Jure Objavljeno April 7, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2009 No očitno bo letos pestro na Racelandu Super to, močno podpiram, da se izživljanje prestavi na za to namenjene površine. Najprej kakšen Raceland, potem pa še malo naprej do Marofa, tam je pa sploh žurka
Schmid87 Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Jaz grem...Sam ne še zdaj:) Morm disk ploščice zamenjat + gumo, bi mi pomoje lihk za ene 2 kroga zdržal :) kva če bi ti to tvojo yamahco že enkrat uštimov a? :) haha..skos maš neki :P No očitno bo letos pestro na Racelandu Super to, močno podpiram, da se izživljanje prestavi na za to namenjene površine. Najprej kakšen Raceland, potem pa še malo naprej do Marofa, tam je pa sploh žurka res je
P182 Objavljeno April 13, 2009 Opozori Objavljeno April 13, 2009 včeraj smo si na racelandu malce sprostili dušo
RSV Mille Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 nism še biu na rejslendu - a se tud z SS motorji vozte gor... a se da lepo vozit po štreki, glede na to da je namenjena gokartom, super motu itd?
Jure Objavljeno April 16, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 16, 2009 Tudi z SS se vozimo Da se pelat, ampak ni pa to niti senca Mobikroga ali celo Marofa To je švicanje in premetavanje motorja iz ovinka v ovinek pri 40-60km/h. Top speed je dobrih 100 na ciljni, dva ovinka sta malo bolj hitra, poleg ciljne še dve krajši ravninci, drugo je pa "ovinek" NI se za stiščat tako kot kakšna druga pista, ampak jaz sem kljub temu vedno ful užival gor
bikez Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Če naletiš na gumo od gokardov lahko tudi lepo založiš (po plastiki ).
Jure Objavljeno April 17, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 17, 2009 No tko hudo lih ni, sem enkrat bil tam gor direkt po enem prenstvu, ko so se prej ene 4 dni naganjali po cela dan Pa je kar šlo. Samo malo moraš linijo pazit, če pa vidiš da ne bo zneslo po liniji, pa malo popustit tempo. PA če nisi ravno pri tapočasnih, itak sproti popuca vso gumo dol s tvojih. Čene zna bit največji problem v tem, da se odvečna guma nalaga na tvoje, potem se pa tista plast naenkrat odlepi v ovinku in zna bit precej neprijetno.. Ampak to je bilo samo takrat, ker je bilo res ogromno gume gor. Drugače ni nobenega problema
FrigoFrops Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Kok je zdej z organizacijo, mislim kdaj bo znan datum dogodka. Sem že nabavil crash pade.
Jure Objavljeno April 19, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 19, 2009 Ste za 27.4? Praznik.. Kasneje jst skor ne bi mogu, ker grem za prvi maj na Azurno obalo.. Oziroma, če vam bolj ustreza kasneje, potem mora nekdo drug organizacijo prevzet, pa se vam pridružim naslednjič..
Igorr Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Ste za 27.4? Praznik.. Kasneje jst skor ne bi mogu, ker grem za prvi maj na Azurno obalo.. Oziroma, če vam bolj ustreza kasneje, potem mora nekdo drug organizacijo prevzet, pa se vam pridružim naslednjič.. Bi se dalo kaj zmenit, ja. P.S.: Če bo imel kdo prostor za še enega v kombiju/na prikolici, se priporočam.
biker77 Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Bi se dalo kaj zmenit, ja. P.S.: Če bo imel kdo prostor za še enega v kombiju/na prikolici, se priporočam. pa da ne boš bedarijo naredu pa šel z vfr dol
Igorr Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 pa da ne boš bedarijo naredu pa šel z vfr dol :yes: Sej niti ne bi pričakoval kaj dosti od "dirkanja", ampak na cesti bi pa še kako prav prišlo znanje manevriranja v tazaprtih ovinkih, a ne?
biker77 Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 :yes:Sej niti ne bi pričakoval kaj dosti od "dirkanja", ampak na cesti bi pa še kako prav prišlo znanje manevriranja v tazaprtih ovinkih, a ne? za vfr-ko je marof več kot dovolj zaprt pa je dost bl odprt..
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Ste za 27.4? Praznik.. Kasneje jst skor ne bi mogu, ker grem za prvi maj na Azurno obalo.. Oziroma, če vam bolj ustreza kasneje, potem mora nekdo drug organizacijo prevzet, pa se vam pridružim naslednjič.. Jst sm za 27. april, a s pridržkom - če se bom nekje potepal tiste dni ... vsekakor bom sledil temo ...
biker77 Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Jst sm za 27. april, a s pridržkom - če se bom nekje potepal tiste dni ... vsekakor bom sledil temo ... ti si pa tok širok da je vprašanje če boš sploh pršu skoz pol ovinkov
Schmid87 Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Ste za 27.4? Praznik.. Kasneje jst skor ne bi mogu, ker grem za prvi maj na Azurno obalo.. Oziroma, če vam bolj ustreza kasneje, potem mora nekdo drug organizacijo prevzet, pa se vam pridružim naslednjič.. žal. js se bom udeležil ko se bo šlo naslednjič dol.
skofk Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Ste za 27.4? Praznik.. Kasneje jst skor ne bi mogu, ker grem za prvi maj na Azurno obalo.. Oziroma, če vam bolj ustreza kasneje, potem mora nekdo drug organizacijo prevzet, pa se vam pridružim naslednjič.. Lohk ja.Bo pa štifta odpadla.
XTR Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Jaz sem za 27.april, bom spremenil plan sicer pa lahko kadarkoli samo povejte kakšen dan prej.
FrigoFrops Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Sam da se mi datum ne ujema z Slovenskim dnevom na Grobniku, se pravi 27. mi ustreza, sam praznik je pa mogoč kej gužve na pisti al bojo raje na morju motoristi.
Jure Objavljeno April 19, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 19, 2009 Jaz sem malo prehitro potrdil svojo udeležbo, se zna zgodit da bo 27. padel Marof. Če bo, bom moral preskočit tole rundo na Racelandu. Ampak sodeč po tistem spisku zainteresiranih, ki smo ga takrat naredili, se je itak javilo kar nekaj "starih mačkov", tako da ne bo problem novincem kakšen nasvet dobit, oziroma me ne bo noben pogrešal tam No, jaz bom v naslednjih dneh bolj vedel kako pa kaj, lahko pa v vsakem primeru, če se bom udeležil ali pa ne pokličem in se pozanimam kako je z zasedenostjo piste 27 in najavim skupinco
Nagaya Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 ti si pa tok širok da je vprašanje če boš sploh pršu skoz pol ovinkov bog mi odpusti tole...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 bogi fedr special749 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se