THOMPSON Objavljeno December 8, 2009 Opozori Objavljeno December 8, 2009 jaz pa, v garaži sedel gor! SCORPIONS in casper7 1 1
mig72 Objavljeno December 9, 2009 Opozori Objavljeno December 9, 2009 matr je pasal se spet na moped vsest pa čeprav sam po mestu :xx:
Carp Objavljeno December 9, 2009 Opozori Objavljeno December 9, 2009 matr je pasal se spet na moped vsest pa čeprav sam po mestu jest pa danes popoldan po žabarski kotlini mogoče pa še kam drugam če bo lepo, leto se počasi izteka
trebor Objavljeno December 9, 2009 Opozori Objavljeno December 9, 2009 Tudi jaz bom šel na moped, ampak samo do službe . Aja, pa zvečer v Domžale . LP Robert
tati Objavljeno December 9, 2009 Opozori Objavljeno December 9, 2009 Tudi jaz bom šel na moped, ampak samo do službe . Aja, pa zvečer v Domžale . LP Robert se vidiva, čeprav je moja najdražja parkirana že več kot 2 meseca..... :naughty: pač z avtom....
trebor Objavljeno December 9, 2009 Opozori Objavljeno December 9, 2009 se vidiva, čeprav je moja najdražja parkirana že več kot 2 meseca..... :naughty: pač z avtom.... Ti bom dal pa mojo kavico, hehe.
Carp Objavljeno December 9, 2009 Opozori Objavljeno December 9, 2009 jest pa danes popoldan po žabarski kotlini mogoče pa še kam drugam če bo lepo, leto se počasi izteka sm že zvisu, sodelavec zbolel bo treba potegnt še popoldansko, nimam sreče, jutri če bo vreme
maus Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Ti bom dal pa mojo kavico, hehe. men men men... men jo dj... če jo nisi spiu, a si vsaj črtico naredu :unsure:
trebor Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 men men men... men jo dj... če jo nisi spiu, a si vsaj črtico naredu :unsure: Ti samo Primožu povej, da je nisem spil sinoči, hehe. Mi je rekel, da sem prf....en, ker sem ob pol enajstih zvečer v Domžale prišel z motorjem. LP Robert
casper7 Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 -1stopinja Naj en tole mal zakur no, jz bi tm 23-25stopinj
Carp Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 +4°C danes čez marost do podpeči pa nazaj domov, mal mrzlo, se mi zdi da je bila zadnja vožnja za letos Miha27 1
fruc Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 danes čez marost do podpeči pa nazaj domov, mal mrzlo, se mi zdi da je bila zadnja vožnja za letos si se slučajno že učeri kei vozu ??... ker sm vidu en motor na črni vas pa ne vem točno kater je biu k sm bl bežno vidu ? Carp 1
Miha27 Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 danes čez marost do podpeči pa nazaj domov, mal mrzlo, se mi zdi da je bila zadnja vožnja za letos:worship: A sam mal mrzlo je blo Za letos je konc ja...drug let pa novim zmagam naproti
Carp Objavljeno December 11, 2009 Opozori Objavljeno December 11, 2009 si se slučajno že učeri kei vozu ??... ker sm vidu en motor na črni vas pa ne vem točno kater je biu k sm bl bežno vidu ? ja nazaj grede sem šel čez črno vas, blo je kr fajn mrzlo sam sem bil kr dobr oblečen na obvoznici izhod za koseze praktično pred domom me je en v terencu skoraj snel iz ceste, iz prehitevalnega pasu na moj vozni pas je na silo rinu na izhod koseze v zadjem trenutku je opazil da je naredu neumnost zavil nazaj na prehitevalni in mi sprostil pot, sem se že videl v grabnu še celo popoldne sem bil doma ves presran ko sem premišljeval kaj vse bi lahko bilo, sem imel veliko srečo, skoraj neslavno bi končal zaključno vožnjo v tem letu. En lep pozravček vsem skupaj srečno
brembo Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 dobro jutro...a boste kej plužli al ja ?
Mutika Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Ojla, žabčki! Aha, pri nas je tudi belo, belo, beloooooooooo ... jupi! Pa še nekaj ... POZOR! Do novega leta imate možnost, da se po najnižji možni ceni prijavite na Dey-Zi Days na Pannonia Ringu v maju 2010! Dey-Zi Days Pannonia 2010 POHITITE, nikar ne čakajte, zgrabite prenovoletno šanso, potem bo cena sicer še vedno prijazna, a ne tako, kot je zdaj! Če te možnosti ne boste izkoristili, bo v začetku januarja sonce vzhajalo vsak dan skoraj ob istem času, a zahajalo vedno kasneje! Vsak, ki se prijavi pred novim letom, bo dobil posebno nagrado in sicer en davka prost pir pri Aliju v Mariboru, v srcu Totekbezirka, katerikoli totek torek v letu 2010!
casper7 Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Bem'ti sneg Dan...Mutika za na Dey-Zi Days pa še ni prevoza, tko da de se še ne bomo prijavljal. :unsure:
Miha27 Objavljeno December 15, 2009 Opozori Objavljeno December 15, 2009 (popravljeno) Kaj se nč več ne vozte :unsure: Popravljeno December 15, 2009. Popravil Miha27
MoTo G_P Objavljeno December 15, 2009 Opozori Objavljeno December 15, 2009 Vozmo se mi u centru od štanta do štanta
mig72 Objavljeno December 17, 2009 Opozori Objavljeno December 17, 2009 Za danes mi je uspelo naročiti sonce. Ali ima kdo veze da bi naročil še kakih 10-12 stopinj več
maus Objavljeno December 17, 2009 Opozori Objavljeno December 17, 2009 Za danes mi je uspelo naročiti sonce. Ali ima kdo veze da bi naročil še kakih 10-12 stopinj več js sm zdele navil na + 23 ... mogoče se razširi po celi Ljubljani
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se