Desmo Objavljeno Februar 19, 2003 Objavljeno Februar 19, 2003 Mogoče se pa da dostop do kod dobiti tudi zastonj. Za mojega so navodila recimo klele: http://www.kv32tweak.freeuk.com/servicemenu/
transalp Objavljeno Februar 19, 2003 Objavljeno Februar 19, 2003 Super. Sem malo pogledal menuje in res obstaja nek "Auto YC det" v "Basic Settings", vendar avtor strani žal ne pozna funkcije te nastavitve. YC je prav gotovo povezan z S-video signalom: Y je luminanca+sinhr., C pa krominanca... Sicer se da za servisne kode povprašati tudi na "Repair" forumih, vendar, kot pravim, se bojim šariti po nastavitvah zaradi garancije. Desmo, morda veš, če Sony TV-ji "logajo" oz. štejejo vstope/spremembe v servisnih menujih?
Desmo Objavljeno Februar 19, 2003 Objavljeno Februar 19, 2003 Nebi vedel. V vsakem primeru pa ne vem kdo ti lahko dokaže, da si število na števcu dvignil ti, razen če je kje zraven še datum zadnjega vstopa v meni.
transalp Objavljeno Februar 20, 2003 Objavljeno Februar 20, 2003 Informacija s Sony servisa: se bodo potrudili pod garancijo rešiti težavo, verjetno (tudi) s pomočjo servisnega menuja. Se pa pri tem konkretnem modelu TV-ja ne da priti v servisni menu niti z daljincem niti preko tipk na TV-ju. Imeti je treba servisni daljinec... :( Da bi se beležil datum dostopa v servisni menu, pa dvomim - sicer bi pred vstopom na TV-ju le premaknil datum nazaj, pa je... :wink:
Thundercat Objavljeno Marec 1, 2003 Objavljeno Marec 1, 2003 Uporabljam XP-je! Zasedejo mi 1.30 gb! Me zanima če se lahko naprimer Help v direktoriju Windows zbriše! Datoteka help ima 95 Mb pa jo nisem še nikoli uporabljal! Ali jo lahko izbrišem brez posledic?!?! A so še katere datoteke ki se lahko zbrišejo brez posledic!
SiR Objavljeno Marec 1, 2003 Objavljeno Marec 1, 2003 Uporabljam XP-je! Zasedejo mi 1.30 gb! Me zanima če se lahko naprimer Help v direktoriju Windows zbriše! Datoteka help ima 95 Mb pa jo nisem še nikoli uporabljal! Ali jo lahko izbrišem brez posledic?!?! A so še katere datoteke ki se lahko zbrišejo brez posledic! Če Helpa ne uporabljaš - go ahead. Pobrišeš lahko tudi imenik TEMP... tam se običajno kake 100-300 MB navlake nameče... Aja - pa če ti res diska zmanjkuje - pobriši še fajle, ki jih ima Internet Explorer v cache shranjene... Ampak - kaj dosti itak ne moreš nardit... A te tolk žuli tista 1,3 gb? Aja - pa ful placa se dobi, če kako igrco ali pa film zbrišeš :twisted:
Thundercat Objavljeno Marec 2, 2003 Objavljeno Marec 2, 2003 Žuli me 1.3 gb ker ima cel disk 6.2 mb!!! Kaj je tista fora z internet explorerejm ...opiši točno kaj!!!
