DAMI34 Objavljeno Maj 25, 2021 Deli Objavljeno Maj 25, 2021 mal nerodno stopiš in že ležiš. Kdor še ni..pa bo ne šokantno, morbidno in bizarno. thumper, maus, Lunatic in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Maj 25, 2021 Deli Objavljeno Maj 25, 2021 pred 1 uro, 3nity pravi: Gs ima težo nizko Niti slučajno. GS ima težišče zelo visoko! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Maj 25, 2021 Deli Objavljeno Maj 25, 2021 Kakorkoli, razlog za padec je bizaren, naj bi se mu "vezalka" zapletla, mogoče je zato tak naslov v Slovenskih vandrovec in Snečer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Maj 25, 2021 Deli Objavljeno Maj 25, 2021 A to so forenziki ugotovili, da se mu je vezalka zapletla? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Maj 25, 2021 Deli Objavljeno Maj 25, 2021 pred 15 minutami, 3nity pravi: Kakorkoli, razlog za padec je bizaren, naj bi se mu "vezalka" zapletla, mogoče je zato tak naslov v Slovenskih Ravno letos sem kupil moto čevlje z vezalkami...očitno to ni najboljša kombinacija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 25, 2021 Deli Objavljeno Maj 25, 2021 pred 6 minutami, vandrovec pravi: Ravno letos sem kupil moto čevlje z vezalkami...očitno to ni najboljša kombinacija jaz jih imam od nekdaj, je pa res da imajo preko jeziček na ježka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 25, 2021 Deli Objavljeno Maj 25, 2021 pred 29 minutami, 3nity pravi: Kakorkoli, razlog za padec je bizaren, naj bi se mu "vezalka" zapletla, mogoče je zato tak naslov v Slovenskih Zaradi vezalke, sem se tudi sam prevrnil leta 1981 z motorjem pred šolskim igriščem pri nas. Leta 2010 ? ( @MARJA a je bilo tega leta) sem se prevrnil v Beogradu na pumpi na Zmaj 1 na poti proti Prilepu, ker sem se zataknil z dežno prevleko preko škornja za stopalko in sem se prevrnik kot hrošček, ker nisem mogel noge dol s tačke dat ... na srečo je šla samo ročica sklopke Bostjan L in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Maj 26, 2021 Deli Objavljeno Maj 26, 2021 pred 11 urami, maus pravi: Zaradi vezalke, sem se tudi sam prevrnil leta 1981 z motorjem pred šolskim igriščem pri nas. Leta 2010 ? ( @MARJA a je bilo tega leta) sem se prevrnil v Beogradu na pumpi na Zmaj 1 na poti proti Prilepu, ker sem se zataknil z dežno prevleko preko škornja za stopalko in sem se prevrnik kot hrošček, ker nisem mogel noge dol s tačke dat ... na srečo je šla samo ročica sklopke Lahko da je bilo tega leta. Kakor imam podatke je kolona stala, padel pa je ravno ko je tovornjak pripeljal do kolone. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pajk Objavljeno Maj 26, 2021 Deli Objavljeno Maj 26, 2021 Od sodelavke brat. Bil na poti po darilo za njen rojstni dan??? C eagle, thumper, maus in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 28, 2021 Deli Objavljeno Maj 28, 2021 Citiraj PGD Senožeče t1Spr1ons asoruehdf · Četrtek, 27.05.2021 ob 12:23. Na cesti v bližini naselja Goriče pri Famljah, občina Divača, je voznik motornega kolesa med prehitevanjem zadel osebno vozilo, nato padel in zadel še drugo vozilo. Po pozivu ReCO Postojna je na intervencijo izvozilo 6 gasilcev PGD Senožeče. Skupaj s poklicnimi kolegi iz ZGRS Sežana so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP Sežana pri oskrbi in prenosu ponesrečenca do reševalnega vozila, ter sanirali razlite tekočine po cestišču. Poškodovanec je bil odpeljan v SB Izola na nadaljnje zdravljenje. DAMI34, maus in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 29, 2021 Deli Objavljeno Maj 29, 2021 