kronik Objavljeno April 27, 2021 Deli Objavljeno April 27, 2021 2 hours ago, thumper said: magistralka 90 km/h .. nisam znao! bio sam uvjeren da je zapravo 100km/h hvala na informaciji thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 27, 2021 Deli Objavljeno April 27, 2021 pred 15 urami, kronik pravi: Sada kada @Snečer krene u duboku analizu vaseg divljanja po cesti i objesne voznje!!!! Zamislite samo kako su se osobe u Xsari nakon tog dogadjaja osjecale! Jos su u soku. Evo vec sestu godinu za redom posjecuju to mjesto sade cvijece i pale svijecu! Najebali ste odreda i ti i Maus!!!!! Da ste vozili 45km/h sporije tj. onom brzinom koja je dozvoljena ti situaciju sa Xsarom ne bi niti imali. A da ste tek doma ostali taj cijeli dan niti bi gume, benzin, novce, vrijeme ... ma nista ne biste potrosili!! @Snečer - jesam li im dobro rekao? pa ne boš verjel, vprašaj Mausa, vozili smo z dovoljeno brzino. (+- 20km/h :P) Hočem povedat, da je bistvo posnetka, kapitalna napaka avtomobila, ko je na slepo štartal na cesto, a dobro reševanje, saj je počila na zavoro. Da tega ne bi naredila, bi bil problem. kronik 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 27, 2021 Deli Objavljeno April 27, 2021 pred 4 urami, kronik pravi: Ma kakvog norca Snecer - ja ti ozbiljno govorim da vrlo ozbiljno upozoris Damija i Mausa!! Video je sniman 24,95 fps tehnologijom. U njihovom slucaju je vrlo lako uocljivo da voze 33,18m/s. A to je pak u grubo 119km/h!!! A dozvoljeno je 70 ili max. 80km/h. @Snečer - samo mi nemoj reci da slabis! P.S. i onu sa tvoje strane obecanu analizu: " pokazi gume i reci cu ti tko si" jos molim te napisi toleranco si pozabu odbit kronik 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 27, 2021 Deli Objavljeno April 27, 2021 pred eno uro, Joker pravi: Eeeeeee, ne razumem najbolj, kaj želiš povedat. Jaz sem samo napisal, kaj sem doživel na dotični dan. Se pa čez Predmejo peljem večkrat na leto in res ni vedno tako. da smo (ste) eni, ki se zlo malo sekiramo, ne delamo drame za vsak mišji kakec na cesti, pa vseeno je potrebno priznat, da je Predmejska cesta hudo nevarna, je nepregledna, ozka, velikokrat je pesek, ker avti sečejo ovinke in praviloma jih vsi. To sem hotel povedat. Da jo drgnem odkar smo zaprti skoraj na vsaki furi, ne v smrt, se pa da dobro v spodnji polovici piliti tehniko. Tako da ,če ni bilo "sekalcev" je bolj izjema kot pravilo. Je pa lušna panoramska cesta, še do Lokev asfaltirajo bo pa sploh. Zdej pa še piciklisti napadajo, ko se je segrelo, pa sopihajo navzgor, tako da je bolj slalom kot ne. Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 27, 2021 Deli Objavljeno April 27, 2021 ne mene mešat v vsak drek ... DAMI34 in gusar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 27, 2021 Deli Objavljeno April 27, 2021 Pravkar, maus pravi: ne mene mešat v vsak drek ... sej si nas ti uleku za sabo jebenti športake k ovirajo promet Mavti in kronik 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 27, 2021 Deli Objavljeno April 27, 2021 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: sej si nas ti uleku za sabo jebenti športake k ovirajo promet jaz sem vas zadrževal .. prvi v koloni... k fičo če ne bi jaz spredi pelu, bi vi zdiujali DAMI34, GoBobi in kronik 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno April 27, 2021 Deli Objavljeno April 27, 2021 (popravljeno) pred 35 minutami, maus pravi: Jaz sem vas zadrževal .. prvi v koloni... k fičo Po novem Toyote vlečejo kolone... Popravljeno April 27, 2021. Popravil Joker maxxa, MiNa, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 27, 2021 Deli Objavljeno April 27, 2021 (popravljeno) pred 2 urami, Joker pravi: A ni čudno, jaz imam povsem enake izkušnje z SS