condor Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 (popravljeno) No, očitno se bo res kmalu treba zmenit za en dan, ker se nas je nabralo res kar nekaj interesentov za obisk Racelanda :) Če nahitro naredim povzetek kdo vse se je že oglasil v tej temi z željo obiska racelanda enkrat to sezono: "Novinci": FrigoFriops XTR mashina skofk Spin beny0104 Aljaz92? nk84 motorist sak46 zviki + dva nemotosvetovca, ki sta se mi že pred časom priporočila "Nenovinci": Jure Schmid87 Dolenc MatexDeLuke46 tomazin rumenicestak Lahko da sem še koga spustil, pa tudi drugače poznam še par folka, ki so vedno za akcijo :) Torej glede na interes, bi bilo res fajn, da se dogovorimo za en dan med tednom in bomo pisto imeli samo zase. Glede na pretekle izkušnje je ful uredu, kadar se zmeni ena taka skupinca, veliko novih poznanstev in še zmerom smo se imeli super. Drugače pa je seznam kar obsežen, ampak v praksi je itak tako, da veliko ljudi ne more proti vedno, tako da mislim, da nas bo ravno prav. Če bo pa želja, se lahko zmenimo pa še enkrat. Torej kaj mislite o koncu aprila oziroma začetku maja enkrat? Takrat je tudi že vreme malo bolj prijazno, temperature bolj primerne. Se določi en okviren datum in to je to! Tistim, ki boste prvič, bomo pa ostali z veseljem pomagali z nasveti, tudi nam so (in nam še) drugi. Letos mam tud jst namenit spet mal drajsat kolena, tko da sm čimprej zravn Popravljeno April 6, 2009. Popravil condor
biker77 Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Kdaj se gre??? ti zorganiziraj k ti gre to dobro od rok..drugače se nikoli ne bo šlo ;)
Jure Objavljeno April 7, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2009 se bo šlo se bo :) Sej je določen datumski okvir, še mal počakamo, da bo malo bolj znano glede vremena, potem se pa pokliče (lahko jaz), se zmeni in to je to :)
Polona N. Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 se bo šlo se bo :) Sej je določen datumski okvir, še mal počakamo, da bo malo bolj znano glede vremena, potem se pa pokliče (lahko jaz), se zmeni in to je to :) Zadnji teden v aprilu?
bagio Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Pridem jst tut, sam da minejo bolečine od danes :naughty:
Frips Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Bagio...šele na landu jih boš mel haha
bagio Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Bagio...šele na landu jih boš mel haha Upam da se tut tega človek navad :unsure:
Frips Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 O jaaaa Vsega dobrega se človek hitro navadi.
bagio Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 O jaaaa Vsega dobrega se človek hitro navadi. To pa ni teško,upam da prideš ti tut,ker rabim še vsaj 50 ur mentorstva :worship:
bikez Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 To pa ni teško,upam da prideš ti tut,ker rabim še vsaj 50 ur mentorstva :worship: Prvo ti bo mal pedale pobrusu, pol pa še škornje :lol: .
bagio Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Pedale sem mu že:P Če ne drugač pa s fleksom
bikez Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Če ne drugač pa s fleksom Fleksrco mam jaz in ti lahko tudi kontra pobrusmo, pa se naj čudvajo kak se to polaga :) Drgač pa maš srečo k sem bliz Racelanda doma, pa boš lahk na kak deci al pa dva cvička pršu (baje je kislo dobr za odžejat ). Pa Frips bo lahk tud, sam prej mu bom z E DUR 500 pošvasal pedale, kr drgač nov mogu it domov :)
bagio Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Fleksrco mam jaz in ti lahko tudi kontra pobrusmo, pa se naj čudvajo kak se to polaga :) Drgač pa maš srečo k sem bliz Racelanda doma, pa boš lahk na kak deci al pa dva cvička pršu (baje je kislo dobr za odžejat ). Pa Frips bo lahk tud, sam prej mu bom z E DUR 500 pošvasal pedale, kr drgač nov mogu it domov :) Če maš dost cvička kr povej,pridemo sigurn :naughty: Za Fripsa pa še počak enmal sj ma še ene 3 cm pedala
Jure Objavljeno April 7, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2009 Zadnji teden v aprilu? Tako je :) Ne bomo te doma pozabil, brez skrbi
bikez Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Če maš dost cvička kr povej,pridemo sigurn :naughty: Ni problema, kolker bote spil, tolk bom nalil :yes: .
bagio Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Pedale sem mu že:P A pol si mi pa škorne tut ti :closedeyes:
bagio Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Ni problema, kolker bote spil, tolk bom nalil :yes: . Prvič mogoče res,drugič pa tak ne boš več vabu
bikez Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Prvič mogoče res,drugič pa tak ne boš več vabu Zate pa za katero žejno dušo bo vedno dost .
monsterzx6r Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 kdaj pa planirate iti kaj brusit...mene že tudi razganja,pa svoj nov motor bi rad malo preiskuso na diraklišlu...bilo bi lepo,če bi kaki dan naprej rekli kdaj greste
Frips Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 ...baje da grejo zadnji teden v aprilu....prelistaj par strani nazaj
monsterzx6r Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 sem prebiral malo ja njihove izkušnje..upam da se nas bo zmenilo kaj prej že..ker se je bolje iti ven znoret na tako pistico kot pa po cesti..škoda da nisem mogel iti danes s teboj na marof,sem videl da si se imel lepo...no upam da se hitro spoznamo in čimprej odletimo na kako pistico..ker kolena že srbijo...moj letošnji motor na kterega pa še nisem navajen pa tudi nestrpno čaka
juree Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Jaz grem...Sam ne še zdaj:) Morm disk ploščice zamenjat + gumo, bi mi pomoje lihk za ene 2 kroga zdržal :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se