biker77 Objavljeno Junij 5, 2009 Opozori Objavljeno Junij 5, 2009 A na raceland lahko tudi z avto voziš? Vem da imajo razna testiranja in takmovanja, samo nisem še slišal, da bi šel kdo s svojim avtom tja vozit. ni šel ker je brezveze..
tomazin Objavljeno Junij 5, 2009 Opozori Objavljeno Junij 5, 2009 A na raceland lahko tudi z avto voziš? Vem da imajo razna testiranja in takmovanja, samo nisem še slišal, da bi šel kdo s svojim avtom tja vozit. ko sm biu js tam smo se na pou ure izmenjeval z 2 dvema z avtom, ki sta driftala tak da lahk z avtom tut voziš gor
MihaJ Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 V ponedeljek smo se šli malo vozit, ena slika spodaj za vzorec. Bil sem že enkrat prej, takrat z ZZR 250, ampak s temle gre lažje Dragon Supercorsa drži bolje kot pa Michelin Power CT2...
P182 Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 ta vikend pa minimotoristi napademo Raceland v nedeljo pa vsi vabljeni na ogled dirk
Terminator Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 ta vikend pa minimotoristi napademo Raceland v nedeljo pa vsi vabljeni na ogled dirk Kdaj dirkaš? :naughty:
HyperJack Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 Našel ene stare slike Matex, Tony, Igorr
P182 Objavljeno Junij 12, 2009 Opozori Objavljeno Junij 12, 2009 Kdaj dirkaš? :naughty: nažalost mi ni spelo zapolniti dirkaškega proračuna, tako da letos ne dirkam :trance_33_sleep:
brembo Objavljeno Junij 12, 2009 Opozori Objavljeno Junij 12, 2009 ta vikend pa minimotoristi napademo Raceland v nedeljo pa vsi vabljeni na ogled dirk spet boš zamudu motogp sorry za off
macak333 Objavljeno Junij 14, 2009 Opozori Objavljeno Junij 14, 2009 A je kdo za, da bi se proga rezervirala, oz. če bi se sploh dala rezervirati za 24.6 ali 25.6. - Dan državnosti ????
schila Objavljeno Junij 14, 2009 Opozori Objavljeno Junij 14, 2009 jaz bi bil za!!! :naughty: na prikolico pa gremooo!!!
macak333 Objavljeno Junij 14, 2009 Opozori Objavljeno Junij 14, 2009 Sva že dva.... Sam kokr sm jst bral jih mora biti več za rezervacijo, če se ne motim, tko da...navali narode :lol:
Jure Objavljeno Junij 14, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Junij 14, 2009 Če prestavite na termin po 4. juliju sem takoj zraven
skofk Objavljeno Junij 14, 2009 Opozori Objavljeno Junij 14, 2009 Če prestavite na termin po 4. juliju sem takoj zraven Samo 6. julija ne !! ...takrat je glih razglasitev rezultatov mature :wacko:
Prevtzer Objavljeno Junij 14, 2009 Opozori Objavljeno Junij 14, 2009 Samo 6. julija ne !! ...takrat je glih razglasitev rezultatov mature :wacko: Pogledaš pred odhodom (mislm da že ob 6-ih zutri objavjo) pa pičiš.
skofk Objavljeno Junij 15, 2009 Opozori Objavljeno Junij 15, 2009 (popravljeno) Pogledaš pred odhodom (mislm da že ob 6-ih zutri objavjo) pa pičiš. Nebo šlo tko zlahka..mormo it v šolo to je pa TEXAS Popravljeno Junij 15, 2009. Popravil skofk
Prevtzer Objavljeno Junij 15, 2009 Opozori Objavljeno Junij 15, 2009 Nebo šlo tko zlahka..mormo it v šolo to je pa TEXAS Jah, a ni tko, da lohka na netu pogledaš. EMŠO pa uno kodo k si jo povsod lepu vpišš pa je.
no_name Objavljeno Junij 15, 2009 Opozori Objavljeno Junij 15, 2009 Če nisi zdelal je vseeno, če pogledaš zutraj al pa popoldne; od 12h razlike med odčitkoma ne bo razlike niti se v tistih 12h ne boš šel učit... Kakšen bo rezultat bi se moral pa prej bolj "brigat". Vsekakor ti pa želim ugoden rezultat, da se razumemo...
skofk Objavljeno Junij 16, 2009 Opozori Objavljeno Junij 16, 2009 Če nisi zdelal je vseeno, če pogledaš zutraj al pa popoldne; od 12h razlike med odčitkoma ne bo razlike niti se v tistih 12h ne boš šel učit... Kakšen bo rezultat bi se moral pa prej bolj "brigat". Vsekakor ti pa želim ugoden rezultat, da se razumemo... Mogoče sm se narobe izrazu....6. julija je razglasitev rezultatov in podelitev spričeval mature...tko so nam neki govoril
sesir Objavljeno Junij 16, 2009 Opozori Objavljeno Junij 16, 2009 A je kdo za, da bi se proga rezervirala, oz. če bi se sploh dala rezervirati za 24.6 ali 25.6. - Dan državnosti ???? Progo gre načelo rezervirat,če le ni kakšnega planiranega dogodka,ki je objavljen na njihovi strani!Med tednom je zakup polovico ceneje kot čez vikend! Pogledaš pred odhodom (mislm da že ob 6-ih zutri objavjo) pa pičiš. Kje si pa to slišal? "Odgovorni"ne vedo kaj o tem Rekord piste z kartom 42.xx sekund
Prevtzer Objavljeno Junij 17, 2009 Opozori Objavljeno Junij 17, 2009 Kje si pa to slišal? "Odgovorni"ne vedo kaj o tem Objava rezultatov splošne mature na spletu V letošnjem letu bo Državni izpitni center kandidatom, ki bodo opravljali splošno maturo, omogočil vpogled v njihove rezultate tudi prek spletnih strani Rica. Rezultati bodo objavljeni na spletu tisti dan, ko bodo rezultate prejele tudi šole, tj. 14. 7. 2008 v spomladanskem roku in 17. 9. 2008 v jesenskem roku. Rezultati bodo na spletu dostopni od 5.00 ure zjutraj. Spletni naslov za dostop do rezultatov je: http://matura.ric.si Po vstopu na spletno stran kandidat vpiše svoji EMŠO in izpitno šifro, ki jo je prejel na listu s šiframi kandidatov (šifra v zgornjem desnem kotu lista). Če vpiše pravilni EMŠO in izpitno šifro, se mu po potrditvi ukaza Prijavi izpišejo njegovi dosežki pri opravljanju splošne mature. Rezultati na spletu bodo letos informativnega značaja. Uradne rezultate, obvestilo in spričevalo bo kandidatu še vedno izročila njegova šola. Takole so mel za lani napisan, če si to mislu
sesir Objavljeno Junij 17, 2009 Opozori Objavljeno Junij 17, 2009 Zabluzil sem...oz. vi ko mešate šolo z pisto
macak333 Objavljeno Junij 17, 2009 Opozori Objavljeno Junij 17, 2009 Kaj, do zdej samo eden, zgleda da bom bil prisiljen iti kam drugam.
Schmid87 Objavljeno Junij 17, 2009 Opozori Objavljeno Junij 17, 2009 V ponedeljek smo se šli malo vozit, ena slika spodaj za vzorec. Bil sem že enkrat prej, takrat z ZZR 250, ampak s temle gre lažje Dragon Supercorsa drži bolje kot pa Michelin Power CT2... tistega dne se pa še jaz spomnim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se