HHV Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 Zanimivo. S to ''ozko'' izjavo si me pa razocaral! ... Jaa, življenje je kruto in polno razočaranj. A ne obupaj, upanje umre zadnje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 Jaa, življenje je kruto in polno razočaranj. A ne obupaj, upanje umre zadnje! Torej, s to floskulo priznavas, da malo pretiravas glede tega makadama :hmm: Plehkih zivljenskih nasvetov pa ne potrebujem, hvala, res ne. HHV, brez zamere, koncujem najino debato, menim, da je izcrpana. Pa, da ne bo pomote in da ne bo cisto off topic: strinjam se z vsemi, ki opozarjate, moledujete itd. proti cestnim dirkacem, ki mocno pretiravajo in izzivajo (ne)sreco! Ne samo, da so sebi nevarni, so tudi ostalim nevarni ter milo receno, zoprni do okolice. LP SCHtabec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 Torej, s to floskulo priznavas, da malo pretiravas glede tega makadama :hmm: Plehkih zivljenskih nasvetov pa ne potrebujem, hvala, res ne. HHV, brez zamere, koncujem najino debato, menim, da je izcrpana. ... Eh, se pa res hitro izčrpaš. Ja, za take pa res ni makedam. :grrr K sreči je še kar nekaj kerlcov, ki se zavzemajo za stare sive poti. Tudi tisto od Rakitne proti Cerknici. Bo treba spet malo TWjca zakurblat, pa iti tam medvede obiskat. Da jim obljuzbim nadaljno podporo proti asfaltiranju njihovega priljubljenega kotička. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 (popravljeno) Dons bodo dirke gor!! Team gre trenirat! Bi lahko motoristi zaprli cesto? Če se pa to neda, pa prosim, da se vsaj odločite za drugo destinacijo danes! Lp, m-m Popravljeno Avgust 6, 2007. Popravil Original-One Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 Dons bodo dirke gor!! Team gre trenirat! Bi lahko motoristi zaprli cesto? Če se pa to neda, pa prosim, da se odločite za drugo destinacijo danes! Lp, m-m Vam bom z vrha zakadil, pa se ne boste mogli furat! :P :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 Vam bom z vrha zakadil, pa se ne boste mogli furat! :P :naughty: Mi smo hitrejši, kot veter! Torej nam prah ne more nič! Razen kakšen razjarjen kmet/lovec, zna narediti trening bolj pester. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 Mi smo hitrejši, kot veter! Torej nam prah ne more nič! Razen kakšen razjarjen kmet/lovec, zna narediti trening bolj pester. Lp pol ste sigurn pešaki, ja pazte se kmetov/lovcev, znajo dober cilat z jabčki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 Dons bodo dirke gor!! Team gre trenirat! Bi lahko motoristi zaprli cesto? Če se pa to neda, pa prosim, da se vsaj odločite za drugo destinacijo danes! Lp, m-m sounds like a plan ... provokator :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 (popravljeno) pol ste sigurn pešaki, ja pazte se kmetov/lovcev, znajo dober cilat z jabčki Pešak si sam te obmetavajo ne? @misty Prideš? :naughty: Popravljeno Avgust 6, 2007. Popravil Original-One Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 morda priletim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 Ja kdaj dons še vsaj približn čas napište :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZRX 1200 Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 Na Rakitni je res dober zrak, no ja pa tud ovinki niso slabi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 Na Rakitni je res dober zrak, no ja pa tud ovinki niso slabi :D men se je učer zdel zlo drseče..ljudi pa itak čist preveč..še kave se ni dal spit gor :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZRX 1200 Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 men se je učer zdel zlo drseče..ljudi pa itak čist preveč..še kave se ni dal spit gor :unsure: Za bife nebi vedu ampak cesta je bla pa frei Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 Za bife nebi vedu ampak cesta je bla pa frei ma ja..učer je bil "občutek" res kr neki..ga ni bilo sploh..ko sveča ves čas.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 na trenutke res drsi, je asfalt kot v BTCju, ampak to itak sam nekje čez naselja, od zadnje vasi pa do rakitne je pa :worship: lepi ovinki, lep asfalt :OK: okoli jezera na makedamskem parkingu so pa lokalci s tomosi največja atrakcija. po zadnjem, na koleno in komolec, ni da ni ... :headbang: tony in durs, lepo da smo se spoznal ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 jao takat se zberete gor k mam jst nepremičnino u garaži :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Avgust 7, 2007 Deli Objavljeno Avgust 7, 2007 na trenutke res drsi, je asfalt kot v BTCju, ampak to itak sam nekje čez naselja, od zadnje vasi pa do rakitne je pa :worship: lepi ovinki, lep asfalt :OK: okoli jezera na makedamskem parkingu so pa lokalci s tomosi največja atrakcija. po zadnjem, na koleno in komolec, ni da ni ... :headbang: tony in durs, lepo da smo se spoznal ;) enako Misty k se boš bl turistično vozu se bomo pa lohk še skup vozil :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Avgust 7, 2007 Deli Objavljeno Avgust 7, 2007 aja pa k bom mel motor ispravn hi hi čist ne samo delno........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 7, 2007 Deli Objavljeno Avgust 7, 2007 enako Misty k se boš bl turistično vozu se bomo pa lohk še skup vozil :naughty: Sem bil prvič gor, moja vožnja je bla čist turistična ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Avgust 7, 2007 Deli Objavljeno Avgust 7, 2007 Sem bil prvič gor, moja vožnja je bla čist turistična ;) Ufff ne vem kolk motoristov bi se strinjal s tabo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 7, 2007 Deli Objavljeno Avgust 7, 2007 Sem bil prvič gor, moja vožnja je bla čist turistična ;) hehehe 200 mem skakalnice :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno Avgust 8, 2007 Deli Objavljeno Avgust 8, 2007 okoli jezera na makedamskem parkingu so pa lokalci s tomosi največja atrakcija. po zadnjem, na koleno in komolec, ni da ni ... :headbang: hihi, no mene ni bilo, morm mal poštimat feltno;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Avgust 8, 2007 Deli Objavljeno Avgust 8, 2007 ne vem ce kje pise,kje tocno je to....vendar kolko sem na hitro pogledal temo nisem zasledil....tako da ce mi lahko pove kdo kje je to,da ko dobim aprilio s servisa grem malo pogledat,....treba destinacije si ze zdaj nabrat za zamujena 2 mesca in pol.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 8, 2007 Deli Objavljeno Avgust 8, 2007 ne vem ce kje pise,kje tocno je to... Iz cerknice pelješ v smeri proti LJ in takoj zaviješ desno za Rakitno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se