BlazS Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 Hvala lepa. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 A kdo mogoce ve kje bi se dal pobrisat al pa izklopit tist automatic update wizard, k ti ga xpji skoz odpirajo. Res mi gre na zivce. Tisto je dost koristna stvar ... sploh, če si na net prheftan ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CrashOver Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 za piratske verzije zadeva sploh ni priporočljiva :) LP -matej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 za piratske verzije zadeva sploh ni priporočljiva :) LP -matej Zakaj ne? če so pravilno spiratizirane, čisto lepo deluje ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 Toplo priporocam uporabo Windows Update ... oz. drugace povedano: ce tega ne uporabljate, se ne cudite da zabredete v kake tezave ker nimate kriticnih varnostnih popravkov ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 Kaksne tezave imas v mislih? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Februar 7, 2004 Deli Objavljeno Februar 7, 2004 Kaksne tezave imas v mislih? viruse, črve, trojance ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Februar 7, 2004 Deli Objavljeno Februar 7, 2004 Za to pa uporabljam Norton antivirus, ki ga kar pogosto updatam. Zraven pa se firewall, k je vgrajen v routerju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McMatko Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 Mogoc kdo ve koko nej lindowsovo linux particijo zbrisem in pol nardim primarno windows particijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aleron Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 Mogoc kdo ve koko nej lindowsovo linux particijo zbrisem in pol nardim primarno windows particijo. Če imaš poleg linuxa tud Windowse, lahko v windowsih to narediš s programom Partition Magic. Ampak ne boš mogel kar spremenit v primarno win particijo, ker v tem primeru že obstaja. Če so pa samo linuxi na mašini, potem pa uporabi sistemsko disketo pa fdisk. Konec koncev ma pa tut linux vgrajeno orodje za delo s particijami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McMatko Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 (popravljeno) Ja mam sam linux na masini pa sm z f-diskom ze probal (brisanje ne-dos particije) pa mi pol kr zasteka racunalnik in morm restartat.. Sm pa mal tut po linuxu iskow pa nism nc kej posebnga najdu za particije. a se mogoc dobi partition magic za linux?:) Popravljeno Februar 9, 2004. Popravil McMatko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 Ti bi rad torej vse zbrisal in potem naredil windows particijo? Uporabi fdisk na kakem bootable linux CDju, zbrisi particije ki jih ne maras, shrani situacijo, rebootaj in v windows installerju na praznem prostoru naredi novo particijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McMatko Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 Yap sm ze to sprobaval mam 2 linuxa pa na nobenem nemorem particije zbrisat. Sej mi bo en frend posodu en linux k se to da nardit in se pol nardi tko k je cyc napisu zgorej :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RoadKill Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 Če kdo proda licenco za Windows 98 kupim. Licenca + software. lp, Rk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 Ze nekaj casa se cudim in razmisljam kako bi shranil trenutno sliko na monitorju. S cim naj to nardim? Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 stisnes tipko PRINT SCREEN, pol pa v slikarju al pa kakem drugem graficnem programu prilepis (urejanje/prilepi). .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 Ker program za spyware in popupe mi predlagate? Ksn dobr. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aleron Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 Ker program za spyware in popupe mi predlagate? Ksn dobr. Lavasoft Ad-aware. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrakus Objavljeno Februar 16, 2004 Deli Objavljeno Februar 16, 2004 (popravljeno) spywareblaster - resident program http://www.javacoolsoftware.com/spywareblaster.html Google toolbar za blokiranje pop-up. http://toolbar.google.com Ad-Aware je post festum proggy, se pravi čisti po tem ko je nesnaga že na mašini. Prav tako to počne Spy-BOT. Popravljeno Februar 16, 2004. Popravil jrakus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Februar 16, 2004 Deli Objavljeno Februar 16, 2004 če te motijo pop-upi lahko uporabljaš tole... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CrashOver Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 :? :? Tale hudič se mi hoče ob vsakem zagonu namestit kot privzeta int.stran,vendar mi ad-wach blokira...kje za hudiča jest to zbrišem :? :hmm: :hmm: sej sem vedo da je bil en taki problem :) ... no, lunč.. če še zadeve nisi rešil...sem meu podobn problem, pobrskau po registrih, in ugotovil... če se ne spoznaš na registre pol raje samo zbriši v mapi c:\windows\sys.reg ... in strani ti nebo več nalagalo... (tak je blo pr meni) v registru pa maš zadevo pod: lokal mašin\softwer\mikrosoft\windows\curent version\run\ ... pa poglej da se vrednost ključa nanaša na sys.reg!!! .... drugač pa mislim da bi moglo zadostovat da samo sys.reg zbrišeš... LP -matej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 sej sem vedo da je bil en taki problem :) ... no, lunč.. če še zadeve nisi rešil...sem meu podobn problem, pobrskau po registrih, in ugotovil... če se ne spoznaš na registre pol raje samo zbriši v mapi c:\windows\sys.reg ... in strani ti nebo več nalagalo... (tak je blo pr meni) v registru pa maš zadevo pod: lokal mašin\softwer\mikrosoft\windows\curent version\run\ ... pa poglej da se vrednost ključa nanaša na sys.reg!!! .... drugač pa mislim da bi moglo zadostovat da samo sys.reg zbrišeš... LP -matej ...sem zrihtal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 ko mi pride v Windowse me iz škatle preseneti nek metalen zvok...klik...kot da bi mi kdo dal prst med ventilator in bi se ta za sekundo ustavil in potem nazaj začel delat...ventilator ne more nč zaustavt ker imam kable kr pospravljene....sumim da pride ta klik iz diska....skoraj zmeraj mi to naredi ob zagonu računalnika...kdaj pa tudi kr tako....a kdo ve kaj bi bilo.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CrashOver Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 odpri kišto pa poglej, oz. poslušaj.... če pa maš garancijo na kišti - pa na servis.... samo to, da ti je kr klikat začelo.. hm... si kaj premikal kišto?... men se je že zgodilo da sem meu v napajalniku en šrauf - pa je kratki stik delo... :) - in to bla kišta direkt iz trgovime :) .. jebiga... skratka: odpri - poglje - prisluhni :) LP -matej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 odpri kišto pa poglej, oz. poslušaj.... če pa maš garancijo na kišti - pa na servis.... samo to, da ti je kr klikat začelo.. hm... si kaj premikal kišto?... men se je že zgodilo da sem meu v napajalniku en šrauf - pa je kratki stik delo... :) - in to bla kišta direkt iz trgovime :) .. jebiga... skratka: odpri - poglje - prisluhni :) LP -matej kišto mam kr odprto....in mislim da pride glas iz diska...ne vem pa kaj to pomeni..a je mogoče prešvoh napajanje ker imam 3 ventilatorje prkloplene...napajalnik pa je star 7 mesecev...pomoje ni to to.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se