kewo Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Dober večer! Imam en problem z gumo dunlop sport smart. kupil sem ji pred kakšnim mescem in jo namontiral ampak nisem takrat nič sprobal.danes ko sem peljal motor na tehnični pregled pa sem čutil da prednja gume kar precej trese. je to možno zaradi mrzlega vremena in guma ni dovolj mehka da bi lepo sedla ali je guma pač defektna. bi mi jo zamenjali glede na to da sem jo kupil pred mescem dni?rad bi se počakal toplo vreme da bi videl kako bo pol samo ne vem dlje ko bom čakal manj radi bojo verjetno jo zamenjali?gumo pa sem kupil pri širniku. LP To bo reklamacija, je imelo že veliko ljudi podobne težave s to pnevmatiko. .) DXR16 1
Dejanx Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 To bo reklamacija, je imelo že veliko ljudi podobne težave s to pnevmatiko. .) mislis da bo slo reklamirat ker je mimo ze dober mesec? LP
Gizmo_ Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 mislis da bo slo reklamirat ker je mimo ze dober mesec? LP Pomojem da ja, samo jaz sem naredil cca 4500km, pa se navadiš... res pa je da trese zelozelo malo.. Dejanx 1
kewo Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 mislis da bo slo reklamirat ker je mimo ze dober mesec? LP Seveda bo šlo! Mora .) Dejanx in DXR16 2
Dejanx Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 men se kar precej cuti me moti ce bi mi tak v ovinku delalo bi me blo strah se pelat, tako da bom kar se najavo te pri sirniku ce bo šlo porihtat to. thnx za hitre odgovore
Gizmo_ Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 men se kar precej cuti me moti ce bi mi tak v ovinku delalo bi me blo strah se pelat, tako da bom kar se najavo te pri sirniku ce bo šlo porihtat to. thnx za hitre odgovore Meni v ovinku ne trese, Sicer gre za gumo D211 GP Racer, pa baje naj bi jih bilo kar nekaj slabih, tako da...
Dejanx Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Meni v ovinku ne trese, Sicer gre za gumo D211 GP Racer, pa baje naj bi jih bilo kar nekaj slabih, tako da... nvm kako bi blo v ovinku je malo premrzlo za bol močno probo bom pa sigurno probal reklamirat takšno gumo ker mi ni to všeč.
Gizmo_ Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 nvm kako bi blo v ovinku je malo premrzlo za bol močno probo bom pa sigurno probal reklamirat takšno gumo ker mi ni to všeč. Ja ja le probaj,... mene ni tolk motilo, pa tudi gume sem prek nekoga kupu, tako da...
bagio Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Seveda bo šlo! Mora .) Jaz pa malo dvomim,da bo šlo,vsaj brez problema mislim da ne,sem lani tudi sam kupil in je tresla ko hudič,je pa res da me je širnik opozoril,kao da ta guma trese
kewo Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Ja ja le probaj,... mene ni tolk motilo, pa tudi gume sem prek nekoga kupu, tako da... Ni ovira za reklamacijo drgač pa fantje, jst bom tut zdele v začetku sezone uzel spredno Sportsmart, zadnjo qualifier 2... da se mal novega motorja navadim, sj pomoje je kr dobra kombinacija? da bi usaj kakih 6000-7000km normalne vožnje naredu tja do maja. potem pa seveda gp-racer. LP DXR16 1
vonAxl Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 Mrbit kdo ve kje bi se do 15 marca dal dobit in zmontirat tele dunlopke v bližini Bleda?: http://live.lovedunlop.com/sl/ ? Ima kdo izkušnje kaj bi bolj pasalo na FZ6? Roadsmart al Sportsmart? Na Conti Roadattack2 se mi je namreč spredej naredu klin pa morm narest eno pametno menjavo. Merci...
Tomyboy Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 Mrbit kdo ve kje bi se do 15 marca dal dobit in zmontirat tele dunlopke v bližini Bleda?: http://live.lovedunlop.com/sl/ ? Ima kdo izkušnje kaj bi bolj pasalo na FZ6? Roadsmart al Sportsmart? Na Conti Roadattack2 se mi je namreč spredej naredu klin pa morm narest eno pametno menjavo. Merci... V Kranju imaš Todivo. Za roadsmart 160/60 in 120/60 sem dal vključno z menjavo 240€. Potem naj bi pa še dobil 50€ nazaj, kar bomo pa še videli...
