jskrablin Objavljeno September 7, 2018 Deli Objavljeno September 7, 2018 Pravkar, sesir pravi: Na MOTOSVETU sem jih vidal vec...celo enga borutta,ki veliko ve v zakonodaji in se zelo pohvalno lotil urejanja nevarnega proti zakonskega sranja,ki ga je strokovna sluzba celo potrdila,da super duper in,da lahko promet po cesti zalavfa... To je res. Sam @Borutt-u je prekleto jasno da ščije proti vetru. Očitno ima s tem neko osebno zadovoljstvo, ker ne glede na ugotovljeno stanje so črte še vedno tam. Na koncu bo ena Vlada enkrat sprejela neko enostavčno dopolnilo k zakonu XYZ in bo na lepem vse legalno in vsi zadovoljni. Bojo malo pašpricali še kje drugje. Uradniki uradnikujejo, politikanti politikarijo... in vsi so srečni in zadovoljni. Jebena idila, ni kaj. maxxa, DAMI34 in sesir 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno September 7, 2018 Deli Objavljeno September 7, 2018 (popravljeno) Glede na trosenje denarja za neustavne reci je zadeva tak zrela za proti korupcisko komisijo... Proti zakonu odlocis za crte... Proti zakonsko jih rises... Proti zakonsko stvar potrdi strokovna komisija... Talanje denarja na lepe oci?Sigurno vredno preiskave! Popravljeno September 7, 2018. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 7, 2018 Deli Objavljeno September 7, 2018 @sesir ... vidim, da si strokovnjak v pizdenju nad strokovnjaki za druga področja... ....naredi kaj, pa bomo še mi pizdili nad tabo....in potem eni se bodo pizdili že tako ali tako... in ko boš kaj spremenil, se bodo pizdili drugi.... potem pridejo na vrsto tretji pizdonteljni... .in neverendingstory... .... zakaj obremenjujš @Borutt -a ..... da naj kaj neredi... pol pa pizdite, ker ni naredil nič. Borutt daje glavo naprodaj s temi dejanji ... kak drug "civil" verjetno manj. Rezultat bo isti. ...pojdi na Rakitno s svojim skuterjem z Mitaskami.... zapelji v maline... pokliči odgovorne .... mogoče se bo pol kej spremenilo.. ... čas imaš, kot zgleda... ukica, sesir, DAMI34 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno September 7, 2018 Deli Objavljeno September 7, 2018 @Zivnorc preberi moje zapise se enkrat....na borutta so letele le pohvale... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 7, 2018 Deli Objavljeno September 7, 2018 pred 10 minutami, sesir pravi: @Zivnorc preberi moje zapise se enkrat....na borutta so letele le pohvale... ...ne bom... sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Primosio Objavljeno September 7, 2018 Deli Objavljeno September 7, 2018 pred 3 urami, jskrablin pravi: Na koncu bo ena Vlada enkrat sprejela neko enostavčno dopolnilo k zakonu XYZ in bo na lepem vse legalno in vsi zadovoljni. Lahko samo upajo in dajo za mašo, da se do takrat ne bo nikomur nič zgodilo! sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno September 7, 2018 Deli Objavljeno September 7, 2018 pred 22 minutami, Primosio pravi: Lahko samo upajo in dajo za mašo, da se do takrat ne bo nikomur nič zgodilo! In če se bo? Jim bo uslužno sodišče pokrilo hrbet. Al pa kr stanje predpisov, ki bi naj urejali odgovornost pristojnih služb v takem primeru. Ki jih itak ni (pristojnih služb) ker je vsa packarija očitno nelegalna. V normalni državi bi tole bilo že zdavnaj urejeno, v nenormalni Zloveniji nikol ne bo urejeno. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 7, 2018 Deli Objavljeno September 7, 2018 pred 4 urami, sesir pravi: https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/3185 Zakaj so lahko na Rakitni krsili vse zapise v URADNEM LISTU odgovarja pa ne nihce...navsezadnje pise,da vse pregleda strokovna sluzba...strokovnjak za sranje po cesti delat? Opravljati se morajo v skladu s predpisi o cestah, Na Rakitni pa kontra zapisu v uradnem listu?! a nisi nič prebral, ko jim je Borut obrazložil kaj je narobe? Nisi prebral odgovora zavitega v meglo, da je vse ok? Očitno imajo dovolj podpore pri oblasti, da si lahko dovolijo tudi neumnosti. pred 3 urami, Zivnorc pravi: @sesir ... vidim, da si strokovnjak v pizdenju nad strokovnjaki za druga področja... ....naredi kaj, pa bomo še mi pizdili nad tabo....in potem eni se bodo pizdili že tako ali tako... in ko boš kaj