VS800 Objavljeno December 10, 2020 Opozori Objavljeno December 10, 2020 pred 3 minutami, Grut pravi: a bo mou inkontinenco urifar reši use,tud iz nosa ne kaplja in ne curlja ... A ne reš to cevosan Grut, thumper in ligenjček 1 1 1
Grut Objavljeno December 10, 2020 Opozori Objavljeno December 10, 2020 pred 2 minutami, VS800 pravi: A ne reš to cevosan cevosan ti auspuh spuca na čist gusar, VS800, thumper in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno December 11, 2020 Opozori Objavljeno December 11, 2020 pred 15 urami, Grut pravi: a bo mou inkontinenco urifar reši use,tud iz nosa ne kaplja in ne curlja ... sej, in pol me zajebavajo, ko mam malo povprečno brzino do Pakle, noben pa ne upošteva, kokrat sem šel scat Grut in thumper 2
DAMI34 Objavljeno December 11, 2020 Opozori Objavljeno December 11, 2020 pred 19 urami, KARMEN1 pravi: Zakaj pa si ti imel tako mehkega ?? nism...pa tut bele črte niso problem
thumper Objavljeno December 11, 2020 Opozori Objavljeno December 11, 2020 pred 5 urami, DAMI34 pravi: sej, in pol me zajebavajo, ko mam malo povprečno brzino do Pakle, noben pa ne upošteva, kokrat sem šel scat kaj naj ti rečem? moški v prehodnem obdobju iz mladenca v starca si.. še par -x5 - let pa se boš navadil to nadzirat z manjšim vnosom tekočine.. gusar, ligenjček in DAMI34 3
Spasku Objavljeno December 11, 2020 Opozori Objavljeno December 11, 2020 Tak pa je naklon na pisti Honde ligenjček, ProdriveR in MARE 65 2 1
Snečer Objavljeno December 11, 2020 Opozori Objavljeno December 11, 2020 pred 2 minutami, Spasku pravi: Tak pa je naklon na pisti Honde lahko še od zadaj vidimo? thumper, GregorM, Spasku in 2 others 5
Spasku Objavljeno December 11, 2020 Opozori Objavljeno December 11, 2020 8 minutes ago, Snečer said: lahko še od zadaj vidimo? Seveda ligenjček, Tedybear, Mavti in 3 others 6
Spasku Objavljeno December 11, 2020 Opozori Objavljeno December 11, 2020 2 minutes ago, Spasku said: Seveda Sedaj pa resno se ni dalo pogledat od zadaj še te dve imam MARE 65, Snečer, thumper in 1 other 3 1
Kölm Objavljeno December 15, 2020 Opozori Objavljeno December 15, 2020 Ob 11. 12. 2020 ob 20:15, Spasku pravi: Tak pa je naklon na pisti Honde Pri njej bi me bolj zanimal naklon na pizdi ... Bmflar, Mavti, Spasku in 1 other 3 1
maus Objavljeno Januar 19, 2021 Opozori Objavljeno Januar 19, 2021 https://primorska24.si/foto-filmska-akcija-koprskih-policistov-lovili-so-motorista/?fbclid=IwAR3lto4hvg2JWmyP3GzUH1jbZ_id0Ve6J12CSwvRxlmrpwGb0ndpb6rHrrE thumper 1
maus Objavljeno Februar 24, 2021 Opozori Objavljeno Februar 24, 2021 Nesreče v cestnem prometu 24.02.2021 16:24 ZAGORJE OB SAVI Ob 16.30 je na regionalni cesti Trbovlje - Zagorje ob Savi prišlo do trčenja motorista in osebnega vozila. Na kraju so posredovali gasilci PGD Trbovlje - mesto in Zagorje - mesto, ki so proti naletno in proti požarno zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih, pomagali pri usmerjanju prometa, nevtralizirali razlite motorne tekočine, odmaknili vozili z cestišča in očistili cestišče. Ena poškodovana oseba je bila prepeljana na nadaljnje zdravljenje v SB Trbovlje. Fazer03 in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Februar 25, 2021 Opozori Objavljeno Februar 25, 2021 jop..izsiljevalci že harajo http://novice.najdi.si/predogled/novica/77eb4d433caad824a7bc446e2631ad96/Svet24-si/Kronika/Odvzel-mu-je-prednost-31-letni-motorist-pristal-na-urgenci folk je zmeden in zgubljen po cesti, takoj ko mal sonce posije bladerunner 1
bladerunner Objavljeno Februar 25, 2021 Opozori Objavljeno Februar 25, 2021 pred 2 urami, DAMI34 pravi: jop..izsiljevalci že harajo http://novice.najdi.si/predogled/novica/77eb4d433caad824a7bc446e2631ad96/Svet24-si/Kronika/Odvzel-mu-je-prednost-31-letni-motorist-pristal-na-urgenci folk je zmeden in zgubljen po cesti, takoj ko mal sonce posije Jaz pazim ko hudič, ko vozim med to zblojeno avtomobilsko rajo. Izsiljujejo prednost nenormalno. Sprašujem se, kako nekateri sploh dobijo zdravniška spričevala, ča pa so njihovi refleksi enaki mrtvemu konju. Nekateri pa med vožnjo pišejo in berejo SMS sporočila, potem jih pa nosi na nasprotni vozni pas. Potem se pa zgražajo nad motoristi, češ kaki divjaki smo itd... DAMI34 1
Snečer Objavljeno Februar 25, 2021 Opozori Objavljeno Februar 25, 2021 pred 2 minutami, bladerunner pravi: Jaz pazim ko hudič, ko vozim med to zblojeno avtomobilsko rajo. Izsiljujejo prednost nenormalno. Sprašujem se, kako nekateri sploh dobijo zdravniška spričevala, ča pa so njihovi refleksi enaki mrtvemu konju. Nekateri pa med vožnjo pišejo in berejo SMS sporočila, potem jih pa nosi na nasprotni vozni pas. Potem se pa zgražajo nad motoristi, češ kaki divjaki smo itd... daj si gor nalepko, rumene črke na modri podlagi bladerunner, mladench in luxsa 2 1
bladerunner Objavljeno Februar 25, 2021 Opozori Objavljeno Februar 25, 2021 pred 6 minutami, Snečer pravi: daj si gor nalepko, rumene črke na modri podlagi Ne dam, ker bi bil v tem primeru tarča kakega fanatika z rdečo.
