Zivnorc Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 Ob 4.4.2016 at 15:57, DAMI34 pravi: Vse endure gredo lažje, al pa dajejo občutek padanja namreč, ker so višje. Več debatirat je brezveze, človek je dal svoje opažanje. p.s. jebeš KTM in njihovo sestavo, rabim moment ključ do 250nm 160€ (moj ma samo do 200nm), natični ključ 60mm cca 60€....ajajooooj še faking gume ne morem snet. Placa za ojler ni.(oziroma ma verižnik ravno 2mm fraj kamor gre lahko cevka)....pizda res sm slabe volje. ... vzameš pač moment ključ 200Nm... pa ko "škljocne" ... še malo zategneš... pa je. ...aja... za oiler montirat... a nima kardana?.. Za ključ 60 pojdi dat odrezat na laser ali pa vodni curek.... ti naredijo za par evričev... al to rabiš "gedoro", da jo natakneš na moment ključ? DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 pred 2 urami, Zivnorc pravi: ... vzameš pač moment ključ 200Nm... pa ko "škljocne" ... še malo zategneš... pa je. ...aja... za oiler montirat... a nima kardana?.. Za ključ 60 pojdi dat odrezat na laser ali pa vodni curek.... ti naredijo za par evričev... al to rabiš "gedoro", da jo natakneš na moment ključ? natični
Zivnorc Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 ...natičnem ti jest tvojo .... mislim ... mojo gedoro.... ... koliko imaš nastavek 1/2" ?
DAMI34 Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 (popravljeno) pred 2 minutami, Zivnorc pravi: ...natičnem ti jest tvojo .... mislim ... mojo gedoro.... ... koliko imaš nastavek 1/2" ? jp, štandard Drugače pa vem kak se 250nm doseže z 200nm ključem. Zategneš do 200, pol pa še za 50nm Popravljeno April 8, 2016. Popravil DAMI34 Bmflar 1
Zivnorc Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 .. pa miško....a nimaš ti take gedore pod zicom kot obvezno opremo zraven prve pomoči?!?!?! Bmflar, siks in DAMI34 3
Bmflar Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 Pravkar, Zivnorc pravi: .. pa miško....a nimaš ti take gedore pod zicom kot obvezno opremo zraven prve pomoči?!?!?! Kje si pa to najdu - mi mamo to za servisiranje ročnih švicarskih ur, večinoma Rolex in Breitling Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 ...ti se pa zase brigi...k ne znaš SMS in MMS gledat... DAMI34 1
Bmflar Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 Pravkar, Zivnorc pravi: ...ti se pa zase brigi...k ne znaš SMS in MMS gledat...
Zivnorc Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 ...jp....poglej na telefon, kaj sem ti včeraj popoldne poslal...
DAMI34 Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 pred 6 minutami, Zivnorc pravi: .. pa miško....a nimaš ti take gedore pod zicom kot obvezno opremo zraven prve pomoči?!?!?! zdj pa sam u žep, pa k meni Zivnorc 1
Bmflar Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: ...jp....poglej na telefon, kaj sem ti včeraj popoldne poslal... Hmm, lepo ja ...... Veš pr jabuku je tko, da MMS ne pride, če nimam vklopljen prenos podatkov .... To ti veš, zato mi nisi poslal SMS ampak MMS, da ja ne bi prišel na talevga Hvala, lepa slika, res ... Zivnorc 1
Bmflar Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: ....kaj mi daš... Jest nč, lohka pa spijem enga tvojga pa kaka basa iz tvoje zbirke tut lohka zvaporira Kmet2, Zivnorc in maus 3
Kmet2 Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 pred 3 minutami, HD-Dyna pravi: Jest nč, lohka pa spijem enga tvojga pa kaka basa iz tvoje zbirke tut lohka zvaporira Obvesti me maus, Bmflar in Zivnorc 3
Zivnorc Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 ... tisti, k imajo za KTM... si lahko tut svoj pir pa base prvošjo... maus, Kmet2 in Bmflar 3
Bmflar Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 pred 4 minutami, Kmet2 pravi: Obvesti me Obveščam te .......... da nič iz tega Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Obveščam te .......... da nič iz tega Že navajen ,da morem vse drago plačat pri njemu Bmflar 1
maus Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 js raj naum nč pisu, da naute rekl, da uničujem objavo ... ampak me res zanima, ali se ga že šraufa k rabte gedore sj naum več, ampak sam zanima me se res opravičujem umeram od smeha .... joooookam Bmflar in bikez 2
siks Objavljeno April 25, 2016 Opozori Objavljeno April 25, 2016 ima kdo na 990ki k&n zračni filter? gledam, pa mi ni jasno...piše da j traja celotno življensko dobo motorja in je pralen. ker je vložek nekakšen bombaž, si ne znam predstavljat, da bi ga pral?! ali čistil, kot pri terenskih motorjih, pa ga potem naoljil spet! ima kdo izkušnje s temi filtri?
Kmet2 Objavljeno April 25, 2016 Opozori Objavljeno April 25, 2016 pred 1 uro, siks pravi: ima kdo na 990ki k&n zračni filter? gledam, pa mi ni jasno...piše da j traja celotno življensko dobo motorja in je pralen. ker je vložek nekakšen bombaž, si ne znam predstavljat, da bi ga pral?! ali čistil, kot pri terenskih motorjih, pa ga potem naoljil spet! ima kdo izkušnje s temi filtri? Točno tako, opereš, posušiš in naoljiš! Ni K&N je pa Rotwailer performans ..... Potem pride čez pa še protiprašna zaščita ,airbox pa odpade in sem ga vrgel v kanto
obad Objavljeno April 25, 2016 Opozori Objavljeno April 25, 2016 Mislim da ima cene_r tudi tole na 990 ADV. Kmet kako pogosto tole pereš in mažeš?
Kmet2 Objavljeno April 26, 2016 Opozori Objavljeno April 26, 2016 pred 9 urami, obad pravi: Mislim da ima cene_r tudi tole na 990 ADV. Kmet kako pogosto tole pereš in mažeš? Tud ja , zato je bolje njega vprašat kako pere, jaz sem to namontirla 2 meseca nazaj in naredil 1500km , vem samo da so mi omenjali pranje pa olje itd....men to urejajo na servisu, ker je še vse pod garancijo.
point Objavljeno Oktober 18, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2016 Živjo klapa. Ker prodajm SMTja, mi ostaja par stvari, če mogoče kdo rabi. Gel sedež Ktm ergo seat, stranski nosilci kovčkov Givi in kovčki 2x 21 lit., tank torba original, ter sklopka za ta motor, ker je bila takoj ob novem menjana za antihopping - zdrsno.
KilleRBee Objavljeno Oktober 19, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2016 Maš mogoče kakšno fotko od tank torbe? Iščem nekaj za svojega 950Smja.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se