ferek Objavljeno Januar 13, 2015 Opozori Objavljeno Januar 13, 2015 Za vse, ki oklevate... na drugem busu je še 20 prostih mest... gotovo se bo do odhoda nafilalo... Prijave na ZS.
Hornet Objavljeno Januar 19, 2015 Opozori Objavljeno Januar 19, 2015 Gre kdo na sejem iz dolenjskega konca? včasih je šel avtobus iz Ivančne pa ne vem če še gre.
ferek Objavljeno Januar 21, 2015 Opozori Objavljeno Januar 21, 2015 Gre kdo na sejem iz dolenjskega konca? včasih je šel avtobus iz Ivančne pa ne vem če še gre. Mi imamo še nekaj prostih mest.. če prideš do Ljubljane... pobirmo pri parkirišču Dolgi Most. Če je še kak interesent naj me kontaktira...
Hornet Objavljeno Januar 22, 2015 Opozori Objavljeno Januar 22, 2015 Če bi lahko prišel bi pa nimam ne vinjete ne drugega prevoza. Uživajte.
Popularna objava igorkr Objavljeno Januar 24, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 24, 2015 Nekaj utrinkov iz današnjega obiska moto sejma v Veroni. To je to (samo še v rdeči barvi je lepša) Fazer štant =) Ta nov Tracer v najlepši barvni kombinaciji. Ta tmna stran dežele vzhajajočega sonca Ta bulša ... ... in ta lepša In še malo starejših motorjev ... Lepo je bilo v nepozabni družbi in dogodkih (metzeler :unsure: ) :hooray: :hooray: :hooray: Nepoboljšljivi Yamahar DAMI34, kp-kp, gsxf750 in 14 others 17
builder Objavljeno Januar 25, 2015 Opozori Objavljeno Januar 25, 2015 igorkr@ a pr tapravih motorjih pa nis nč bil PrimozC in igorkr 2
Ferrarist Objavljeno Januar 25, 2015 Opozori Objavljeno Januar 25, 2015 (popravljeno) Čaki, ma kej ta bike expo je v bistvu yamaha sejem??? :kva2: Popravljeno Januar 25, 2015. Popravil Ferrarist igorkr 1
igorkr Objavljeno Januar 25, 2015 Opozori Objavljeno Januar 25, 2015 (popravljeno) igorkr@ a pr tapravih motorjih pa nis nč bil Zguba časa. Čaki, ma kej ta bike expo je v bistvu yamaha sejem??? A ti si še kaj drugega videl (razen deklin)? Popravljeno Januar 25, 2015. Popravil igorkr builder, DAMI34, PrimozC in 1 other 4
Popularna objava igorkr Objavljeno Januar 25, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 25, 2015 Malo reportaže iz obiska sejma v Veroni. (Še malo drugače ) Najprej jutranja malica in iza ograje skupina Slovencev. Se kdo prepozna tukaj iz MS-ja? Pa se je začelo s kombinezonom od Rossija. BMW se je videlo zgolj pri ponudnikih dodatne opreme in potovanj. Nepoboljšljivi. Prideš na Moto sejem in se ustavlješ pri motorjih ki si jih imel oziroma jih imaš Suzukijev razstavni prostor Lep ta motor za študente Ja ja. La Ducati Spinpan Benelli za Simplemana Kymco. No slika je lepa La Laverda - Italjanska klasika To je pa poslikano za Keiko gsxf750, Mia, Keiko in 10 others 13
Popularna objava igorkr Objavljeno Januar 25, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 25, 2015 In ker nisem utegnil it na relly angleških motociklov, nekaj slik še za ljubitelje teh znamk. BMWRIDER, UnionJack, RobiRoberto in 8 others 11
Popularna objava igorkr Objavljeno Januar 25, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 25, 2015 Taprava kombinacija za it lovit zajčke Nekaj za Damija in Mausa - dopustna oprema Srce se mi je trgalo ko sem videl v tako škropucalo predelan tako lep motor. Za zjokat se. Eksot od motornega agregata Čeprav moder, enostavno lep builder, Maximus, Keiko in 7 others 10
Popularna objava igorkr Objavljeno Januar 25, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 25, 2015 Eksot. Honda CBX - 6 valjna Honda oddelek Kmet in inženir Ha ha ha Konkurenca našim čez Črni Kal Motor za pobirat sredino gume pa samo za leve ovinke Dodelani detajli vrhunske zname motocikla La Ducati. Motor za na Ride. Baje bo kmet prrodal Ducatija in KTM-a in si nabavil tolele Otroško veselje pik1, KilleRBee, Keiko in 11 others 14