https://mariborinfo.com/novica/kronika/nova-tragedija-na-cestah-smrtno-se-je-ponesrecil-90-letni-motorist/363159?fbclid=IwAR1SxKHuJz-JnDiNqDgz7bxPKB4xmAXvXDXKh3acO_5o_pBsqu673fOCsrM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Joker Objavljeno Maj 29, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 29, 2021 Naj naslednja misel ne sproži vala zgražanj. Gre samo za mojo pobožno željo: Takoj podpišem, da pri 90 letih umrem na motorju! lasagna, Kaldu, RobiRoberto in 10 others 7 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erikcslo Objavljeno Maj 29, 2021 Deli Objavljeno Maj 29, 2021 (popravljeno) Popravljeno Maj 29, 2021. Popravil Erikcslo small pic RobiRoberto, Akito, DAMI34 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Maj 29, 2021 Deli Objavljeno Maj 29, 2021 Ma ne vem, če je pri 90 imel podaljšan izpit za A ?. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 29, 2021 Deli Objavljeno Maj 29, 2021 ma ne vem če bom niti 90 let dočakal, kaj šele izpit za A obdržal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Maj 30, 2021 Deli Objavljeno Maj 30, 2021 Ob 29. 5. 2021 ob 11:15, Joker pravi: Naj naslednja misel ne sproži vala zgražanj. Gre samo za mojo pobožno željo: Takoj podpišem, da pri 90 letih umrem na motorju! Ne bo, to sem takoj pomislil... Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MdAzz Objavljeno Maj 31, 2021 Deli Objavljeno Maj 31, 2021 https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/v-locici-pri-vranskem-umrl-40-letni-motorist.html Pa sem upal, da bo ta vikend minil mirno... KARMEN1 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Maj 31, 2021 Deli Objavljeno Maj 31, 2021 RIP. Če slika v Regional Obala ni simbolična, je bil na motorju v kratkih hlačah. Zadaj pa je vozil 10 letnega otroka, ob 21 uri ?. bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno Maj 31, 2021 Deli Objavljeno Maj 31, 2021 pred 4 minutami, KARMEN1 pravi: RIP. Če slika v Regional Obala ni simbolična, je bil na motorju v kratkih hlačah. Zadaj pa je vozil 10 letnega otroka, ob 21 uri ?. Slika je simbolična, (rešilec je iz Obale) KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vin Objavljeno Maj 31, 2021 Deli Objavljeno Maj 31, 2021 Novica policije: https://www.policija.si/medijsko-sredisce/dogodki-v-zadnjih-24-urah/109115-prometna-nesreca-s-smrtnim-izidom-184 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 31, 2021 Deli Objavljeno Maj 31, 2021 Žrtev je mlajsi brat Primoža Peterke. https://ekipa.svet24.si/clanek/drugi-sporti/zimski-sporti/60b4e2e4dfdd9/peterka C eagle, Snečer in maus 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 31, 2021 Deli Objavljeno Maj 31, 2021 pred 3 urami, Tedybear pravi: Žrtev je mlajsi brat Primoža Peterke. https://ekipa.svet24.si/clanek/drugi-sporti/zimski-sporti/60b4e2e4dfdd9/peterka Nisem vedel, da je imel brata. Sicer pa zadaj k sreči nepoškodovan 10 letni otrok ... meja je sicer 12 let za zadaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 1, 2021 Deli Objavljeno Junij 1, 2021 Addidas cesta na Črnem kalu Tim Š., KARMEN1, Mavti in 5 others 2 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 2, 2021 Deli Objavljeno Junij 2, 2021 pred 10 urami, maus pravi: Addidas cesta na Črnem kalu zgleda, da nekdo dobi % od porabe barve, ker zadnje čase povsod malajo na veliko. Več kot je črt, bolj so srečni. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 2, 2021 Deli Objavljeno Junij 2, 2021 Na Kalu rišejo tri polne črte (addidas - glej temo Črni kal) folk pa kaznujejo, ko z barvicami pišejo po pločniku ... smešno mar ne DAMI34, IF7 in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se