Scarabeo 500 Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 Mrbit kdo ve kje bi se do 15 marca dal dobit in zmontirat tele dunlopke v bližini Bleda?: Gume ni potrebno zmontirat, samo na računu naj bo zajeta montaža. S prodajalcem se dogovoriš, da menjaš, ko je potreba. Za dokazilo za menjavo pa uporabiš fotokpijo računa - seveda stvar dogovora. Scarabeo
Wilzz Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 Mrbit kdo ve kje bi se do 15 marca dal dobit in zmontirat tele dunlopke v bližini Bleda?: http://live.lovedunlop.com/sl/ ? Ima kdo izkušnje kaj bi bolj pasalo na FZ6? Roadsmart al Sportsmart? Na Conti Roadattack2 se mi je namreč spredej naredu klin pa morm narest eno pametno menjavo. Merci... Če si iz bližine bleda ti priporočam da greš na Jesenice do Čopa (vulco servis) zmontirajo tako kot je treba. vonAxl 1
vonAxl Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 Če si iz bližine bleda ti priporočam da greš na Jesenice do Čopa (vulco servis) zmontirajo tako kot je treba. Hvala lepa. Sta se moje brskanje in odkrivanje tople vode o moto vulkanizerjih in pa tvoj nasvet končno srečala.
Dejanx Objavljeno Marec 12, 2011 Opozori Objavljeno Marec 12, 2011 mislis da bo slo reklamirat ker je mimo ze dober mesec? LP sem reklamiral gumo prejšni teden brez problema ni bilo nič kompliciranja in zdaj deluje ok nič več ne trese tako da se je lepo izšlo:D
bikez Objavljeno Marec 12, 2011 Opozori Objavljeno Marec 12, 2011 sem reklamiral gumo prejšni teden brez problema ni bilo nič kompliciranja in zdaj deluje ok nič več ne trese tako da se je lepo izšlo:D Hja, Dunlop .
ghibli Objavljeno Marec 12, 2011 Opozori Objavljeno Marec 12, 2011 Celo lanjsko sezono prevozil na RoadSmart(trije kompleti) Odlična guma sam da ni za kakšn težji motor kot je bila moja Panka. Gume so odlično popale v vseh pogojih so pa že po 8000km bile za menjavo.Od Šibenika do Ljubljane sem se pripeljal na platnu. Zdaj imam lažji motor pa bom videl.
kewo Objavljeno Marec 12, 2011 Opozori Objavljeno Marec 12, 2011 a je že kdo dobo 50€ nazaj? od 15.marca je treba počakat 4-5 tednov, kolkr vem .) usi ki so oddali tist kupon z računom morajo dobit DXR16 1
Forfeit Objavljeno Marec 13, 2011 Opozori Objavljeno Marec 13, 2011 Živijo! Kupujem nove gume za svojo Aprilio SXV 550, pa me zanima katere gume vi proporočate. Izbiram pa med sportsmart, roadsmart in qualifier II. Lp
bass Objavljeno Marec 20, 2011 Opozori Objavljeno Marec 20, 2011 Jaz bi dal gor sportsmart od teh treh. Obstajajo tudi namenske supermoto ozr. dualsport gume, ki imajo lahko recimo na sredi malo več profila kot pri strani in razne take kombinacije...vse je odvisno od tega, kje se boš vozil in kako. Vpiši v googla pa se pozanimaj.
lenuh1 Objavljeno April 2, 2011 Opozori Objavljeno April 2, 2011 Ali je kakšna omejitev glede starosti pri nakupu gume? Kupil sem dunlop ARROWMAX ki ima oznako 5007. Kako dolgo lahko guma stoji v skladišču, da je še uporabna?
Jure Objavljeno April 2, 2011 Opozori Objavljeno April 2, 2011 Glede tega obstajajo zelo različna mnenja.. V splošnem pa nekako velja, da so moto gume bolj občutljive na starost od avtomobilskih, predvsem v smislu tega, ker so mehkejše in se hitreje pozna tršanje gume s starostjo.. Jaz osebno bi dal na motor gumo ki stoji v skladišču tja do 3, max 4 leta.. Je pa potrebno upoštevat tudi to koliko časa misliš gumo imet. Jaz nobene nimam več kot eno sezono, tako da ni problema.. Če pa misliš imet gumo na motorju še nadaljna tri leta je pa veliko bolje kupit frišno. V vsakem primeru pa mora bit guma z dotom 5007 konkretno cenejša. TBoxer in hilton 1 1
oby Objavljeno April 2, 2011 Opozori Objavljeno April 2, 2011 evo, če kdo rabi http://www.motosvet.com/ads/pnevmatike/izpis.php?cid=179
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se