KARMEN1 Objavljeno Julij 25, 2019 Opozori Objavljeno Julij 25, 2019 KR NEKI. KP US (to sem imela, pa sem jo izgubila). maus, bajkr88 in Bostjan L 1 2
DAMI34 Objavljeno Julij 25, 2019 Opozori Objavljeno Julij 25, 2019 Mi2 pa mava na avtu od žene GO- SK in neke cifre, pa jo je moja krstila za GO- SKA. Sem ji predlagal, da ji dam takoj delat tablico Zok, KARMEN1 in maus 3
bajkr88 Objavljeno Julij 25, 2019 Opozori Objavljeno Julij 25, 2019 pred 2 urami, KARMEN1 pravi: KP US (to sem imela, pa sem jo izgubila). hvala bogu...
KARMEN1 Objavljeno Julij 25, 2019 Opozori Objavljeno Julij 25, 2019 Saj so samo domačini vedeli, da je to kapus ?
KARMEN1 Objavljeno Oktober 20, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2019 (popravljeno) Ekola, tretji okvirček in tretja tablica! Isti dan sem dobila klic, naj pridem iskat novo (čakala sem 1 teden) in dopis z UE, naj pridem iskat svojo, najdeno ?. Šla sem po novo. Kupila tretji okvirček, takšen fleksibilen, kot gumijast. Luknje na nosilcu malo prevrtala, ker sem vse manjše vijake že porabila. Gor dala po vsej dolžini spužvo, kj naj bi ublažila tresljaje. Čez dala okvirček s tablico, vse skupaj prevrtala in zašraufala s kamionskimi vijaki, z varnostno matico. Podložke sem dala pod tablico in pod matico. Vijakov nisem našponala. E, pa če jo sedaj izgubim, bom naslednjo nosila s sabo v žepu! Popravljeno Oktober 20, 2019. Popravil KARMEN1 RobiRoberto, mladench in Roger G. Jagger 3
DAMI34 Objavljeno Oktober 20, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2019 pred 5 minutami, KARMEN1 pravi: Ekola, tretji okvirček in tretja tablica! Isti dan sem dobila klic, naj pridem iskat novo (čakala sem 1 teden) in dopis z UE, naj pridem iskat svojo, najdeno ?. Šla sem po novo. Kupila tretji okvirček, takšen fleksibilen, kot gumijast. Luknje na nosilcu malo prevrtala, ker sem vse manjše vijake že porabila. Gor dala po vsej dolžini spužvo, kj naj bi ublažila tresljaje. Čez dala okvirček s tablico, vse skupaj prevrtala in zašraufala s kamionskimi vijaki, z varnostno matico. Podložke sem dala pod tablico in pod matico. Vijakov nisem našponala. E, pa če jo sedaj izgubim, bom naslednjo nosila s sabo v žepu! samo ti pa vztrajaš z vpetjem na 2. točki. Rabiš 3, obvezno, sem ti dal sliko svoje, ko je aluminij počil. Podaljšaj nosilec okvirčka s kako pločevino trikotne oblike in spni še spodaj. Bom pojasnil zakaj. Kawa ima tako dolg nosilec tablice, da lepo vibrira med vožnjo, pade v sinhronizaijo z vibriranjem okvirja/tablice in povzroča lom. Dobiš pa tudi cele pločevinaste okvirčke. https://www.goldi-motorsport.si/registrski-okvirji1/motorna-kolesa1 To je samo dobronameren nasvet.
KARMEN1 Objavljeno Oktober 20, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2019 Tako sem morala narediti, da sem se lahko peljala, ko sem jo prevzela.
