ZMKS Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 Še uradno iz Uradnega lista RS: ZAKON O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ZAKONA O JAVNIH CESTAH (ZJC-D), ki v 2. členu v 5. odstavku pravi, da polletne vinjete za motoriste ostajajo! http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?url...p;stevilka=2038 Pa še link do članka iz časopisa Dnevnik: http://www.dnevnik.si/novice/vase_novice/1042266280 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miki Mauss Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Kapo dol ZMKS, ker se mi zdi da je to edino vaša zasluga - sicer bi paragrafarji gotovo naredili drugače. Me pa nekaj moti in to je naš vrli AMZS. Kje so, da bi skočili v luft zaradi vinjet in zaščitili interes SLO voznika? Kako nam lahko poleg smrdljjivih tajanijev po glavi serjejo nek italijanski AMZS in avstrijski AMZS in celoi nemški? Kje so pa naši AMZSjevci? Aja, tiskajo lepo svojo Motorevijo, za kaj drugega se pa ne sekirajo a ne? JBMM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Naš AMZS je d.d. In zanimajo jih samo neposredni dobički. Nekdanjega društvenega živjenja praktično ni več, zato jim tudi dol visijo take zadeve. Zato že dolgo nisem več njihov član. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Soglašam z večino, s "finančnim okvirom" pa prav gotovo ne, te avtoceste smo že davno plačali in preplačali, od bencinskih dinarjev, samoprispevkov, davkov in ne vem česa še vse (to da so denar namenjen atocestam porabili za vse drugo samo za avtoceste ne, pa ne bi smel biti moj problem, čeprav vedno bolj očitno je). Jaz bi se po avtocestah rad samo vozil (torej plačal uporabnino), ne pa da izpade, da jo moram najprej kupiti (se pač vozim bistveno premalo, da bi bilo 90€ sprejemljivo). lp Franc franc , tuki jih je velik , ki bonov za bencin, sodi-lihi , raznih samoprispevkov ,vlaganja v telefonsko omrežje in 10 dkg kave po glavi niso doživeli ! In točno ti ne morejo vedeti, kako se počutimo mi malo manj mladi po letih , tako da jim je to težko razložiti! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 yessssss ... polletne vinjete bodo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 franc , tuki jih je velik , ki bonov za bencin, sodi-lihi , raznih samoprispevkov ,vlaganja v telefonsko omrežje in 10 dkg kave po glavi niso doživeli ! In točno ti ne morejo vedeti, kako se počutimo mi malo manj mladi po letih , tako da jim je to težko razložiti! lp Tisto je bil tudi vaš sistem. Zakaj niste protestirali? :naughty: Furioso 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 (popravljeno) yessssss ... polletne vinjete bodo Po cca ceni sedanjih letnih Popravljeno Junij 23, 2009. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Po cca ceni sedanjih letnih ma sj ni vse v denarju ... glavn, da polletne bodo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 ma sj ni vse v denarju ... glavn, da polletne bodo Ja, to je super - jaz bom kar dve kupil! :naughty: Furioso 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 24, 2009 Deli Objavljeno Junij 24, 2009 Tisto je bil tudi vaš sistem. Zakaj niste protestirali? :naughty: Kdo pravi, da nismo. Kavo smo kupovali v Italiji, bencinske bone dobili na črno, kupili še drugi avto, vlaganje v telefonsko omrežje mi je povrnila firma, in na koncu smo zjebali sistem. Popoln uspeh. Tisto letanje po cestah in kričanje in zažiganje smetnjakov ne prinese nič. Sesut jih moraš od pozadi, z njihovimi metodami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 Kako je zdaj, po novem? Za avtomobile so letne, mesečne in tedenske. O.K., kaj pa za motorje? V uradnem obvestilu tako butasto piše, da ne veš a so mesečne ali polletne...Pa ne more biti mesečna 25 evrov, ali pač? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 volia! ene zadnjih svoje vrste. kupljeni mal pred polnočjo. de bodo dalj trajale vinjetni sistem se men zdi čist fajn, jez bi ga malenkost zaostril. uvedel bi obvezn nakup ob registraciji avtomobila. in kontrole za tujce bi poostril do nezavesti. najbrž bi se narod zbunil, da zakaj en tolminski nono rabi vinjeto, če pa negre nikoli dlje kot do Čiginja. . . . res je de bi s tem "zvalil breme cest na državljane SLO" ampak najbrž bi se nabralo dovolj denarja, da bi ob smotrni porabi sodobne ceste potegnili čez celo slovenijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 jaz sem jo tudi včeraj zvečer še letel kupit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 vinjetni sistem se men zdi