spremenil, se bodo pizdili drugi.... potem pridejo na vrsto tretji pizdonteljni... .in neverendingstory... .... zakaj obremenjujš @Borutt -a ..... da naj kaj neredi... pol pa pizdite, ker ni naredil nič. Borutt daje glavo naprodaj s temi dejanji ... kak drug "civil" verjetno manj. Rezultat bo isti. ...pojdi na Rakitno s svojim skuterjem z Mitaskami.... zapelji v maline... pokliči odgovorne .... mogoče se bo pol kej spremenilo.. ... čas imaš, kot zgleda... ma ne u maline, škoda skuterja. Fleksarco naj montira zadaj pa naj odbrusi črte sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno September 7, 2018 Deli Objavljeno September 7, 2018 (popravljeno) pred 7 minutami, DAMI34 pravi: Očitno imajo dovolj podpore pri oblasti, da si lahko dovolijo tudi neumnosti. Eno je neumnost,drugo je delovanje v nasprotju z zakoni!Tle so indici mafiskega zdruzenja... Vzdrzevalec mora biti usposobljen Nadzornik Strokovna sluzba.. Tri ali vec ljudi z namenom oskodovanja drzave! Saj morajo vsi trije vedet,da delajo v nasprotju z veljavno zakonodajo.. Popravljeno September 7, 2018. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 7, 2018 Deli Objavljeno September 7, 2018 pred 43 minutami, Primosio pravi: Lahko samo upajo in dajo za mašo, da se do takrat ne bo nikomur nič zgodilo! glede na znane zgodbe pri nas, se ne bo zgodilo popolnoma nič, bo že tapravi založil tožbo, pa bo zastarala, al pa bodo vmes sprejeli kak nov akt o "črtah" Jaz sem res vesel, ko nekateri še verjamete v pravno državo, meni pa je že dolgo jasno da je skorumpirana pokvarjena in da še vedno deluje na stari bazi, da gliha vkup štriha. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 7, 2018 Deli Objavljeno September 7, 2018 Pravkar, sesir pravi: Eno je neumnost,drugo je delovanje v nasprotju z zakoni! a si opazil kako nasprotje bi vprašal ms policaj? Jaz ne, pozorno sem prebral vse dopise, ki jih je napisal Borut in moram reči, da se 100% strinjam z njimi. Nato sem pozorno prebral vse odgovore odgovornih za črte na rakitni. In lej ga hudiča, popolnoma in 100% vse v skladju z zakonodajo. NAS BO BIROKRACIJA UBILA. MI smo bolj papeški od papeža, mi mamo več dokumentov o surovini(živila), kot je sama surovina težka. Zakaj, ker smo birokrati, ker mislimo da napisan papir vse rešuje, ker imamo veliko "pisarniških fikusov" ki zelo radi prekladajo papirje. Slučajno sem povezal debato s tem kar se jaz ukvarjam in se mi včasih kar rola, kaj delajo inšpekcije pri nas. sesir in Zivnorc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno September 7, 2018 Deli Objavljeno September 7, 2018 (popravljeno) 18 minutes ago, DAMI34 said: ma ne u maline, škoda skuterja. Fleksarco naj montira zadaj pa naj odbrusi črte ehh, kerega skuterja pa je škoda .. Popravljeno September 7, 2018. Popravil Tex Zivnorc in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno September 7, 2018 Deli Objavljeno September 7, 2018 pred 1 minuto, Tex pravi: ehh, skuterja pa pač ni škoda .. Trenutno ga se je....se nimam mp3... Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno September 7, 2018 Deli Objavljeno September 7, 2018 Just now, sesir said: Trenutno ga se je....se nimam mp3... aja, pa še mitaske maš gor!! joooj, pol pa ne, ga je ful škoda .. DAMI34, Zivnorc in sesir 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno September 7, 2018 Deli Objavljeno September 7, 2018 pred 10 minutami, Tex pravi: aja, pa še mitaske maš gor!! joooj, pol pa ne, ga je ful škoda .. Mas prav! So me stale 1/3 skuterja... Tex 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Primosio Objavljeno September 7, 2018 Deli Objavljeno September 7, 2018 pred eno uro, jskrablin pravi: Jim bo uslužno sodišče pokrilo hrbet. Možno, samo tudi nad sodiščem ni samo modro nebo! DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno September 7, 2018 Deli Objavljeno September 7, 2018 pred 5 minutami, Primosio pravi: Možno, samo tudi nad sodiščem ni samo modro nebo! Dokler ne bo tisti,ki v tem primeru opravil strokovni pregled osebno kaznovan...no v tem primeru je tak zdruzba bla.... Tisto kar ni modro nebo tk ne more drugega kot nam davkoplacevalcem spet praznit