Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

pazite to.. office XP pro.. slovenski... kaj si je Mkrošit, spet kako zadevo zmislo al kaj... al zakaj več "stari" kreki za krekat aktivacijo nea palijo?.. v čem je problem, če ve kiri?... na mojem PC-ju dela normalno, pa še na enih parih. danes ko sem pa ga spet insalo, pa na winse XP, pa je kr začel jebat...

če vi kiri kak se da to skrekat, al karkoli, naj pove... hvalja!

lp

-matej

Objavljeno
pazite to.. office XP pro.. slovenski... kaj si je Mkrošit, spet kako zadevo zmislo al kaj... al zakaj več "stari" kreki za krekat aktivacijo nea palijo?.. v čem je problem, če ve kiri?... na mojem PC-ju dela normalno, pa še na enih parih. danes ko sem pa ga spet insalo, pa na winse XP, pa je kr začel jebat...

če vi kiri kak se da to skrekat, al karkoli, naj pove... hvalja!

lp

-matej

če bi jaz kaj razumel, kaj ti hočeš povedat ... ???

Objavljeno

Kako zbrisati Outlook express? Uporabljam namrec Outlook in mi express hodi odvec

Objavljeno

start-nadzorna plošča-dodaj odstrani programe-zavihek windows namestitev/components- izbriši iz oddelka komunikacij outlook express... žrmljžrmlj...voila...

Objavljeno

Outlook ti je program iz OFFICA .. tak da daj CD od ofica not.. pa maš tam mislim da ko je autorun, popravi al kaj. pa pol ga lahka tam odznačiš (da neo klukice), to je to... če pa to neo šlo, pa zbriši office, pa na novo gor, pa daj inštalacijo "po meri", pa si tam daj da nočeš da ti da outlook gor... to je to

LP

-matej

Objavljeno

a ja.. kiri outlook sploh misliš?... outlook expres, al Microsoft outlook ... oz. onega za pošto brat, al onega ko je za organizacijo kao? no jaz sem ti napiso kak onega drugega odstraniš... če pa misliš na onega za pošto brat, pa ga tak odstraniš tak ko je ElBarto napiso...

LP

Objavljeno (popravljeno)

Outlook Express se zinstalira skupaj z IE. Torej rabiš IE6 ali IE5 kiri koli jezik pač in ga tam odstraniš.

Popravljeno . Popravil Blame
Objavljeno

Najprej povej kateri OS imas (ce imas XP ti je ze elbarto odgovoril). Sicer pa je najbolj easy da pobrises shortcut-e in vse pustis na miru (tako te nima kaj motiti, ali pac??).

Objavljeno

aja, se ena finta v registrih kok nardit da se ti totalno zabasan comp hitrej zaganja: gres v regedit, HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run, in nardis Backup. potem tu ven zbrises vse, cesar ob zagonu ne rabis. ce zbrises kaj prevec, ob naslednjem zagonu kaka naprava ne bo delovala (pri meni recimo skener). v tem primeru uporabis backup, in raziskujes tolk casa, dokler ne najdes tistega programa/ukaza, ki sluzi tisti napravi, ki ti z izpraznjenim registrom "run" ne deluje, in jo pustis not, ostale pa izbrises. tisti register ki ga rabis, si je dobro zapomnit za naslednje ciscenje registrov. .)

Objavljeno

Mam xp in hocem zbrisat OUTLOOK EXPRESS(kot sem ze navedel). Tako kot je predlagal elbarto sem ze probal pa ne gre.

Objavljeno
Mam xp in hocem zbrisat OUTLOOK EXPRESS(kot sem ze navedel). Tako kot je predlagal elbarto sem ze probal pa ne gre.

V WinXP je IE ze notri ... kao "integriran". OE je del IE, kar pomeni da ga po kaki ocitni poti ne bos dol dobil, verjetno pa obstaja kak sumljiv postopek za odstranitev "na roke" s cimer tvegas sesutje sistema.

Objavljeno

Anyway ... ce imas XPje imas verjetno >800MHz masino, take masine pa nimajo ravno 6GB diskov, posledicno mi ni jasno zakaj bi na vsak nacin rad dol dobil, da bos privarceval delcek diska ...? Ce te ze tako moti umakni shortcute pa je, za default mailer/browser uporabi kar ti pac pase, pa je zadeva resena.

Objavljeno (popravljeno)

Al pa format.... :rolleyes:

Popravljeno . Popravil RoadKill
Objavljeno
aja, se ena finta v registrih kok nardit da se ti totalno zabasan comp hitrej zaganja: gres v regedit, HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run, in nardis Backup.

a ni lazja varjanta

RUN msconfig.exe

Objavljeno

uporabljam hotmail.com.....vendar me noče prijavit na računalniku od punce...kaj je narobe......ko sem na njenem računalniku nobena prijava na noben račun ne prime...Zakaj?...a je fora v katerih nastavitvah...

Objavljeno

heh, dobr bi blo če bi napisu kakšno napako ti javi. men naprimer ne dela če imam na firewall-u stealth mode vklopljen...

Objavljeno
heh, dobr bi blo če bi napisu kakšno napako ti javi. men naprimer ne dela če imam na firewall-u stealth mode vklopljen...

nič mi ne javlja...enostavno napiše da je napačno geslo in naj ga ponovno napišem....na email.si pa mi napiše da manjka neki piškotek.... :hmm:

Objavljeno
nič mi ne javlja...enostavno napiše da je napačno geslo in naj ga ponovno napišem....na email.si pa mi napiše da manjka neki piškotek.... :hmm:

ja cookieje si vklop v brskalniku...

Objavljeno
ja cookieje si vklop v brskalniku...

ja.....res je ....zasebnost je bila nastavljena na Visoko raven in je zavračalo dostop....hvala.... :wacko:

Objavljeno
uporabljam hotmail.com.....vendar me noče prijavit na računalniku od punce...kaj je narobe......ko sem na njenem računalniku nobena prijava na noben račun ne prime...Zakaj?...a je fora v katerih nastavitvah...

banalna fora, vendar vseeno preveri;

a maš v passwordu črko y ali z ? Če ima punca vklopljeno angleško abecedo, sta ti dve črki na tipkovnici zamenjani in rezultat je napačno geslo, ko vpišeš geslo, misleč, da si ga 100% prav vpisal.

Objavljeno (popravljeno)

Mam IR na COM port... pa mi ne dela vreji... od NOKIE programi ka ne zaznajo, ipd ... so kaki drajveri za COM-potrni IR ....

LP

-matej

Popravljeno . Popravil CrashOver
Objavljeno
Mam IR na COM port... pa mi ne dela vreji... od NOKIE programi ka ne zaznajo, ipd ... so kaki drajveri za COM-potrni IR ....

verjetno te jebe Nokia PC Suite, ali pa "modem driver"?

1) modem driverja sploh ne rabiš - vsaj če imaš Windows XP, se da tudi z default driverji v windowsu zrihtat.

2) Če vztrajaš, najprej snami najnovejši PC Suite iz www.nokia.com --> Support --> European Phones --> Software ... pa Registry Cleaner, pa modem driver. potem pa preberi navodila in inštaliraj.

Če ne bo delalo - imaš verjetno nekompatibilen IrDA vmesnik. Se dogaja, tudi v času hiper-moderne tehnike, kot je USB, WinXP, P4...

PS: driverji za IrDA/Com interface so pravilno inštalirani?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!