Snečer Objavljeno Februar 25, 2021 Opozori Objavljeno Februar 25, 2021 pred 6 minutami, bladerunner pravi: Ne dam, ker bi bil v tem primeru tarča kakega fanatika z rdečo. imperial red barvo motorja imam maxxa 1
bladerunner Objavljeno Februar 25, 2021 Opozori Objavljeno Februar 25, 2021 pred 1 minuto, Snečer pravi: imperial red barvo motorja imam V naših koncih obstaja en drug problem. Nekateri fanatiki se nalijejo šmarnice, pol pa veselo za volan. Že tako so jezni sami nase in na cel svet, po šmarnici pa povsem zblazneli. Zdaj si pa zamisli, da so še rdeči po vrhu. Lahko si samo še skopljem grob. ? Kaldu 1
MARE 65 Objavljeno Februar 25, 2021 Opozori Objavljeno Februar 25, 2021 pred 40 minutami, bladerunner pravi: Jaz pazim ko hudič, ko vozim med to zblojeno avtomobilsko rajo. Izsiljujejo prednost nenormalno. Sprašujem se, kako nekateri sploh dobijo zdravniška spričevala, ča pa so njihovi refleksi enaki mrtvemu konju. Nekateri pa med vožnjo pišejo in berejo SMS sporočila, potem jih pa nosi na nasprotni vozni pas. Potem se pa zgražajo nad motoristi, češ kaki divjaki smo itd... Glede na mojih 50.000 km v zadnjem letu, žal z avtom, trdim, da je največji problem današnjega prometa...citirano...Nekateri pa med vožnjo pišejo in berejo SMS sporočila bladerunner, DAMI34 in Mavti 3
bladerunner Objavljeno Februar 25, 2021 Opozori Objavljeno Februar 25, 2021 pred 1 minuto, MARE 65 pravi: Glede na mojih 50.000 km v zadnjem letu, žal z avtom, trdim, da je največji problem današnjega prometa...citirano...Nekateri pa med vožnjo pišejo in berejo SMS sporočila Se povsem strinjam. Pa prebiranje časopisa med vožnjo sem tudi že videl pri neki trčeni babi.
Kmet2 Objavljeno Februar 25, 2021 Opozori Objavljeno Februar 25, 2021 Največkrat ravno ti, ki jih motijo strici z klobuki, vozijo veliko prehitro in zato se zgodijo nesreče in vse se pripiše izsiljevanju avtomobilistov. luxsa, C eagle, GoBobi in 1 other 2 1 1
Luka66 Objavljeno Februar 25, 2021 Opozori Objavljeno Februar 25, 2021 Ob 24. 2. 2021 ob 19:09, maus pravi: Nesreče v cestnem prometu 24.02.2021 16:24 ZAGORJE OB SAVI Ob 16.30 je na regionalni cesti Trbovlje - Zagorje ob Savi prišlo do trčenja motorista in osebnega vozila. Na kraju so posredovali gasilci PGD Trbovlje - mesto in Zagorje - mesto, ki so proti naletno in proti požarno zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih, pomagali pri usmerjanju prometa, nevtralizirali razlite motorne tekočine, odmaknili vozili z cestišča in očistili cestišče. Ena poškodovana oseba je bila prepeljana na nadaljnje zdravljenje v SB Trbovlje. Pripeljal ravno po nesreči, ko sem se peljal iz službe, tam so bili še policisti, gasilci, poškodovanega že odpeljali v bolnišnico, delno zaprto križišče, vse skupaj je izgledalo hudo, motor športak verjetno RR, razturan, dalo misliti na najhujše............vedno, ko vidim kaj takega imam slab, tesnoben občutek......hvala bogu je preživel Avtomobilisti so preko zime zopet pozabili na nas in potrebno bo paziti.....SREČNO Tim Š. in maus 2
ChuckNorris Objavljeno Februar 26, 2021 Opozori Objavljeno Februar 26, 2021 Ta tip dobro opiše zakaj pride do tega da se kaj spregleda v prometu.
DAMI34 Objavljeno Februar 26, 2021 Opozori Objavljeno Februar 26, 2021 pred 15 urami, bladerunner pravi: Jaz pazim ko hudič, ko vozim med to zblojeno avtomobilsko rajo. Izsiljujejo prednost nenormalno. Sprašujem se, kako nekateri sploh dobijo zdravniška spričevala, ča pa so njihovi refleksi enaki mrtvemu konju. Nekateri pa med vožnjo pišejo in berejo SMS sporočila, potem jih pa nosi na nasprotni vozni pas. Potem se pa zgražajo nad motoristi, češ kaki divjaki smo itd... Ma sej enako izsilijo kombi, al pa kamion. Dnevno gledam..v stilu sej bo počakal. Še bolj pa me pizdijo po ac ko vozijo po desnem pasu za kamioni, potem dajo smernik in mislijo da smernik daje tudi prednostno pravico...za popizdit. Noben ne pogleda v ogledalo al pa počaka, da je prostor. MARE 65 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se