Gugo Objavljeno Marec 3, 2003 Avtor Objavljeno Marec 3, 2003 Ej banda, sam da povem, pa da nebom delu reklame....za DVD-R majo v eni LJ stacuni, k ma 3 crke v imenu, pa stoji na Brncicevi, po 100Kom spindle, po cca 26.000,00 sit, kar znese nekaj vec kot 250 sit po komadu. Se mal, pa bojo cene enake praznim CDjem. mediji so znamke Nashua, so pa na zalost samo za DVD-r, se pravi za Pioneerje in podobno. P.S. Pa res ne delam reklame...da me ne bo kdo obtozu!!! :wink: LP Gugo 8)
Hanzi Objavljeno Marec 3, 2003 Objavljeno Marec 3, 2003 Očitno bomo še letos gledal kakšen FS na lastnih CD! Bi bil zelo vesel tega! Film občutno več pove kot slike! :wink:
ar Objavljeno Marec 3, 2003 Objavljeno Marec 3, 2003 Mam naslj. problem. Za privat email up. Outlook Express in vsake toliko dobim mail: The mail message (file: WINWORD2.scr) you sent to henrikp@volja.net contains a virus. (on zebrab) The mail message (file: Frame-glMeni.pif) you sent to zmago.bombek@mr-ei.si contains a virus. (on zebrab) Maili pridejo od SIOl serverja:antivirus-scanner@siol.net Tega folka sploh nimam sploh nimam v adresarju, na siolu pa pravjo, da naj bi mel nek virus. Kot antivirusni program up. Symantec antivirus corporate edition, ki ne zazna nobenga virusa, pa tud parkrat sem up. Panda online virus scan, ki nič ne najde! A ma kdo kakšen predlog :?: :?:
transalp Objavljeno Marec 3, 2003 Objavljeno Marec 3, 2003 Ar, nekateri virusi znajo med širjenjem po svetu "po poti" nabirati email naslove iz email imenikov, kjer seveda dobivajo tudi naslove naslednjih žrtev. Pri nekom je tako virus med svojim potepanjem v imeniku našel tudi tvoj email naslov. Ko se virus sam razpošilja po email-u, kot naslov pošiljatelja izbere enega od tako zbranih email naslovov - in tako je kot pošiljatelja tokrat pač navedel tebe. Ker je bil prejemnik SIOL-ov uporabnik, je njihov protivirusni strežnik prestregel okuženo pošto, iz glave (headerja) dobil naslov pošiljatelja (v tem primeru torej tvoj naslov) in ga (te) o tem obvestil, čeprav nimaš nič s tem. Virus, ki se razpošilja sam, si je torej "izposodil" tvojo identiteto...
D.J. Objavljeno Marec 3, 2003 Objavljeno Marec 3, 2003 Žuli me 1.3 gb ker ima cel disk 6.2 mb!!! Kaj je tista fora z internet explorerejm ...opiši točno kaj!!! START :arrow: All Programs :arrow: Accessories :arrow: System Tools :arrow: Disk cleanup :arrow: OK :arrow: odkljukaš vse :arrow: OK :arrow: YES
D.J. Objavljeno Marec 14, 2003 Objavljeno Marec 14, 2003 ko hočem poslušat kak CD mi mašina takoj po vstavitvi zamrzne pomaga samo še ta spodnji restart podatkovne CD-je bere normalno, ala programi, mp3... serje le pri audio, originalnih ali presnetih, nima veze zadeva mi je še do pred kratkim normalno funkcionirala, tudi z A.grabberjem sem delal normalno imam pa XP brez SP1 ali je možno, da je S.blaster (live) kej zasral problem je bil CD priklopljen na kontroler (100), ko sem ga butnil nazaj na IDE od plate je zadeva spredelala
Gugo Objavljeno Marec 19, 2003 Avtor Objavljeno Marec 19, 2003 Uporabljam XP-je! Zasedejo mi 1.30 gb! Me zanima če se lahko naprimer Help v direktoriju Windows zbriše! Datoteka help ima 95 Mb pa jo nisem še nikoli uporabljal! Ali jo lahko izbrišem brez posledic?!?! A so še katere datoteke ki se lahko zbrišejo brez posledic! Sm se spomnu se ene fore...lej... Z desno tipko My Computer, pa pol properties pa pol na system restore, pa turn off system restore...(jst ga mam itaq izkljucenga), z tem pridobis se ene 200Mb, plus vse zgoraj nastete zadeve, samo tisto moras kar rocno delati, pa nisem ziher, ce ti vse pobrise....drugace pa das view all files(v folder options) pa gres pol na C pa na Documents and Settings pa na userja (tvoje ime npr) pa pol Local Settings in zbrises vsebino Temp direktorija in vsebino Temp internet direktorija. z tem bos tud neki pridobil, ker ti disk cleanup ne pobrise vsega....drugace pa sigurno zdravilo....nabavi si vecji disk :twisted: LP Gugo 8)
Blade Objavljeno April 8, 2003 Objavljeno April 8, 2003 The wizard was interrupted befor Race Driver could be completly installed. Your sistem has not been modified.To complete installacion at another time, please run setup again. V čem je haklc imam pa win2000pro.
