zancek7 Objavljeno Julij 4, 2012 Opozori Objavljeno Julij 4, 2012 kaj mi lahko kdo pove kolko kaj ta yamahica "žere"?
LoloMen Objavljeno Julij 4, 2012 Opozori Objavljeno Julij 4, 2012 kaj mi lahko kdo pove kolko kaj ta yamahica "žere"? okoli 3-4 litre zancek7 1
drobnic5 Objavljeno Julij 10, 2012 Opozori Objavljeno Julij 10, 2012 kaj mi lahko kdo pove kolko kaj ta yamahica "žere"? Z enim tankm nrdi (brat jo ma) okol 200km.Tank pride max 8€ to pomen okol 6L de je tank velk al kolk? Vem da mi boste odgovorl k vse veste! Uglavnm zdej pa eno vpašanje.Ker bo drug let ta motorčk tud moj bova zdele kupila auspuh Vem da akrapovič ne dela za ta motor razen po naročilu(drago).Na avto netu sm vidu eno wrx kšne pou leta nazaj pa je mela akapoviča. Zanima me kaj kupt.Akrapoviča samo lonc? kolk prbližn dnarja samo lonc pa ceu z krivino.al pa kakšn arrow al pa leovince. za odgovore se za vnaprej zahvaljujem!
budacki Objavljeno Julij 11, 2012 Opozori Objavljeno Julij 11, 2012 Z enim tankm nrdi (brat jo ma) okol 200km.Tank pride max 8€ to pomen okol 6L de je tank velk al kolk? Vem da mi boste odgovorl k vse veste! Uglavnm zdej pa eno vpašanje.Ker bo drug let ta motorčk tud moj bova zdele kupila auspuh Vem da akrapovič ne dela za ta motor razen po naročilu(drago).Na avto netu sm vidu eno wrx kšne pou leta nazaj pa je mela akapoviča. Zanima me kaj kupt.Akrapoviča samo lonc? kolk prbližn dnarja samo lonc pa ceu z krivino.al pa kakšn arrow al pa leovince. za odgovore se za vnaprej zahvaljujem! Jaz bi poiskal Leo Vince, Giannelli, Arrow...te bodo ziher. Cen, žal, ne poznam.
predelave Objavljeno Julij 31, 2012 Opozori Objavljeno Julij 31, 2012 A je kdo lastnik te Yamahce, pa kako mu je kaj všeč, če je zadovoljen z njo? Ima kakšne napake oz.kakšne slabosti? V bistvu pa me zanima, če mi zna kdo predlagat kater 125ccm naj nabavim. Mora pa bit enduro ali pa supermoto in 4 takten Hvala!
4ka Objavljeno September 19, 2012 Opozori Objavljeno September 19, 2012 Živjo Zanima me ali se splača kupiti wr 125 ali xt 125 :mellow: Vem da je xt-jka malo "švohnej" kot wr, samo je pa wr dražja. Zanima me kaj se bol splača?
LoloMen Objavljeno September 19, 2012 Opozori Objavljeno September 19, 2012 Živjo Zanima me ali se splača kupiti wr 125 ali xt 125 :mellow: Vem da je xt-jka malo "švohnej" kot wr, samo je pa wr dražja. Zanima me kaj se bol splača? wr
KuhanKrompir Objavljeno September 27, 2012 Opozori Objavljeno September 27, 2012 (popravljeno) zakaj pa je SM dražji od endruota? dobro, ima sicer širše diske, enduro pa ima večja kolesa tako da se nekako izenači... Popravljeno September 27, 2012. Popravil Ruffy
mixxx Objavljeno September 27, 2012 Opozori Objavljeno September 27, 2012 SM ima drugačno vzmetenje, spredaj druge vilce, večji disk...
