V-strom650 Objavljeno Oktober 26, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2011 ... saj veste, da sem zmeraj za... @Gorazd: še vedno se vozim v službo (no, ne po jutranjem dežju...) :closedeyes: Termometer pa je kar točen. LP, Bojan.
skuterist Objavljeno Oktober 27, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2011 razmišljam o smeri proti CElju in sicer iz razlogov @petek123 še ni pijače plačal za novi motor @skuterist ga že en čas nisem videl @maxislavc se je tudi nekam skril @zvone je pa tak al tak prehiter za nas mogoče bi jih šli pogledat, da preverimo ali so še živi ali jih ni že mraz pobil Ga žal tudi ta teden ne boš , grem na pot vendar na 4 kolesih. Mi je kar malo žal zaradi vremenske, bi raje še moped malo "sprehodil".
Blond Objavljeno Oktober 27, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2011 (popravljeno) glede na vremensko napoved bo najlepše v ponedeljek 31.10. vremenarji napovedujejo 17C @skuterist ... uživaj. Bomo ob drugi priliki kakšno rekli Popravljeno Oktober 27, 2011. Popravil Blond
zokid Objavljeno Oktober 27, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2011 z moje strani je samo v soboto sprejemljivo, ostale dni pa sem zaseden
gusar Objavljeno Oktober 28, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2011 jest se bom jutri pelov proti štajerski pa me zanima kdaj predvidevate,da boste v Celju in kje se dobite?
Blond Objavljeno Oktober 28, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2011 jutri jaz NE ... imamo neke druge obveznosti.
mataur Objavljeno Oktober 28, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2011 (popravljeno) Jest grem jutri s familijo k tašči v prekmurje, danes še ne morem potrdit, če bom šel z motorjem, nekje sem trenutno na 80%. Pirat, kdaj štartaš prod štajerski...jest računam okol devete ure ali kasneje...lohka del poti narediva skupaj, pa se slišva... Popravljeno Oktober 28, 2011. Popravil mataur
mataur Objavljeno Oktober 28, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2011 (popravljeno) Sory gusar...zdele me moja opozorila, da sem te v pirata prekrstu :-) in to ne prvič... Popravljeno Oktober 28, 2011. Popravil mataur
gusar Objavljeno Oktober 28, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2011 Sem že prvič opazu pa sem bil tiho in čakal kdaj boš pogruntu. Zdej poštej kolkrat si se zmotu tok je pirov. Za jutri odpade,nujne zadeve družinske.Sem se pa menu z mojim kolegom za ponedeljek,da bi šla do Zadra. maxiscooter 1
mataur Objavljeno Oktober 28, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2011 Bemti, glede na število mojih napak, bodo tole že delnice kake pivovarne, ne sam kaka runda...hehe...Zadar...ta ti je pa huda, za kolk dni pa greš in kero ruto si si zamislil...jest jutri verjetno kar z motorjem krenem prot goričkem...družinske obveznosti in v nedeljo nazaj.
gusar Objavljeno Oktober 28, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2011 Ja čisto klasiko Postojna Rijeka in naprej glede na čas ni nujno ,da do Zadra.Kolega pelje motor do Rabca in nato naprej z motorjem.Jaz računam,da bi bil doma najpozneje do osmih.
mataur Objavljeno Oktober 28, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2011 A kr za en dan...ja čist teb podobno...hehe...jest bi si vzel vsaj dva dni...pa bom kr po grobovih, pa služba...
gusar Objavljeno Oktober 29, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2011 Ja veš moja mi je dala samo en dan dopusta
MAXISLAVC Objavljeno Oktober 29, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2011 razmišljam o smeri proti CElju in sicer iz razlogov @petek123 še ni pijače plačal za novi motor @skuterist ga že en čas nisem videl @maxislavc se je tudi nekam skril @zvone je pa tak al tak prehiter za nas mogoče bi jih šli pogledat, da preverimo ali so še živi ali jih ni že mraz pobil Blond, hvala za skrb glede mraza, ni me "potolkel". Res sem se malo "umaknil" oz. sem opazoval od daleč. Nekaj stvari sem se tudi udeležil. Sem pa za da se srečamo in kako rečemo pa če tudi na organizacijo otvoritvene vožnje za 2012.
1965 Objavljeno Oktober 30, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2011 Danes je padla zadnja letošnja fura. Iz meglene Ljubljane na sončni Kras, ki je nudil enkratno vreme za poznojesensko maxipotepanje. Na poti sem srečal lepo število podobnih zanesenjakov na 2 kolesih. Sedaj je žal napočil čas za "zimsko spanje". Pozdrav vsem maxistom. Se vidimo prihodnjo pomlad. maxiscooter 1
Pepos Objavljeno Oktober 30, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2011 Ja čisto klasiko Postojna Rijeka in naprej glede na čas ni nujno ,da do Zadra.Kolega pelje motor do Rabca in nato naprej z motorjem.Jaz računam,da bi bil doma najpozneje do osmih. Lep pozdrav Še imaŠ v planu za jutri pot v smeri Zadra. Tudi sam razmiŠljam za jutri o tej turi. Morda do Maslenice in po Pagu nazaj, seveda tudi trajekt. maxiscooter 1
mataur Objavljeno Oktober 30, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2011 Danes je padla zadnja letošnja fura... Pa menda ne...zdele bo še cel teden lep...bo ja padla se kaka fura...dons sem kr neki scagu, ko je blo pr nas tko grdo vreme...sem vedel, da je okol po slo lepo, pa se nekak nisem mogel spravt na vožnjo...jutri pa krenem nekam proti morju...gusarjeva varianta, je zame kar mal dolga, bi pa šel kam bliže. Verjetno bo odločitev padla ko se vsedem na motor...
pjer01 Objavljeno Oktober 30, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2011 Ali je kdo iz Mariborske okolice za kakšno furo, baje bo sonček? Lp, P
gorazd Objavljeno Oktober 30, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2011 Jutri ob 10 uri na lentu pri stari trti (oz najblizjem kaficu) pa se zmenimo za dalje. G
Blond Objavljeno Oktober 30, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2011 tak, ko je drek ga je celi kup stari štajerski pregovor jutri imam napovedan obisk ob 13.00 in dva fotoshootinga jutri jaz NIČ ... no mogoče bom pa letel v avstrijo v lekarno
mataur Objavljeno Oktober 30, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2011 Jest gtem na Losinj...prizgat svecko...ne bom razlagal, da ne izpadem morbiden...je pa prikladen izgovor, da se prisilim vsest se na motor in naredit eno futo...
gusar Objavljeno Oktober 30, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2011 Jest gtem na Losinj...prizgat svecko...ne bom razlagal, da ne izpadem morbiden...je pa prikladen izgovor, da se prisilim vsest se na motor in naredit eno futo... gdaj štartaš
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se