Brrrm Objavljeno Februar 23, 2003 Deli Objavljeno Februar 23, 2003 Danes bil prijeten, sončen dan, kot nalašč za kratko vožnjo. Zato sem se opoldne odpravil na vožnjo v zimsko pokrajino. Opravil pot Ce-Trojane-Letuš-Ce. Srečal še dva motociklistična zanesenjaka. Vožnja skozi zasneženo, s soncem obsijano pokrajino ima kjub hladu svoj čar. Ceste suhe in brez peska. Hladno da, mrzlo ne. Je sonce prijetno grelo. :D S tem je tudi rešen mesec februar. Mesec in pol nisem bil na motociklu. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yankee Objavljeno Februar 23, 2003 Deli Objavljeno Februar 23, 2003 Danes startali ob enih in se odpravili proti istri.Prisli do Vrsarja,spili dve pijaci na prijetnem soncu pri 10C in pol pocasi proti domu.Prva fura letos brez burje,zmrzovanja in strahu pred peskom na cesti.Srecali kar nekaj motoristov pri nas in v CRO.Nabralo pa se je nekaj manj kot 300km 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno Februar 23, 2003 Deli Objavljeno Februar 23, 2003 Ja res je bil lep dan kot nalašča za eno furco nardit. Sem se odpravil proti morju, vendar sem šel samo do Divače, potem pa obrnil nazaj proti Cerknici. Če bi bil še kdo z mano in ne bi začelo pihat pa bi morda šel do obale, pogledat kako izgleda pokrajina brez snega :wink: Sem pa v Razdrtem srečal še dva čoperista in med Postojno in Uncem še enega z endurco. No če bi bila še kakšna stopinja več pa tudi ne bi imel nič proti :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Februar 23, 2003 Deli Objavljeno Februar 23, 2003 Ahja, jest pa nisem naredu tok velik km, sem pa vseeno motor ven potegnu ga mal zalaufu in sel mal probat kako se dere nov ror....in je blo kr fajn, samo na nekaterih predelih je pa kr se velik vode, peska...celo ledu :shock: ...za daljse ture bo treba pa motor najprej na AMZS pelat.... LP, Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno Februar 23, 2003 Deli Objavljeno Februar 23, 2003 Edina dobra stvar pri vožnji v tem času in mrazu je da ni treba mušic pucat z vizirja :wink: Sam kaj ko ti pa voda in sol hlače pa čevlje in seveda cel motor pošpricajo :roll: Bo treba jutri še motorček mal oprat da ge kakšna rja ne načne :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Februar 23, 2003 Deli Objavljeno Februar 23, 2003 no ja upejmo da bo kmal pobral tale sneg, pa da nam dež ceste opere, pol bo pa čas za kakšno furo 100km+ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 26, 2003 Deli Objavljeno Februar 26, 2003 Učer sem začel novo sezono. Prevozno sredsrvo je zglancano da se kr sveti. Pa pršu sem do zaključka :arrow: rokavice so moja naslednja naložba :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 26, 2003 Deli Objavljeno Februar 26, 2003 Pametno polde pametno pa kr hitr nabav da ne bo prej zima minila :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno Februar 27, 2003 Deli Objavljeno Februar 27, 2003 res je, ampak ogrevane ročke so pa zakoooooooon !!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 27, 2003 Deli Objavljeno Februar 27, 2003 Motor potegnil iz garaže in na soncu je užagal iz prve ! (krajši krog po naselju ,veliko peska...bom počakal še nekaj dni ,registriral in...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Februar 27, 2003 Deli Objavljeno Februar 27, 2003 Ste začeli spomladansko prebujanje? Ta vikend jeeeest tuuuud. Pa še registrirat mi ni treba, hehe. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
loyo Objavljeno Februar 27, 2003 Deli Objavljeno Februar 27, 2003 ravno včeraj začel sezono. No ja ... :D Motor sem moral na tehničnega peljat. Vžgal brez kakih problemov v tretje! Samo ceste so pa še vedno mastne kot hudič. Malo sem dal po gasu, pa sem že naredil en powerslide :D ko Rossi :D lp Loyo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Februar 28, 2003 Deli Objavljeno Februar 28, 2003 Vceraj naredil 8 kilometrov. Do tehnicnih in nazaj. Voznja me je kostala "samo" neverjetnih 102.974,00 SIT. Asfalt je pa masten in spolzek ko hudic. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Februar 28, 2003 Deli Objavljeno Februar 28, 2003 Tadej, moje laično mnenje je, da moraš dati nastaviti vplinjače ali pa špricalno elektroniko, karkoli že imaš, ker s porabo 7014,6 l/100km se boš letos bolj malo vozil :wink: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 28, 2003 Deli Objavljeno Februar 28, 2003 Tadej, moje laično mnenje je, da moraš dati nastaviti vplinjače ali pa špricalno elektroniko, karkoli že imaš, ker s porabo 7014,6 l/100km se boš letos bolj malo vozil :wink: :P Brrrm a si ti pozabu! On ima sfrizirano za drag! :twisted: Sicer pa se mizdi da je imel lani Klimbra največji strošek/km! :? Mislim da kar blizu 100ksit/km :wink: In zgleda da ga je potem pamet srečala in je zamenjal za motor s pol manjšo porabo :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno Februar 28, 2003 Deli Objavljeno Februar 28, 2003 No zdj se pa jst tud že furam, s tanovim po gmajni noro. Mogoče mal preveč snega ampak gre :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Februar 28, 2003 Deli Objavljeno Februar 28, 2003 Kakšen sranje na cestah. Ni še za vozit. Ponekod suho, ponekod mokro, precej peska povsod, cestišče še premrzlo,najhuje pa ker so se eni kmetje že prebudili, pa cesto z svojim gnojem mažejo. Enkrat smo že debatirali o tem, pa ne vem kaj naredit, da ne bodo z drekom cesto mazali. Ampak nekaj pa vem, če se zaradi enega takega z avtom ali motorjem sesuješ je škode več kot je vreden ves pridelek v desetih letih na njivi zaradi katere po cesti serje. Bom še mal počaku za kakšno resnejšo vožnjo. Današnjih 30 km mi je bilo kar mal preveč. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 28, 2003 Deli Objavljeno Februar 28, 2003 Jst zdej ker po 25 km na dan obračam. Sneg se topi :arrow: juhu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Februar 28, 2003 Deli Objavljeno Februar 28, 2003 danes naredil 35km predvsem po cisto suhi cesti na soncni strani, brez peska, ampak sem se 3x peljal po eni in isti cesti gor in dol ampak tolk da sem motor malo prebudil je blo. Mraz je bil ravno prov, edino zoprno je ker so res ce gres kam dalj ceste se mokre in spolzke. Upejmo da bo kmalu dez da bo spral... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 28, 2003 Deli Objavljeno Februar 28, 2003 Zoolo Tnx za učinkovito bombardiranje! 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damo Objavljeno Marec 1, 2003 Deli Objavljeno Marec 1, 2003 :lol: Včeraj naredil 80km. Cesta suha, mokra, ponekod celi potoki preko ceste, celo na led :o sem naletel...sicer samo ene 5 metrov, ampak sem na srečo "prletu" v tretji pod štandgasom. Drugače bi bla draga vožnja... Gledam v nebo, če se bo sonce pretolklo skozi, grem danes spet na mopeda. :wink: lp, Damo počasi po kamenju... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Marec 1, 2003 Deli Objavljeno Marec 1, 2003 Meni je današnjih 15 km brez tablice kar pasalo...500 m od doma sem vse ulice prekrižaril, malo powerslide delal, motor vsral, sebe tudi...za začetek bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMY Objavljeno Marec 1, 2003 Deli Objavljeno Marec 1, 2003 Ma jebeš smučanje...zdele sem glih nazaj pršu s prve furce...zakon...60km...počas, z užitkom....ceste v glavnem lepe, le tu pa tam kak moker pas (jebiga, pr nas je blo velik snega). Se mi zdi, da je prva fura tista najslajša... Je pa treba kar pazit...gume ne primejo glih najbolj..zato po pameti..aja, to ni glih dober nasvet...počasi... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 1, 2003 Deli Objavljeno Marec 1, 2003 8) :P :lol: 8) :P :lol: 8) :D :) 8) :P :lol: :) :D :o 8) :P 8) UUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH je pasalo!!!! no danes sem šel malo do ptuja pa v mb pa še malo okoli, skuril skoraj cel tank, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kak je pasalo po dobrih 3 mescih spet vozit. no ceste obup, nosilo me je ko vrag :shock: , power slide v kateri koli prestavi :lol: :roll: , ampak resneje mi je puls nabilo samo enkrat. motor je vsran, še dobro da ga še od prejšnjič nisem spucal :roll: :wink: komaj čakam na pomlad ali kot je rekel prijatelj "ja danes je pa res toplo, so muhe ven prišle, je jasno da motoristi tudi!" :twisted: sicer sem srečal samo en motor, temno modrega duceja st4, dva sta pa na lentu veselo se sončla (eden brez tablice :lol: ). JUHUHU! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cacy Objavljeno Marec 1, 2003 Deli Objavljeno Marec 1, 2003 Evo še z moje strani: dans naredu 100 km po Gorenjskem. Super, opozarjam pa na staro cesto Kranj - Podbrezje - Črnivec, veliko zemlje po cest, pesek od posipanja, okol Nakla so pa še tovornjaki (gradnja AC) gor nanosil polno zemlje. Previdno !!! Drugač priporočam cesto od Kranja, preko Golnika na Tržič, Radovljica - Bohinj je veliko boljša. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave