34, bosa, sesir in 2 others 1 4
DAMI34 Objavljeno November 19, 2018 Opozori Objavljeno November 19, 2018 pred 2 urami, DAMI34 pravi: yu3 bo sneg spet presenetil DARS. YU mej kol mi: baba Vanga po zadnjih informacijah moram zgornji sestavek demantirat. PO skritih kanalih sem prišel do informacije, oziroma šušlja se, da bo jutri DARS presenetil sneg!!! tomaz69 in sesir 2
Lipstick Objavljeno November 19, 2018 Opozori Objavljeno November 19, 2018 Po izjavah prvega " pluga " DARS-a v vseh medijih, da so pripravljeni in imajo vsa materialna sredstva in zato zagotavlja, da presenečenj ne bo ...... vendar bodo začeli s pluženjem šele, ko bo ....... , posledično bo zaradi tega promet že stal in plužne skupine zopet ne bodo mogle opravljat svojega dela...... krivi bodo neodgovorni vozniki tovornjakov in os.vozil brez zimske opreme .... itd ... MiNa, bosa in krucymucy 3
Vin Objavljeno November 19, 2018 Opozori Objavljeno November 19, 2018 Tule pri nas v Ljubljani je plug šibal mimo že eno uro pred sneženjem. Sneg tokrat nima šanse! bosa, krucymucy, DAMI34 in 1 other 1 3
krucymucy Objavljeno November 19, 2018 Opozori Objavljeno November 19, 2018 @maus je slabo prisoten na MS danes. Najbrz koordinira stratesko razporeditev plugov po avtocestah sirom Slovenije. maus, sesir, DAMI34 in 1 other 1 3
TakeALookAround Objavljeno November 19, 2018 Opozori Objavljeno November 19, 2018 Pridno posipajo trenutno
krucymucy Objavljeno November 19, 2018 Opozori Objavljeno November 19, 2018 Potem je to to za letos za moj sintisajzer. Zadnjic sem ze videl en vijak rjav.
skalar36 Objavljeno November 20, 2018 Opozori Objavljeno November 20, 2018 pred 14 urami, krucymucy pravi: Niti najstarejsi prebivalci ne pomnijo snega v drugem delu novembra. Ko sem leta 27. 11 . 2010 nesel sina iz porodnišnice, je snežilo za pop****. Zapomnu sm se pa zarad tega, k mi je utripal po glav, pa sm mogu vseen skidat še pa še... Igi Pop 1
maus Objavljeno November 20, 2018 Opozori Objavljeno November 20, 2018 Res je groza in sploh ni pričakovano, da bi sred novembra sneg snežil js sm vidu cestarje, ki je še pred padanjem snega plužilo in drgnilo ceste, da ne bi bilo presenečenja po Ljubljani je kaos, pa se sneg sploh ni oprijel ceste ... vsi so se postavili skrajno desno in čakajo plužne skupine, da podrgnejo in posušijo cesto. kaotoćen kaos ... vam povem sesir 1
Snečer Objavljeno November 20, 2018 Opozori Objavljeno November 20, 2018 pred 11 minutami, maus pravi: Res je groza in sploh ni pričakovano, da bi sred novembra sneg snežil js sm vidu cestarje, ki je še pred padanjem snega plužilo in drgnilo ceste, da ne bi bilo presenečenja po Ljubljani je kaos, pa se sneg sploh ni oprijel ceste ... vsi so se postavili skrajno desno in čakajo plužne skupine, da podrgnejo in posušijo cesto. kaotoćen kaos ... vam povem Grozno je v Mariboru, kmalu se bi lahko snega začel prijemat cestišča...če ne bo prej nehalo in ga pobralo v naslednjih dnevih. Škoda sipat, samo se asfalt uničuje.
maus Objavljeno November 20, 2018 Opozori Objavljeno November 20, 2018 pred 2 minutami, Snecer pravi: Grozno je v Mariboru, kmalu se bi lahko snega začel prijemat cestišča...če ne bo prej nehalo in ga pobralo v naslednjih dnevih. Škoda sipat, samo se asfalt uničuje. treba je solit za davkoplačevalski denar .. so kupl, so dubl .. ajnfok sesir 1
Snečer Objavljeno November 20, 2018 Opozori Objavljeno November 20, 2018 Pravkar, maus pravi: treba je solit za davkoplačevalski denar .. so kupl, so dubl .. ajnfok jaz se ne bi špilal s soljo, ker je asfalta zmanjkalo po državi
maus Objavljeno November 20, 2018 Opozori Objavljeno November 20, 2018 pred 4 minutami, Snecer pravi: jaz se ne bi špilal s soljo, ker je asfalta zmanjkalo po državi zdj je konc volitev (no ja .. v MB še ne) ... zdj bo spet asfalta pouno
sesir Objavljeno November 21, 2018 Opozori Objavljeno November 21, 2018 pred 23 urami, Snecer pravi: jaz se ne bi špilal s soljo, ker je asfalta zmanjkalo po državi pred 23 urami, maus pravi: zdj je konc volitev (no ja .. v MB še ne) ... zdj bo spet asfalta pouno Župani imajo rezerviran asfalt ze več kot eno leto pred volitvami,da ga je ja še za njih....zadnjič slišu po TV
Kaldu Objavljeno November 21, 2018 Opozori Objavljeno November 21, 2018 Včeraj zjutraj, pred prvim Trojanskim tunelom (proti Celju) ob servisni hiši stoji kamion avtovleka. Predvidevam, DARS se je pripravil, če bi prišlo do zdrsa na klancu do prvega tunela. Pohvale, DARS je presenetil sneg.
maus Objavljeno November 21, 2018 Opozori Objavljeno November 21, 2018 (popravljeno) pred 20 minutami, Kaldu pravi: Včeraj zjutraj, pred prvim Trojanskim tunelom (proti Celju) ob servisni hiši stoji kamion avtovleka. Predvidevam, DARS se je pripravil, če bi prišlo do zdrsa na klancu do prvega tunela. Pohvale, DARS je presenetil sneg. na Štajerki se itak celo leto zaletavajo .. skoraj vsako jutro pa ne glede ali je sonce, dež, sneg, potres, vulkan .. tko da ... ko je ena snežinka na cesti je pač najlažje rečt, da je zdsnu zaradi tega, ker mu je snežinka (in to pozimi) padla pod pnevmatiko sj na Primorki pa ni nič bolje .. danes ne sneži in je zaprta cesta https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/primorska-avtocesta-zaradi-prometne-nesrece-zaprta-v-smeri-kopra.html Popravljeno November 21, 2018. Popravil maus sesir, Kaldu in dr.looney 2 1
Kaldu Objavljeno November 21, 2018 Opozori Objavljeno November 21, 2018 Mišek resno sem mislil, da si DARS zasluži čestitke, kajti ta klanec je najbolj delikaten na relaciji LJ-MB za tovornjake ob sneženju. S tako postavljeno tovornjak-vleko bi hitro izvlekli zdrsnjen tovornjak. maus, DAMI34 in sesir 3
Borutt Objavljeno November 21, 2018 Opozori Objavljeno November 21, 2018 pred 21 minutami, Kaldu pravi: Včeraj zjutraj, pred prvim Trojanskim tunelom (proti Celju) ob servisni hiši stoji kamion avtovleka. Predvidevam, DARS se je pripravil, če bi prišlo do zdrsa na klancu do prvega tunela. Pohvale, DARS je presenetil sneg. Dogovor različnih služb. Končno. maus in sesir 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se