Speedo Objavljeno Junij 5, 2003 Objavljeno Junij 5, 2003 Pozdravljen! Kadar zaženem računalnik oz kadar se mi naložijo windowsi, prvih 30s ne morem delat skoraj nič (npr. datotek ne morem gledat, nekaterih programov ne morem zagnat,...). No, to traja nekaj časa in pol se počasi aktivira antivirus in vsi ostali programi. In pol dela vse normalno. Bi slučajno vedu kaj je narobe? :roll: HVALA! P.S. P III 733Mhz Maxtor 60G 512MB rama Windows XP to je zaradi mrežne... My Network Places / Properites / Local Area Network / Properties / Internet Protocol (TCP/IP) tuki naštimaj eno IP številko za katico; npr: 192.168.0.1 pa subnet mask nastavi na 255.255.255.0 WoW, it really works. Sam imel enak problem vendar glede na to, da 1x na dan zalaufam rac. mi to ni povzrocalo skrbi. Sem se pa vseeno ravnal po gornjem nasvetu in sedaj zadeva normalno stece, brez cakanja. Prosil bi samo za eno pojasnilo. Kaj sem dejansko s temi nastavitvami naredil? A to zej pomeni, da imam vedno enak IP? Kaj pa je to subnet mask (255.255.255.0). Tnx za pojasnila.
BC Objavljeno Junij 5, 2003 Objavljeno Junij 5, 2003 nastavil si lokalni ip zato ga na začetku ne išče. ip, ki ga tudi vsi drugi vidijo, je pa odvisen od internet ponudnika...
jrakus Objavljeno Junij 9, 2003 Objavljeno Junij 9, 2003 www.google.com - search "what is subnet mask" http://www.webopedia.com/TERM/S/subnet_mask.html
Unknown Objavljeno Junij 16, 2003 Objavljeno Junij 16, 2003 Ne dela mi lpt, usb.. mogoce se da se kaj... Se mogoce komu sanja kaj bi blo narobe? je pa res da nam je v petek v bajto strela vsekala. sam racunalnik ni bil vstekan, bil je sam kabel od adsl-ja notr. sam drugac mam pa zascito prot strel za adsl. no ko sm ga taprvic prizgal mi je neki tezil s CMOS pa sm prtisnu f1, pa k sm prsu v winse se mi je reseteru datum in ura. zdej pa ne vem, a morm sam ksne nastavitve popravt al mi je to skuril vse. kako naj to vem zdej*?
BC Objavljeno Junij 16, 2003 Objavljeno Junij 16, 2003 ponavadi so ltp, com in usb po defaultu vklopjeni v biosu, tko da bi ti mogli delat, če si bios resetiru. pa vseeno poglej, če je vse enabled...
Unknown Objavljeno Junij 16, 2003 Objavljeno Junij 16, 2003 ja sem ze gledu pa je blo neki izklucen, pa sem nazaj vklucu pa isto ne dela. ne vem, a je mozn da je kej prezgan notr??
rozi Objavljeno Junij 17, 2003 Objavljeno Junij 17, 2003 ja sem ze gledu pa je blo neki izklucen, pa sem nazaj vklucu pa isto ne dela. ne vem, a je mozn da je kej prezgan notr?? Čisto možno. Meni je strela preko telefona skurila modem, matično ploščo in mrežno kartico. Skratka vklopljeni telefonski kabli (tudi ADSL) so na stežaj odprta vrata streli v vaš računalnik.
Unknown Objavljeno Junij 17, 2003 Objavljeno Junij 17, 2003 ja men sam to ni jasn ker sem mel zascito. a ni tko da bi mogl taprve zascito skurit? ker moja zascita je se zmer kot nova, dela b.p.?
hotschko Objavljeno Junij 17, 2003 Objavljeno Junij 17, 2003 ja men sam to ni jasn ker sem mel zascito. a ni tko da bi mogl taprve zascito skurit? ker moja zascita je se zmer kot nova, dela b.p.? seveda zaščita še vedno dela ... in spušča vse vrste šokov kar lepo skozi ... :) koliko si pa plačal za tole "zaščito" ...
D.J. Objavljeno Junij 17, 2003 Objavljeno Junij 17, 2003 med inštalacijo ACDSee mi napiše error 1335, data.cab...problem vith CD-rom or package ne glede na verzijo ACD-ja (4.0, 5.0), trial ali registrirana, vedno zajebe inštalacija je zagnana iz diska, fajli so ali iz kazaa (seveda trial..) ali pa dl-jani iz adobove strani poskusil sem TOLE, vendar brez željenega učinka :(
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se