Jest32 Objavljeno Junij 11, 2012 Opozori Objavljeno Junij 11, 2012 Spet eden, ki nima pojma o maxijih... a se je porodila zelja po dvokolesniku ... Kaj je vzeti bolje, dvovaljni ali enovaljni. Oziroma bom raje vprasal... Kaj so pozitivne in negativne lastnosti enega ali drugega tipa? Sicer sem opazil, da je Burgman 400/650 najveckrat predlagan... Kaj pa recimo Honda Silverwing. Konretno sem recimo opazil tale oglas >> http://goo.gl/SAVAr ... Mnenja? Kaj se da dobiti, ce je budget recimo nekje do 3.000€?
x raider Objavljeno Junij 11, 2012 Opozori Objavljeno Junij 11, 2012 Ta stvar se nahaja med lučjo in števcem v vodoravnem položaju, pripetv ohišje z čho gumo. Lp.
goranforex Objavljeno Junij 11, 2012 Opozori Objavljeno Junij 11, 2012 Ta stvar se nahaja med lučjo in števcem v vodoravnem položaju, pripetv ohišje z čho gumo. Lp. hvala bom pogledal.
pelikan Objavljeno Junij 11, 2012 Opozori Objavljeno Junij 11, 2012 (popravljeno) Spet eden, ki nima pojma o maxijih... a se je porodila zelja po dvokolesniku ... Kaj je vzeti bolje, dvovaljni ali enovaljni. Oziroma bom raje vprasal... Kaj so pozitivne in negativne lastnosti enega ali drugega tipa? Sicer sem opazil, da je Burgman 400/650 najveckrat predlagan... Kaj pa recimo Honda Silverwing. Konretno sem recimo opazil tale oglas >> http://goo.gl/SAVAr ... Mnenja? Kaj se da dobiti, ce je budget recimo nekje do 3.000€? Pozdravljen na forumu! Ja, Burgman 650 je res "nirvana" za vsakega maxi skuterista... Vendar, je tudi Honda Silver Wing v tem rangu... Glede pozitivnih/negativnih lastnosti... ti morebiti odgovori kdo z več izjušnjami... načeloma pa bi ti svetoval dvovaljnega! Sam sem s Hondo SW (FJS600A) več kot zadovoljen in ga ne menjam ...niti za maxiskutersko "nirvano"... Glede SW-ja bi pripomnil le nekaj dejstev... Torej, motor, ki si ga navedel na linku... Če je motor res dobro vzdrževan (ciklus je 6.000km) in če je predhodnji lastnik (bi pa rekel, da je imel več kot 2 lastnika)... menjal vse potrebno,... je nakup morebiti smiseln... Vsekakor pa bi ti svetoval, da ga pred nakupom pogleda kak maxi strokovnjak... ki že po zvoku motorja zna oceniti ali gre morebiti za kako zamolčano zadevo... Želim ti dober nakup in da se v prihodnje kje srečamo ...na kakem maxi izletu... Lep maxi pozdrav p.s. Morebiti pa razmisliš kar o nakupu SW600, še sploh, če se boš vozil v dvoje, kjer je pa fajn, če je več konjev... ali pa kar Burgmana 650 Executive, ki pa ima veliko tega, kar SW nima... električna šipica, ročni menjalnik,... itd. Popravljeno Junij 11, 2012. Popravil pelikan
Jest32 Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 Kaj pomeni "elektricna sipca". Glede menjalnika. Ce sem prav razumel, ima Burgman 650 rocni menjalnik, Burgman 400 pa je avtomatic?
JernejA Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 Kaj pomeni "elektricna sipca". Glede menjalnika. Ce sem prav razumel, ima Burgman 650 rocni menjalnik, Burgman 400 pa je avtomatic? Zdravo, Pri Burgmanu 650 imajo novejši letniki električno nastavljivo vetrobransko steklo.. Prav tako pa imajo vsi Burgmani 650 sekvenčni menjalnik. Drugače pa jaz imam trenutno Burgman 400 tanov model, in po komplet servisu pri x riderju sem več kot zadovoljen pelje se odlično v dvoje tudi čist kamot...
Jest32 Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 Kaj pa Bzrgman 400 vs. Burgman 650? Je ogromna razlika med njima? Ali mi lahko mogoce kdo svetuje kaksnega, ki bo OK? X Rider mogoce?
andursa Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 Tale honda se že dolgo prodava sicer je nisem šel pogledat sam tak za nformacijo...drugače pa ma r-moto še eno 600 hondo in na teharju pri motosop 74 tista je pa 400...Drugače pa v kontakt z x raderjem on ve kako in kaj....lp
Jest32 Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 Se malo vprasanj glede Burgman 650. V temle oglasu >> http://goo.gl/wgBKW je omenjen rocni menjalnik, v opisu pa tiptronic. Kaj to tocneje pomeni. Tiptronic je avtomatic, kolikor mi je znano ...
Jest32 Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 Sem ze prebral... moznost je avtomatsko ali rocno prestavljanje... Sem prav razbral?
revival Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 Si,lahko šalta automatsko,ali pa ročno na tisi dve rdeči tipki na levi strani krmila.Je pa Burgman 650 res bombnik Drugače se pa tudi 400 v dvoje lepo pelje,če nisi neki divjak :closedeyes:
Jest32 Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 Kaj pa velikost in okornost Burgman 650 vs. Burgman 400?
sat500 Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 (popravljeno) Kaj pa velikost in okornost Burgman 650 vs. Burgman 400? Če nisi med manjšimi, potem ti velikost skuterja ne bo delala težav. Če boš vozil veliko v dvoje, je boljši 650, drugače pa tako, kot je @revival rekel - tudi 400 je dovolj. Popravljeno Junij 12, 2012. Popravil sat500
Jest32 Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 Se malo vprasanj glede Burgman 650. V temle oglasu >> http://goo.gl/wgBKW je omenjen rocni menjalnik, v opisu pa tiptronic. Kaj to tocneje pomeni. Tiptronic je avtomatic, kolikor mi je znano ... A kdo pozna tegale na linku? Sicer se mi zdi malo "nacickan" s to osvetlitvijo podvozja ... Je pa cena se v okviru mojega pricakovanja Če nisi med manjšimi, potem ti velikost skuterja ne bo delala težav. Če boš vozil veliko v dvoje, je boljši 650, drugače pa tako, kot je @revival rekel - tudi 400 je dovolj. Ne nisem med manjsimi (184 cm in prevec kilogramov ) ... :krneki:
Jest32 Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 Pa se da mogoce kje najeti Burgmana za kaksen dan, da bi videl, ce je to tisto, kar si predstavljam?
gorazd Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 poskusi pri prodajalcu, kjer imaš na izbiro burgmana in silver winga, boš takoj videl, kateri ti bolj leži. G
boki2 Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 Pozdravljeni! Danes je padel izpit A neomejeno čez slabo uro pa pride burgman 650. Vsem,ki ste držali pesti zame da bom naredil najlepša hvala. Uspelo je. Jutri ko bom imel izpit v žepu, ga še registriram in to je to potem se pa vidimo na kakšni furi. Lp maxiscooter 1
ssabic Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 (popravljeno) Pozdravljeni! Danes je padel izpit A neomejeno čez slabo uro pa pride burgman 650. Vsem,ki ste držali pesti zame da bom naredil najlepša hvala. Uspelo je. Jutri ko bom imel izpit v žepu, ga še registriram in to je to potem se pa vidimo na kakšni furi. Lp Čestitke za uspešno opravljen izpit in veliko varnih kilometrov, ko se vreme popravi. Maxi pozdrav Popravljeno Junij 12, 2012. Popravil ssabic
x raider Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 Čestitke za uspešno opravljen izpit in veliko varnih kilometrov, ko se vreme popravi. Maxi pozdrav Boki2 BRAVOOOO !!!
goranforex Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 hvala bom pogledal. Problem rešen sam še lepega vremena in gou.
x raider Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 Ni bilo dolgo ko sem imel z enim burgmanom problem le z eno žico ki je bila prekinjena in to na zelo skritem mestu ki povezuje senzor menjalnika z ECM. Vse se uredi le malo potrplenja je potrebno in znanja, mišim pa nastavi strup in ne motor (malo za šalo). Lp.
Jest32 Objavljeno Junij 13, 2012 Opozori Objavljeno Junij 13, 2012 Sem v zadnjih dneh kar precej prebrskal razne forume in spletne strani (veliko v slo jeziku itak ni - najvec je se tukaj in na www.maxiscooter.si )... in sem se poleg Burgmana"ogrel" se za Hondo Silver Wing ... te so, kot sem opazil, malce cenejse od Burgmanov ... Sem pa malo skepticen pri nakupu rabljenih, ker se ne spoznam dovolj na te zadeve in se bojim, da se bom "nasral" in imel z nakupom prevec stroskov... Za novega pa budzet ne zadostuje ...
goranforex Objavljeno Junij 13, 2012 Opozori Objavljeno Junij 13, 2012 Ni bilo dolgo ko sem imel z enim burgmanom problem le z eno žico ki je bila prekinjena in to na zelo skritem mestu ki povezuje senzor menjalnika z ECM. Vse se uredi le malo potrplenja je potrebno in znanja, mišim pa nastavi strup in ne motor (malo za šalo). Lp. žička in miši problem zdaj je OK.
andursa Objavljeno Junij 13, 2012 Opozori Objavljeno Junij 13, 2012 evo gospodje jz sem naredo izpit.... z hondo silver wing več kot zadovoljen.....Upam da se kmalu vidmo kje na cesti in na kakšnem srečanju....lp vsem Glede nakupa motorjev suzuki honda pa takole oba sta perfektna motorja morte sprobat oba mene je bolj navdušila honda in sem zadovoljen pa še cenejšo vzdrževanje je......Par linkov nazaj pa sem vam tako ali tako napisal kje so še dve hondi ki bi še bile primerne za nakup...upam da najdete kaj zase lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se