čist fajn, jez bi ga malenkost zaostril. uvedel bi obvezn nakup ob registraciji avtomobila. in kontrole za tujce bi poostril do nezavesti. najbrž bi se narod zbunil, da zakaj en tolminski nono rabi vinjeto, če pa negre nikoli dlje kot do Čiginja. . . . res je de bi s tem "zvalil breme cest na državljane SLO" ampak najbrž bi se nabralo dovolj denarja, da bi ob smotrni porabi sodobne ceste potegnili čez celo slovenijo. Bi ble verbalne revolucije skos, tako kot glede RTV programa, ki ga tudi plačujemo načeloma pač vsi, ki imamo tudi elektriko potegnjeno do bajte ... Furioso 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 Kako je zdaj, po novem? Za avtomobile so letne, mesečne in tedenske. O.K., kaj pa za motorje? V uradnem obvestilu tako butasto piše, da ne veš a so mesečne ali polletne...Pa ne more biti mesečna 25 evrov, ali pač? Za motorje imaš letne, polletne in tedenske. 47,50 , 25 in 7,50 EUR. Včeraj polletna še 17 evrov, danes 25. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 Sem še pogledal na amzs.si... ''Letne in polletne vinjete za motorna kolesa ostajajo v uporabi po ceni 47,50 in 25 evrov, pridruži pa se jim še tedenska vinjeta za 7,50 evrov.'' Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 sam bi bil, seveda, bolj vesel, če bi imeli tedensko vinjeto za 5€ in letno za 50€ a so me nekako prepričali, da je finančni okvir tak, da potrebujemo tako drage vinjete. ''Letne in polletne vinjete za motorna kolesa ostajajo v uporabi po ceni 47,50 in 25 evrov, pridruži pa se jim še tedenska vinjeta za 7,50 evrov.'' Jz pa mislim,da bi morale biti recimo letne 35eu,polletne 20eu,tedenske pa 12,5!Men se zdi tedenska prepoceni! Udarmo tujce po žepu.Domačini pa se moramo vozit za neki normalen denar!Navsezadnje imajo po veliko državah domačini vse ceneje kot turisti!in ne vidim vzroka zakaj pri nas ne bi bilo tako! A nam bi še tujci radi cene diktatirali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 Jz pa mislim,da bi morale biti recimo letne 35eu,polletne 20eu,tedenske pa 12,5!Men se zdi tedenska prepoceni! Udarmo tujce po žepu.Domačini pa se moramo vozit za neki normalen denar!Navsezadnje imajo po veliko državah domačini vse ceneje kot turisti!in ne vidim vzroka zakaj pri nas ne bi bilo tako! A nam bi še tujci radi cene diktatirali po tistih državah kjer je tako, se jez nebi zgledoval. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 Jz pa mislim,da bi morale biti recimo letne 35eu,polletne 20eu,tedenske pa 12,5!Men se zdi tedenska prepoceni! Udarmo tujce po žepu.Domačini pa se moramo vozit za neki normalen denar!Navsezadnje imajo po veliko državah domačini vse ceneje kot turisti!in ne vidim vzroka zakaj pri nas ne bi bilo tako! A nam bi še tujci radi cene diktatirali Plačo tudi hočeš imeti takšno v povprečju (na nacionalnem nivoju), kot jo imajo 'tujci' - ali ne? PS: še cena vinjet v Avstriji. Furioso 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 ...in če primerjaš skupno dolžino avtocest z našimi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 ...in če primerjaš skupno dolžino avtocest z našimi.... če že na mizo mečemo butaste argumente ... baje "imamo drugo največjo gostoto avtocest v Evropi" ... Furioso 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 jaz sem jo tudi včeraj zvečer še letel kupit et tu brutus? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 Jz pa mislim,da bi morale biti recimo letne 35eu,polletne 20eu,tedenske pa 12,5!Men se zdi tedenska prepoceni! Udarmo tujce po žepu.Domačini pa se moramo vozit za neki normalen denar!Navsezadnje imajo po veliko državah domačini vse ceneje kot turisti!in ne vidim vzroka zakaj pri nas ne bi bilo tako! A nam bi še tujci radi cene diktatirali Viva Belorusija, Iran, Kuba in Sheshirstan! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 Da mi je doživeti, da vidim, ko bo Ultra cestninjenje zrihtala ... na kilometre ... :-) Furioso 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cirkusdirektor Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 ...in če primerjaš skupno dolžino avtocest z našimi.... Ja mi imamo novejše avtoceste kot avstrici in novejše tunele- širše- Tudi nov avto je dražji kot star Ne želite si elektronskega carinjenja- to se lahko že izvede sedaj je veliko ponudnikov sledenja- ostalo je stvar softičev da spišejo program. Samo to tudi pomeni da ste non stop priklopleni na satelit in kitro se le to zlorabi. Jaz sem proti takim sistemom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se