RRRR.... motorji saj jaz tudi .. ampak zadnje čase so to predvsem velike endure s sopotnicami - vozniki večinoma starejši in očitno začetniki (ali ponovni začetniki in so v mladosti vozili MZ ali JAWA), ker po ravnem znajo pritisnit gas (kot pri avtu), ovinke pa tudi peljejo (kot z avtom) ... kar pomeni ... v desni ovinek čisto po črti ali celo čez, v levega pa čisto ob bankini in potem končajo na sredinski črti ... popolnoma zgrešeno odpeljani ovinki ... vse imam posneto ... s časoma to brišem Popravljeno April 27, 2021. Popravil maus MARE 65 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 27, 2021 Deli Objavljeno April 27, 2021 pred 2 urami, kronik pravi: nisam znao! bio sam uvjeren da je zapravo 100km/h hvala na informaciji To, da ti predpisi niso dobro poznani, mi je jasno thumper in motozajebant 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 27, 2021 Deli Objavljeno April 27, 2021 tako je v soboto izgledalo nazaj proti Postojni ... ko se je promet že umirjal RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 27, 2021 Deli Objavljeno April 27, 2021 pred 5 minutami, Snečer pravi: tako je v soboto izgledalo nazaj proti Postojni ... ko se je promet že umirjal se nismo srečali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 27, 2021 Deli Objavljeno April 27, 2021 pred 1 minuto, maus pravi: se nismo srečali tu si bil, bila je taka gneča, da ni bilo kje parkirat, sicer sem mislil en hamburger pojest maus in RobiRoberto 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 27, 2021 Deli Objavljeno April 27, 2021 pred 2 minutami, Snečer pravi: tu si bil, bila je taka gneča, da ni bilo kje parkirat, sicer sem mislil en hamburger pojest saj je bilo okoli mene še nekaj frej ... škoda ker se nisi ustavil Grut 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno April 27, 2021 Deli Objavljeno April 27, 2021 pred 19 minutami, maus pravi: saj je bilo okoli mene še nekaj frej ... škoda ker se nisi ustavil ja tm ukol 13.30 je blo čist nabit k smo šli mi nazaj,mislim pa da sm tebe vidu tm na enmu rondoju ks jo mahu prod morju,al pa nis biu ti ... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kronik Objavljeno April 27, 2021 Deli Objavljeno April 27, 2021 47 minutes ago, Snečer said: To, da ti predpisi niso dobro poznani, mi je jasno ma meni su propisi poznati nego ih nije lako pratiti na 150+km/h ? premale su to brojke na prometnim znakovima. DAMI34, thumper in GregorM 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 27, 2021 Deli Objavljeno April 27, 2021 Pravkar, kronik pravi: ma meni su propisi poznati nego ih nije lako pratiti na 150+km/h ? premale su to brojke na prometnim znakovima. isto. Jaz sem tut slaboviden ratal ampak v Srbiji sem pa takoj prebral sred ovinka pri ravnonemali brzini napisano na kartonu: "RAKIA 100M DESNO" ? Mavti, kronik, GoBobi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kronik Objavljeno April 27, 2021 Deli Objavljeno April 27, 2021 28 minutes ago, DAMI34 said: isto. Jaz sem tut slaboviden ratal ampak v Srbiji sem pa takoj prebral sred ovinka pri ravnonemali brzini napisano na kartonu: "RAKIA 100M DESNO" ? Ali samo zato jer su slova bila potrebne velicine!! I tekst je bio vrlo bitan! DAMI34, thumper in GoBobi 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 27, 2021 Deli Objavljeno April 27, 2021 pred 2 urami, kronik pravi: Ali samo zato jer su slova bila potrebne velicine!! I tekst je bio vrlo bitan! mislim da je text zelo bistven. Recimo jaz lažje opazim omejitev 150, kot 50 thumper in kronik 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 27, 2021 Deli Objavljeno April 27, 2021 pred 11 urami, Joker pravi: Ta pravi ima pošlihtano vzmetenje in posledično podrsane cilindre! dva mrtva ta vikend.. za oba bi rekel da sta imela "podrsane" cilindre.. eden taprave .. noben motor od teh dveh ni cenejši od 12000e .. tako da če je to merilo varnosti in zdravja se komot odpovem dobremu vzmetenju in povešenim joškam.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