KuhanKrompir Objavljeno September 27, 2012 Opozori Objavljeno September 27, 2012 SM ima drugačno vzmetenje, spredaj druge vilce, večji disk... drugačno vzmetenje v smislu boljša kvaliteta, ali pač prirejeno za SM?
speedfighttuning Objavljeno September 27, 2012 Opozori Objavljeno September 27, 2012 drugačno vzmetenje v smislu boljša kvaliteta, ali pač prirejeno za SM? Samo prirejeno, kvaliteta je ista
KuhanKrompir Objavljeno September 28, 2012 Opozori Objavljeno September 28, 2012 Samo prirejeno, kvaliteta je ista Hvala Kaj pa v primerjavi z XT? kakšna je razlika v motorju (razen hlajenja)?
mixxx Objavljeno September 28, 2012 Opozori Objavljeno September 28, 2012 Kaj pa v primerjavi z XT? kakšna je razlika v motorju (razen hlajenja)? xt ima zračno hlajeno mašino z 10 kojni, wr pa vodno hlajeno mašino z 15 kojni, pozicija na wr je precej boljša kot na xt, višja in bolj supermoto wr je višja od xt...
KuhanKrompir Objavljeno September 28, 2012 Opozori Objavljeno September 28, 2012 xt ima zračno hlajeno mašino z 10 kojni, wr pa vodno hlajeno mašino z 15 kojni, pozicija na wr je precej boljša kot na xt, višja in bolj supermoto wr je višja od xt... Hvala bom verjetno kar wr vzel
predelave Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 Abi mi znal kdo povedat ker izpuh za yamaho wr 125 je bolš. Nekako izbiram med Arrow in Leovince (Akrapović baje ne obstaja). Gre mi predvsem za zvok, kter ma boljši zvok, ker originalen od wr-ke bolj tih pa ne paše na tak motor
KuhanKrompir Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Abi mi znal kdo povedat ker izpuh za yamaho wr 125 je bolš. Nekako izbiram med Arrow in Leovince (Akrapović baje ne obstaja). Gre mi predvsem za zvok, kter ma boljši zvok, ker originalen od wr-ke bolj tih pa ne paše na tak motor nimam sicer izkušenj, ampak bi rekel da je pač odvisno od okusa. predlagal ti bi da si morda pogledaš kaj posnetkov na YouTubu, ki so v HD saj je pri tem, zraven videa, tudi zvok boljši.
LoloMen Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Abi mi znal kdo povedat ker izpuh za yamaho wr 125 je bolš. Nekako izbiram med Arrow in Leovince (Akrapović baje ne obstaja). Gre mi predvsem za zvok, kter ma boljši zvok, ker originalen od wr-ke bolj tih pa ne paše na tak motor pri nas imata dva iz šole wr-ke eden z leovinceton drugi pa arrow in bom rekel da je arrow veliko boljši
KuhanKrompir Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Enduro ali Super moto? Pa še utemeljitev zakaj.
LooLekSLO Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Enduro ali Super moto? Pa še utemeljitev zakaj. In zakaj je to pomembno pri zvoku?
KuhanKrompir Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Ne mislim pri zvoku, ampak tak, na splošno...
predelave Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 pri nas imata dva iz šole wr-ke eden z leovinceton drugi pa arrow in bom rekel da je arrow veliko boljši Ja sam a sta oba brez db-killerja? Ker je možno da ma Leovince še dušilc not
LoloMen Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Ja sam a sta oba brez db-killerja? Ker je možno da ma Leovince še dušilc not oba sta brez db-killerjev
drobnic5 Objavljeno November 10, 2012 Opozori Objavljeno November 10, 2012 Lp Zanima me kje bi lahko dobil kakšne nalepke za to motor.Monster al pa neki. Npr: http://i1230.photobucket.com/albums/ee493/wallzy1/941cd46c.jpg Če pozna kdo kakšno spletno stran z nalepkami... Lp
KuhanKrompir Objavljeno November 11, 2012 Opozori Objavljeno November 11, 2012 (popravljeno) Lp Zanima me kje bi lahko dobil kakšne nalepke za to motor.Monster al pa neki. Npr: http://i1230.photobu...y1/941cd46c.jpg Če pozna kdo kakšno spletno stran z nalepkami... Lp Na strani od Louisa poglej (levo izbereš Geschenke & co. , potem pa Aufkleber), na strani od moto-nautika (v iskalnik napišeš Nalepke), na strani od nalepim.si ... Zagotovo boš nekaj našel Popravljeno November 11, 2012. Popravil Ruffy
kern Objavljeno December 19, 2012 Opozori Objavljeno December 19, 2012 zanima me če kdo proda yamaho wr 125? sem resen kupec
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se