igorkr Objavljeno Januar 25, 2015 Opozori Objavljeno Januar 25, 2015 Ta si zasluži svoj prostor. Ena za Jakca ... Trenutek, ko ugotoviš da si kupil napačno dimenzijo pnevmatike. :unsure: Neprecenljiv. :hooray: Kras, Maximus, Ferrarist in 6 others 9
ludiluka Objavljeno Januar 25, 2015 Opozori Objavljeno Januar 25, 2015 Hm 5 dobrih motorjev je bo pa vidim da je bil Piero Lavera tudi prisoten igorkr 1
miklavc Objavljeno Januar 25, 2015 Opozori Objavljeno Januar 25, 2015 Malo reportaže iz obiska sejma v Veroni. (Še malo drugače ) Najprej jutranja malica in iza ograje skupina Slovencev. Se kdo prepozna tukaj iz MS-ja? Malo se me pa vidi, tam z modro kapo Jaz sem si pa bolj ogledoval terensko usmerjene motocikle, slike so malo slabše ker sem slikal s telefonom: Keiko, RobiRoberto, kp-kp in 4 others 7
Ferrarist Objavljeno Januar 25, 2015 Opozori Objavljeno Januar 25, 2015 Hm 5 dobrih motorjev je bo pa vidim da je bil Piero Lavera tudi prisoten a ta je uni v oranžni srajci na kymcotu? :naughty: igorkr 1
Danilo D Objavljeno Januar 25, 2015 Opozori Objavljeno Januar 25, 2015 Pohvalno da ste slikal predvsem motorje in ne tistih kislih, presušenih in koščenih babnc :grrr. BMWRIDER 1
Kras Objavljeno Januar 25, 2015 Opozori Objavljeno Januar 25, 2015 Lepo je blo in lepo vas je blo spoznat Meni je pa tale bla zmagovalna Keiko, builder in igorkr 3
frankie Objavljeno Januar 25, 2015 Opozori Objavljeno Januar 25, 2015 Caki caki @igorkt kaj je blo na metzelerju?
igorkr Objavljeno Januar 25, 2015 Opozori Objavljeno Januar 25, 2015 Caki caki @igorkt kaj je blo na metzelerju? Yamaha ma dimenzijo gume 190/50 R17
frankie Objavljeno Januar 25, 2015 Opozori Objavljeno Januar 25, 2015 Ah to... ti bo pa motor bol okreten. Bos vidu, še ostal bos na tej dimenziji:P igorkr 1
igorkr Objavljeno Januar 25, 2015 Opozori Objavljeno Januar 25, 2015 (popravljeno) Pohvalno da ste slikal predvsem motorje in ne tistih kislih, presušenih in koščenih babnc :grrr. Prehitro si napisal Še dekline Popravljeno Januar 25, 2015. Popravil igorkr Keiko, Zivnorc, builder in 6 others 9
izibajker Objavljeno Januar 25, 2015 Opozori Objavljeno Januar 25, 2015 (popravljeno) In ker nisem utegnil it na relly angleških motociklov, nekaj slik še za ljubitelje teh znamk. Iz Angleške konjenice si pozabil omenit in poslikat njihovo največjo eksotiko in noviteto letošnjega leta. Najstarejša Britanska znamka motociklov Matchless je na svojem štantu postavila na ogled "Model X" iz leta 1937, zraven, na okroglem podestu in pod ogromno okroglo lučjo pa je blestel najnajnajnovejši "Model X Reloaded"... (ker nisem imel fotoaparata s sabo je tale slikca z neta) Popravljeno Januar 25, 2015. Popravil izibajker RobiRoberto, Zivnorc, DAMI34 in 3 others 6
igorkr Objavljeno Januar 25, 2015 Opozori Objavljeno Januar 25, 2015 (popravljeno) Iz Angleške konjenice si pozabil omenit in poslikat njihovo največjo eksotiko in noviteto letošnjega leta. Najstarejša Britanska znamka motociklov Matchless je na svojem štantu postavila na ogled "Model X" iz leta 1937, zraven, na okroglem podestu in pod ogromno okroglo lučjo pa je blestel najnajnajnovejši "Model X Reloaded"... 20141108_140947.jpg_1000.jpg Japonski fotoaparat ni hotel več slikat angleških motorjev. Že za zgornje sem ga izprosil. Popravljeno Januar 25, 2015. Popravil igorkr izibajker in Zivnorc 2
pik1 Objavljeno Januar 25, 2015 Opozori Objavljeno Januar 25, 2015 Prehitro si napisal .... .... koooončnooooooooo tud neki normalnih fotk .... :) ... sem se že bal, da .... ne bo nobene koščene ... Zivnorc, Mia, builder in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se