epi Objavljeno April 27, 2021 Deli Objavljeno April 27, 2021 Vprašanje…, glede vključevanja s stranske ceste (brez neprekinjenih črt)…, a ni tako, da po prednostni lahko prehitevaš in imaš prednost pred tistimi s stranske ceste, se pravi…, če ti pelje avtobus z leve, ti s stranske pa želiš levo, in nekdo prehiteva avtobus, si sam kriv za nesrečo? In da enako velja tudi če avtobus (ali avto, kolesar, itd) pelje z desne, ti pa se vključuješ v desno, ko nekdo (recimo motorist) pravilno prehiteva po levi? Vsaj tko se mi zdi da je bilo včasih… thumper, GoBobi in DAMI34 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sebenc Objavljeno April 28, 2021 Deli Objavljeno April 28, 2021 Skozi križišče če si na prednostni cesti in je prekinjena ločilna črta lahko prehitevaš, koliko je pa to pametna poteza je pa drugo. Sploh ker večina voznikov ko se vključuje iz stranske na prednostno pri zavijanju desno gleda samo v levo. Če si pa na stranski cesti pa lahko skozi križišče prehitevaš samo enosledna vozila. Na splošno, bi bilo pametno egoizem pustiti doma predno se usedemo za volan, krmilo in več predvidevat kaj se lahko pripeti na cesti. Zakaj večina tvegano vozi, ker ne prepoznava nevarnosti, npr. 100x lahko odpelje brez težav 101 pa ni rečeno da bo šlo brez težav skozi, ob tem pa če smo še prehitri nam enostavno zmanjka časa za reševanje nevarnih situacij. lp. C eagle, MARE 65 in GoBobi 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
epi Objavljeno April 28, 2021 Deli Objavljeno April 28, 2021 (popravljeno) sej, ravno zato se jaz v naselju ne lotevam prehitevat niti največjih počasnetov, če je stranska cesta nepregledna, ker prevečkrat vidim kako vozniki padejo desno na glavno cesto s stranske brez da bi pogledali v desno, brez zavedanja da po predpisih lahko nekdo legalno prehiteva, in ideja “morda bo treba ustavit” v njihovi glavi ne obstaja… Popravljeno April 28, 2021. Popravil epi MARE 65, DAMI34, thumper in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 28, 2021 Deli Objavljeno April 28, 2021 pred 11 urami, epi pravi: Vprašanje…, glede vključevanja s stranske ceste (brez neprekinjenih črt)…, a ni tako, da po prednostni lahko prehitevaš in imaš prednost pred tistimi s stranske ceste, se pravi…, če ti pelje avtobus z leve, ti s stranske pa želiš levo, in nekdo prehiteva avtobus, si sam kriv za nesrečo? In da enako velja tudi če avtobus (ali avto, kolesar, itd) pelje z desne, ti pa se vključuješ v desno, ko nekdo (recimo motorist) pravilno prehiteva po levi? Vsaj tko se mi zdi da je bilo včasih… kriv je že kriv, ma boli tudi nekrivega. Mi je pa kot učencu v AŠ inštruktor krepko ušesa navil, ko sem se hotel s stranske vključit, pa je daleč stran nekdo prehiteval drug avto. Stranskih cest, predvsem izven naselja (predvidevam, da se v naselju le ne prehiteva toliko) se je za bat, ali pa jih met pod kontrolo, ker marsikdaj s parkirišč, gozdnih cest in podobno folk kar udari na cesto, saj je avto še daleč. Seveda pa ne vidi motorista, ki takrat prehiteva. Quest 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 28, 2021 Deli Objavljeno April 28, 2021 (popravljeno) pred eno uro, DAMI34 pravi: Mi je pa kot učencu v AŠ inštruktor krepko ušesa navil, ko sem se hotel s stranske vključit, pa je daleč stran nekdo prehiteval drug avto. se mi je zdelo, da si od majhnega neprilagojen Popravljeno April 28, 2021. Popravil maus DAMI34, MARE 65 in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se