denarnico...Goljufi pa bodo se vedno udobno sedeli in debatirali o naslednjem nategu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Primosio Objavljeno September 7, 2018 Deli Objavljeno September 7, 2018 pred 4 minutami, sesir pravi: Dokler ne bo tisti,ki v tem primeru opravil strokovni pregled osebno kaznovan...no v tem primeru je tak zdruzba bla.... Tisto kar ni modro nebo tk ne more drugega kot nam davkoplacevalcem spet praznit denarnico...Goljufi pa bodo se vedno udobno sedeli in debatirali o naslednjem nategu... Spoštujem tvoje mnenje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno September 7, 2018 Deli Objavljeno September 7, 2018 pred 36 minutami, Primosio pravi: Možno, samo tudi nad sodiščem ni samo modro nebo! Seveda. Vedno je možno it do sodišč na nivoju EU in zaenkrat se je tožečemu v primeru Slovenije to še vedno splačalo - če pogledamo tožbe proti Sloveniji na ESČP. To veliko pove o stanju slovenskega pravosodnega sistema. Sam do tja so dolga leta lokalnega pravdanja. In kar nekaj stroškov. Kot rad povzame moj odvetnik - marsikaka sodba pri nas spada v kategoriji zanimivo. Sploh ko so v igri znana imena, razni vplivneži in tako dalje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno September 7, 2018 Deli Objavljeno September 7, 2018 Ob 6. 9. 2018 ob 15:53, Vin pravi: Sem pa 100 %, da še noben avtomobilist ali tovornjakar ni dobil kazni, ker je sekal ovinek (razen če je s tem povzročil nesrečo). 100% se motiš! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 9, 2018 Deli Objavljeno September 9, 2018 Ob 6. 9. 2018 ob 10:52, Primosio pravi: Še boljš bi bilo, če bi spodaj pred začetkom ovinkov ali pa že kar v Podpeči imeli štant, na katerem bi si morali motoristi namontirati pomožna koleščka. Seveda bi štant upravljal na javnem razpisu izbrani koncesionar, Pepe Korenček s.p., cena montaže 3 EUR, paket ugodnosti 10 fur za 20 EUR, vse seveda preko davčne blagajne. Polovico sredstev zbranih na takšen način bi vestni koncesionar nakazal upravljavcu ceste, ki bi sredstva gospodarno uporabil za cestne smolnate zalivke in barvanje nezakonito narisanih črt. Zdaj pa hec na stran. Tudi če komu tiste črte pomagajo, dejstvo je, da so nezakonite in kar kličejo po tragediji. Nezakonite? Zakoni se spreminjajo. Si prebral zadnjo spremembo? Razen, če misliš na zakonsko določen rok. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 9, 2018 Deli Objavljeno September 9, 2018 Ob 6. 9. 2018 ob 15:43, Kmet2 pravi: Ne vem koliko časa si motorist, ne vem kolikokrat si šel čez Rakitno , a ti lahko brez olepšavanja napišem, da nimaš pojma!! Malo poglej kateri strokovnjaki sekajo ovinke na Rakitni potem pa komentiraj. Na Rakitni sekajo ovinke znalci na štirih kolesih in to v 90% naredili so pa črte , da se lahko motorist prej uleže in tako napiše policist priročno"neprilagojena" hitrost. S tem , da je nekdo v žep pobasal lepo provizijo od posla, ki ga sploh nebi smelo biti. Na motorjih sem preko 20 let in na Rakitni sem srečeval na mojem pasu izključno kovinske kante. Vse to je populizem za ovce!! Sploh pa to, da so črte zaradi motoristov, ki sekajo ovinke....ta je res bosa. Vprašaj koliko kazni so napisali avtomobilom, ki so sekali ovinke na Rakitni. Policija je samo še slab vic! Bom jaz odgovoril in to s tvojimi besedami; nimaš pojma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 9, 2018 Deli Objavljeno September 9, 2018 Majku milu. Pa vi vsi potrebujete bilobil ali nekaj podobnega za spomin. Dajte raje prebrati moje zadnje dopisovanje z oblastjo. Bo takoj vse jasno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno September 9, 2018 Deli Objavljeno September 9, 2018 pred 9 minutami, Borutt pravi: Majku milu. Pa vi vsi potrebujete bilobil ali nekaj podobnega za spomin. Dajte raje prebrati moje zadnje dopisovanje z oblastjo. Bo takoj vse jasno. Da je dopovedovanje državi scanje proti vetru? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 9, 2018 Deli Objavljeno September 9, 2018 pred 2 urami, sesir pravi: Da je dopovedovanje državi scanje proti vetru? Si upošteval moj tretji stavek? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se