riderrgirl Objavljeno November 10, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 10, 2008 (popravljeno) to pa zdej prihaja čas za takale zadevice.... :rolleyes: (sharpninja si boma zmenjale kak recept?) :D Popravljeno November 10, 2008. Popravil riderrgirl
YeTika Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 :whistle: :kva1: js bi tudd... ( sam kontra :P ) :whistle: O:-)
SharpNinja Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 to pa zdej prihaja čas za takale zadevice.... :rolleyes: (sharpninja si boma zmenjale kak recept?) :D Ni blema, jz mam že seznam s trenutno 41 vrstami, k jih nameravam decembra spečt :naughty: (no ja zarad časovne omejitve, k december ma konc koncu sm 31 dni, bo mal oklestit treba)....itak je ful čokoholičnih vmes.....dns že delala zaloge sestavin.....8kil čokolade :whistle: TommyP 1
riderrgirl Objavljeno November 11, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 11, 2008 Ni blema, jz mam že seznam s trenutno 41 vrstami, k jih nameravam decembra spečt :naughty: (no ja zarad časovne omejitve, k december ma konc koncu sm 31 dni, bo mal oklestit treba)....itak je ful čokoholičnih vmes.....dns že delala zaloge sestavin.....8kil čokolade :whistle: bejba deal.... :P se ti oglasim na pm v priliki... :grim ...a boma tle lušte delale?
SharpNinja Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 bejba deal.... :P se ti oglasim na pm v priliki... :grim ...a boma tle lušte delale? Mal lohk tud tle, haha, d se bojo slinl :evilgrin: .....drgač pa kr popm-jej, mene že meče ......sm d voham čokolado pa sm srečna, če mam pa še predpasnik vs zapacan pa odtise po omarah je pa itak heaven O:-) TommyP 1
riderrgirl Objavljeno November 11, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 11, 2008 Mal lohk tud tle, haha, d se bojo slinl :evilgrin: .....drgač pa kr popm-jej, mene že meče ......sm d voham čokolado pa sm srečna, če mam pa še predpasnik vs zapacan pa odtise po omarah je pa itak heaven O:-) :evilgrin: :evilgrin: ...plezaš po omarah...? :whistle:
SharpNinja Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 :evilgrin: :evilgrin: ...plezaš po omarah...? :whistle: Mi ni treba, sm dost na visok nasajena :grim ....sm večkrat je treba vratca prjet, d jih odpreš, če maš prste namazane s tekočo čokoljad.....drsi :grim TommyP 1
soncy Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 ene zasvojenosti sem se pa le rešila. :yea1: tud ob teh slikcah se mi ne cedijo sline, čeprav grem še vedno v trgovini zlo hitr mim čokoladnih polic. :lol:
brembo Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 ene zasvojenosti sem se pa le rešila. :yea1: tud ob teh slikcah se mi ne cedijo sline, čeprav grem še vedno v trgovini zlo hitr mim čokoladnih polic. :lol: zaki pa? :unsure: kaj ne maraš čokolade :P
suzuki Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 Hola, evo ena luškana iz naše jedilnice:
buellina Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 sem vidla samo naslov teme, pa kar letela po mon cheri... čokolada je še edina stvar, s katero se me da podkupiti.... :rolleyes:
SharpNinja Objavljeno November 14, 2008 Opozori Objavljeno November 14, 2008 Glih prpravla vse za najbl čokoladne čokoladne piškotke do zdj....čokoladni s polnjenjem iz čokolade in pomočeni v čokolado....aja pa čokoladne mrvice so tud gor...........čokoljad uber alles :naughty: TommyP 1
suzuki Objavljeno November 14, 2008 Opozori Objavljeno November 14, 2008 (popravljeno) Hola, evo še ena luškana iz naše jedilnice :) Popravljeno November 14, 2008. Popravil suzuki
KATIY Objavljeno November 14, 2008 Opozori Objavljeno November 14, 2008 Sam ste pa žleht,ne? :evilgrin: Kok naj pol človk hujša? :surrender:
brembo Objavljeno November 14, 2008 Opozori Objavljeno November 14, 2008 Sam ste pa žleht,ne? :evilgrin: Kok naj pol človk hujša? :surrender: prosiš boga da pomaga ostalim da se zredijo :P
SharpNinja Objavljeno November 14, 2008 Opozori Objavljeno November 14, 2008 Sam ste pa žleht,ne? :evilgrin: Kok naj pol človk hujša? :surrender: Delaš čokoladne dobrote in jih namest, d jih sama poješ, talaš naokol :evilgrin: , d se drugi redijo k pujski, pa pol sama bl suha zgledaš :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: . TommyP 1
bikez Objavljeno November 14, 2008 Opozori Objavljeno November 14, 2008 Če že kdo ne more pojest čokolade, jo lahko donira meni. Baje bo luksuz z čokolado, kmalu omejen samo za izbrance z malo debelejšo denarnico tako, da ....
riderrgirl Objavljeno November 14, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 14, 2008 Če že kdo ne more pojest čokolade, jo lahko donira meni. Baje bo luksuz z čokolado, kmalu omejen samo za izbrance z malo debelejšo denarnico tako, da .... pol bomo pa hujšal ne sam od čokolade. :unsure: ..tole pa ekstra zate.... :evilgrin: za oblizovat...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se