Snečer Objavljeno Oktober 20, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2019 pred 50 minutami, KARMEN1 pravi: Tako sem morala narediti, da sem se lahko peljala, ko sem jo prevzela. Lahko bi si dala po meri narediti: KP - KOZA oz GOAT
KARMEN1 Objavljeno Oktober 20, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2019 Hahahahaaa, itak je vseeno, kaj piše, ker vsako izgubim ? DAMI34 1
Bmflar Objavljeno Oktober 21, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2019 Ob 25. 7. 2019 ob 11:15, Rogerg pravi: joj joj sam da si ne bo kdo dau LJ MONA k ste tok brihtni ? KR MONA bi blo bolje KARMEN1 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 21, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2019 tut tale ne bi bila slaba: KP - DREKA
maus Objavljeno Oktober 21, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2019 pred 29 minutami, DAMI34 pravi: tut tale ne bi bila slaba: KP - DREKA 4 znaki so lahko ... to sem že enkrat napisu .... KR FAFI ... recimo DAMI34 in KARMEN1 1 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 21, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2019 pred 8 minutami, maus pravi: 4 znaki so lahko ... to sem že enkrat napisu .... KR FAFI ... recimo sam če si s Kopra boš težko fafi
maus Objavljeno Oktober 21, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2019 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: sam če si s Kopra boš težko fafi Registraska oznaka kraja ni predpisana .. lahko tudi v kopru recimo MS-FAN DAMI34 1
Roger G. Jagger Objavljeno Oktober 21, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2019 34 minutes ago, maus said: 4 znaki so lahko ... to sem že enkrat napisu .... KR FAFI ... recimo Na Scramblerju, se mi zdi.....! A je bilo vcasih na manjsih 5 znakov ali se vedno?! Nekdo ima (ne vem krajevne) ROSSI @KARMEN1 : kaj pa, ce bi Airbrush-ala na jakno....se najbolj zihr ?? KARMEN1 1
maus Objavljeno Oktober 21, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2019 pred 1 minuto, Roger G. Jagger pravi: Na Scramblerju, se mi zdi.....! A je bilo vcasih na manjsih 5 znakov ali se vedno?! Nekdo ima (ne vem krajevne) ROSSI Po pravilniku morajo registrske tablice vsebovati znak EU (dvanajst zvezdic) in znak države članice (za Republiko Slovenijo - SLO) v modrem polju, ki se nahaja na levi strani tablice, večji desni del pa je namenjen običajnim registrskim oznakam, ki je sestavljena iz oznake registracijskega območja (LJ, MB, KR ...), treh do šestih črk (za motorna kolesa tri do štiri črke) ali kombinacije črk in številk, pomišljaja za drugim znakom registrske oznake in grba krajevno pristojnega organa. Rob okoli tablice je zelene barve. Serijske registrske tablice so vezane na vozilo, registrske tablice z izbranim delom označbe pa so vezane na lastnika vozila. vir: https://www.amzs.si/storitve/pregledi-in-registracije/registracija-vozil/registrske-tablice Roger G. Jagger 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 21, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2019 pred 26 minutami, maus pravi: Registraska oznaka kraja ni predpisana .. lahko tudi v kopru recimo MS-FAN se bom popravil, mogoče želi imeti spredaj KP, sicer pa MS FAN zmaga, no tudi MS MOD ni slaba
Roger G. Jagger Objavljeno Oktober 21, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2019 Just now, maus said: Po pravilniku morajo registrske tablice vsebovati znak EU (dvanajst zvezdic) in znak države članice (za Republiko Slovenijo - SLO) v modrem polju, ki se nahaja na levi strani tablice, večji desni del pa je namenjen običajnim registrskim oznakam, ki je sestavljena iz oznake registracijskega območja (LJ, MB, KR ...), treh do šestih črk (za motorna kolesa tri do štiri črke) ali kombinacije črk in številk, pomišljaja za drugim znakom registrske oznake in grba krajevno pristojnega organa. Rob okoli tablice je zelene barve. Serijske registrske tablice so vezane na vozilo, registrske tablice z izbranim delom označbe pa so vezane na lastnika vozila. vir: https://www.amzs.si/storitve/pregledi-in-registracije/registracija-vozil/registrske-tablice To mi je jasno....imam 3 znake, ti 4! Ampak sem nekoga videl z XX*ROSSI maus 1
maus Objavljeno Oktober 21, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2019 Pravkar, Roger G. Jagger pravi: To mi je jasno....imam 3 znake, ti 4! Ampak sem nekoga videl z XX*ROSSI ROSSI je nad zakonom ... ligenjček, DAMI34 in KARMEN1 3
Tex Objavljeno Oktober 21, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2019 2 hours ago, maus said: 4 znaki so lahko ... to sem že enkrat napisu .... KR FAFI ... recimo Hm? Videno pri rdečih karirastih plastičnih prtih .. ligenjček, DAMI34, bajkr88 in 2 others 5
maus Objavljeno Oktober 21, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2019 pred 37 minutami, Tex pravi: Hm? Videno pri rdečih karirastih plastičnih prtih .. MS FAFA ... Tex 1
Tex Objavljeno Oktober 21, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2019 17 minutes ago, maus said: MS FAFA ... al pa PO - FAFA .. maus 1
Snečer Objavljeno Oktober 21, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2019 https://www.delo.si/nedelo/neprimernim-je-skoraj-odklenkalo-186356.html težko bo šlo na novo
raza Objavljeno Oktober 21, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2019 pred 3 urami, Roger G. Jagger pravi: To mi je jasno....imam 3 znake, ti 4! Ampak sem nekoga videl z XX*ROSSI Namesto XX vstavi GO , viden pred parimi dnevi v Bohinju in mislim da z Radovljiškim grbom, ampak nisem 100% za grb.
Snečer Objavljeno Oktober 21, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2019 pred 4 minutami, raza pravi: Namesto XX vstavi GO , viden pred parimi dnevi v Bohinju in mislim da z Radovljiškim grbom, ampak nisem 100% za grb. videl tudi GO VALE
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se